Jumaat, 31 Ogos 2012

13 Segmen Blogger of The Month - August: SpeSIAL Merdeka




OK...Selamat Menyambut Kemerdekaan Yang ke 55 : Janji Ditepati.

Segmen yang aku buat ini adalah bertujuan menghargai pengkomen a.ka blogger (Anon SILA ketepi ) yang mempunyai blog yang menarik hati aku dan PONoob walaupun PONoob pervert asyik nak terjah blog awek. Nasib baik terjah blog awek. Kalau terjah awek, Silakan menampar Encik Noob.

OK. Blogger of the month kita adalah....

Nazha Azua  !!!!!!!!!!!

http://kartunster.blogspot.com/

Sebab??

Blog design yang simpel dan kartun yang dilukis kemas dan meruntun jiwa. Aku tak melukis sebab kalau aku lukis memang haram tak lawa...

K- drama ( BACA: Kartun drama bukan korean drama menurut penulis blog tersebut , you piece of shit..) sangat mengharukan jiwa. Keluar air mata lelaki aku..

Keep on the good Work , Nazha!!!

 P/S : Saya printscreen Profil pic.
Harap dimaafkan. Kalau tak boleh saya delete entry nie sekarang juga.

13 ulasan:

  1. suka betul masuk blog orang yang suke melukis ni.. tapi jeles jugak snanye.. sebab xde bakat.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. cian... xde bakat lukis ek... meh cini kitew ajarkn... hihihi...

      Padam
  2. aku view pakai mobile view
    serius aku ingatkan ni blog nazha sendiri
    dan hampir2 aku nak gelak sebab ingatkan nazha angkat blog sendiri
    sekali tgk url blog buasir urat kentut ni rupanya kih kih kih
    haha lembap jugak diri ini

    BalasPadam
  3. Tahniah Nazha..Anda memang layak mendapat penghargaan sempena Ulang tahun kemerdekaan Malaysia yang ke 55 dari blog suam2 kuku kaki Buasir otak.. Tahniah!

    ^_^

    p/s K-komik Nazha memang mantop dari novel oksi moron pop-soul :P

    BalasPadam
  4. Nice!! Karya Nazha sangat ori..done follow nahza ^^
    Now hunting for blog2 kartunis lain yg turut layan...

    p/s: say 'no!' to novel oksi moron yg klise..wahkakakkak! XD

    BalasPadam
  5. Komik baru selain ayam & babi yg pas ni bleh layan...kehkeh

    BalasPadam
  6. Dah jenguk n follow , awesome nyaaa XD hee

    BalasPadam
  7. untung orang pandai melukis, boleh buat duit. Aku pandai conteng je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. you can if you keep trying n x jemu2 menconteng..nnt contengan akn updrade jd lukisan =D

      Padam
  8. WAH! kool..

    seminggu tak bukak intenet dah ni..tokojut den kena review dengan tuan pop soul..hehehe..spesel edisi merdeka pulak tuh..sobs sobs..

    Terima kasey tuan2 rumah kedaung (ayat z) sekalian sebab sudi tengok2 belog ana:)

    Tapi manakan dapat ana menandingi novel oksi moron tuan:D haha

    Selamat MERDEKA!Jangan punggungkan gambar sapa2 ya semua:D

    BalasPadam
  9. Aku baru kenal blog Kartunster tu tak sampai sebulan tapi serius blog tu memang blog dalam kategori digemari ramai sepanjang masa ;)

    Tak sangka pulak dia berminat order sticker dengan aku dulu huhu

    K- drama dia memang terbaik!

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...