Jumaat, 31 Ogos 2012

19 Jom bunuh pengganas sempena merdeka

Sempena Hari Merdeka yang ke-55 ini, mari kita menghayati sejarah kemerdekaan dan merasai pengalaman tentera yang menjadi wira2 negara zaman dahulu mengangkat senjata untuk menentang tentera komunis dan Jepun dengan membunuh dan menembak pengganas2 serta penjahat2 di hari cuti Merdeka ni...


Cara2nya mudah, tak perlu bawak pistol, pegang senapang rifle, sniper, bom tangan, etc... just pergi ke Low Yat atau mana2 kedai game komputer berdekatan dan pergi beli game baru Counter Strike: Global Offensive yang ORIGINAL, baru RM50 je pun, atau beli online kat http://store.steampowered.com/app/730/, baru USD14.99, kalau convert duit Malaysia lebih kurang RM47.


Jangan beli atau download yang PIRATE sebab memang takkan dapat main online/multiplayer. Install kat komputer korang dan add aku as a friend dengan ID aku PsychicZero. Aku takde geng nak main dah nih asyik kena tembak je dengan online player lain.







tags: counter strike global offensive csgo beli where to buy online kedai komputer harga price released date new game baru permainan video pc mac steam valve terrorist terrorism counter-terrorism cs 1.6 condition zero source download map de dust train italy office assault nuke aztec strategy walkthrough tips cheats faq tutorial hint sniper ak47 rifle grenade bomb rescue hostage malaysia sea south east asia server

19 ulasan:

  1. Hahahah mana ada budak nak beli Ori..semua tunggu pirate..keh3

    BalasPadam
  2. ah..tingat zaman aku addicted layan tomb raider..nostalgia jap..

    BalasPadam
  3. kalau awek yg ajak teammate main game mungkin boleh dipertimbangkan
    tapi..

    BalasPadam
  4. Aku sejak cuti semester ni ketagih main CS, tapi tak terer. Baru bunuh dua orang dah mati kena tembak. Boleh join ke kalau macam tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je join... main just for fun... belilah dulu

      Padam
  5. main la wedding dash haha
    sekali sekala tukar jenis game

    BalasPadam
  6. sephia sofia jom main sama2 jom >.<

    BalasPadam
  7. Wedding Dash tue game main kahwin-kahwin ker?

    Cam best jer bunyinya

    BalasPadam
    Balasan
    1. uih,mestilah bez.kawin-kawin tuuuu...

      Padam
    2. kawen2 je ke? main malam2 ada tak?

      Padam
  8. skang takat layan greenfarm kat android smart-phone jek..tu yg sempat pon, which is kinda lame rite, yeah i know LoL..

    BalasPadam
  9. Aku minat game girlie je. Huahua.

    BalasPadam
  10. Kita pun suka main game dash dash tu! Game org pompuan senang citer!

    BalasPadam
  11. teringat masa sekolah dulu,main CS bersama geng-geng skolah,straight 8 jam tanpa rehat..lepas abis main,semua bingai je kepala.hahaha

    BalasPadam
  12. pehabaq psy zero?lama tak mai tulih artikel ni~
    game ni ada latar zaman sebelum merdeka ke?

    BalasPadam
  13. Bro aku baru beli gak...minggu lepas, aku dah main tp ish2 aku xterer r bro...

    Master please teach me sifu..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...