Sabtu, 18 Ogos 2012

12 Segmen Terjah Blog Awekz #4

Puasa tinggal sehari ni saja lagi, esok dah raya. Entry ni aku dah schedule sebelum aku buat entry "Buat ingatan di Hari Raya" lagi. So sempat lagi aku mempromotekan 10 lagi blog awekz2 yang terpilih untuk Segmen Terjah Blog Awekz #4. Ada antara blog yang aku publish kat sini aku tau dari  ownernya yang pernah meninggalkan komen kat mana2 entry Buasir Otak, ada juga yang aku dapat hasil dari blogwalking, ada juga yang dari group blogger page kat Facebook. Apa2 pun mana2 yang tak balik kampung ke kena kerja waktu raya ke, atau dah balik ke kampung halaman bawak broadband ke, time boring2 tu boleh la terjah2 blog awekz2 nih...



2. when fifie is babbling - http://fifiesazuki.blogspot.com/

3. Ceritera seorang gadis - http://misszatie.blogspot.com/

4. Hati berkata, jari meluah - http://thatsomine.blogspot.com/


6. ~CeriTa Saya aDa bAnyAk cOLouR~ - http://mizzaienlicious.blogspot.com/

7. .. CHA GLOXINIA .. - http://chashittydollslifestory.blogspot.com/

8. Si Gadis Chunteng - http://sigadisthedore.blogspot.com/

9. Kata Kila - http://www.katakila.com/

10. Tukang Tulis - http://cintasangputeri.blogspot.com/


Klik link kat bawah untuk Segmen Terjah Blog Awekz yang lepas2:


tags: segmen terjah blog awekz #4 blogger promote blogwalking tips trick tutorial link 

12 ulasan:

  1. Eh eh eh kita ada lah. Thank you abang noob :)))

    BalasPadam
  2. waa fifie and zaza ade !! :)

    BalasPadam
  3. gentleman start your engine!
    if you know what I mean :P

    BalasPadam
  4. salam,

    taubat lah oi bulan puase ni tayang aurat

    KLIK Menteri UMNO beli PHd?

    BalasPadam
  5. wah,kita ada kat ruang tomen² arr....senkiu abe noob =))))

    BalasPadam
  6. weiiii...PON...cuba letak segmen terjah blog pakwe plk..tgk amacam...muehehhee...

    BalasPadam
  7. terima kasih naaaa

    selamat hari raya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih ja?no tepon mana?

      Padam
  8. hahahahah
    terima kasih la POB

    haha

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...