Isnin, 27 Ogos 2012

26 Kecurangan Wanita Malaysia

Awurama Simpson dari Ghana. Gambar sekadar hiasan. Kalau nak fap-fap saya  tidak bertanggungjawab

Laporan Kosmo semalam

http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2012&dt=0826&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_02.htm

Wanita Malaysia adalah ketiga paling curang di dunia. Nombor satu adalah wanita Ghana dan nombor dua adalah wanita Thailand.


Laporan itu dibuat di laman web GhanaWeb yang MEMETIK akhbar China Press.

Ok, kita seharusnya berhati-hati dengan laporan "main petik " nak-nak pula dari Ghana. Seriously Wanita Ghana paling curang?

OK kalau dia macam Jennifer Victoria Koranteng, Miss Universe 2009, kadar berlaku curang adalah tinggi tapi kalau bukan?
Miss Universe 2009



Mungkinkah kecurangan tidak mengenal paras rupa?

Bagaimana pula dengan wanita Malaysia ? Kalau di kalangan artis itu biasalah..kalau di kalangan rakyat marhaen?

Memanglah kalau cerita kecurangan memang hari-hari kita baca. Baik lelaki mahupun perempuan Malaysia.

Adakah besar kemungkinan laporan yang dibuat diatas adalah tepat?



26 ulasan:

  1. Haaaa...elok la tu. Negara Ghana petik dari Negara China. Reliable ker tu? Entah-entah konspirasi jerr nak jatuhkan wanita-wanita vogue mcm Puteri ni. huhuhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adakah Puteri seorang tranvestite?

      Padam
    2. Amboi sedapnyer mulut panggil tranvestite.Nak kena cili kerr.This is the original.Do your homework dear.

      Padam
    3. Oh bukan? Ok...Sebab the original look fake...

      Padam
    4. Huhuhuhu you kena belajar lagi cara nak bezakan the originals and the fakers. Biasa la dah biasa tengok aweks yang muda dan comel-comel wajah innocents. Once tengok wajah yang mature and working and independent lady terus cop transvite.Sad but true. Most Malaysian boys are like that.

      Padam
    5. Nope...mature and indie lady memang tak biasa tgk...Klu bukan trans ..its ok...saya tak judge....klu original..cool..and btw...im not a boy ...

      Padam
    6. Then i have to look further??

      Padam
    7. LOL??? si pop-soul ni pompuan ke? omeigottttt!!!!

      masuk ni dah 2 kali aku muntah :(

      Padam
    8. haha..zack...aku krisis seksualiti dengan identiti..BTW..mana awek nepal yang lu janjikan itu

      Padam
    9. wei ko jgn nak ckp ko seorang lelaki yg berjiwa pondan lak? ekekeke... :P

      Awek Nepal sekarang stock sangkut ler..hehehe..tu jom terjah si puteri comel tu..berbaloi gak tu hihihih..cer tanya blog dia hape..

      Padam
    10. ini agak kali pertama ku dengar "Once tengok wajah yang mature and working and independent lady terus cop transvite"

      perkara ini memang sering terjadi kah?

      Padam
  2. Baiklah..Puteri Comel...awak ada blog?

    BalasPadam
  3. laporan ni mcm xtepat ja bro...hehe

    BalasPadam
  4. laporan ni tak ade detail.. macam mane dieorg wat research? sedangkan populasi tak balance.. stkt tgk peratus dari brpeorg respondent dr setiap negara then compare serious macam tak logic. errr

    BalasPadam
  5. btul3..walaupun mmg ade kes kecurangan berlaku,tp yang pasti cik belog bukan jenis mcmtu.

    BalasPadam
  6. Tah apa2 tah g kaji pasal curang.. Bukan ke benda tu akan memburukkan persepsi lelaki terhadap perempuan Malaya..
    Kalau jumpa lelaki yg bendul sikit terus batal kawin lepas baca kosmo. Tak ke naye perempuan tu hish hish

    BalasPadam
    Balasan
    1. kepada perempuan yang merasa terainaiya dgn lelaki bendul dan tak bendul,saya menawarkan solutionnya :P

      Padam
    2. so perkataan yang baru zack blaja ialah 'bendul'..diharap semua tetamu disini bersedia untuk melihat lebih bnyak perkataan 'bendul' dari zack selepas ini..so,'bendul' time has begin..

      Padam
  7. kahkahkah..apa kata next entry wat psl peratus 'house-husband' n penerimaannya di kalangan lelaki melayu pulak..tu wabak yg semakin diterima umum tuh..

    BalasPadam
  8. Based on percentage of correspondance that they concluded the whole world's summary? "paling ramai berlaku curang?" as if 10% of malaysian population equals 10% of US's?

    BalasPadam
  9. Tengok sisi positif, aku rasa ramai je lagi yang tak curang. Kita rakyat marhaen nie. Yang artis letak dalam bahagian lain la.

    BalasPadam
  10. try search ghana press.. tp brite die tlis malaysia yg tlis.. lawak2.. dua2 tlis according to china press.. tp xde laporan pon china press..

    da la statistik dr condom durex..

    memang diperbodohkn la..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...