Khamis, 30 Ogos 2012

22 Aktiviti malam merdeka pilihan anda

[UPDATED] Malam merdeka kebiasaannya menjadi malam yang sungguh panjang dan bakal dipenuhi dengan pelbagai aktiviti oleh para manusia di Malaysia ini, lagipun esoknya cuti. So apa yang anda nak buat di malam2 merdeka seperti ini?


1. Countdown kat Dataran Merdeka sambil layan konsert artis, kira masa dan laung merdeka bersama Pak Najib, para menteri dan artis sambil ditemani percikan bunga api dan juga bau peluh hangit orang sebelah.


2. Berhimpun bersama2 Hishamuddin Rais #occupydataranmerdeka di sebelah pancutan air berhampiran dengan Dataran Merdeka sambil beramai2 memakai baju kuning dan mendengar dendangan puisi oleh Pak Samad.


3. Lepak dalam kereta di tengah jalanraya sambil dengar lagu merdeka Janji Ditepati di siaran radio Ikim kerana trafik sesak ketika on the way nak ke Dataran Merdeka.


4. Membuat aksi akrobatik sambil bertanding siapa yang akan sampai garisan penamat dulu bagi merebut siapa yang dapat bawak balik bohsia.


5. Kenduri dan kerjakan bohsia yang baru dimenangi secara beramai2.


6. Bermadu asmara bersama pasangan kekasih di hotel 3 2 bintang, rumah2 tumpangan murah, taman bunga atau semak samun agar dapat membuat upacara membuang bayi di longkang2 dan tempat pembuangan sampah pada bulan Jun tahun depan.


7. Menonton filem tamil Mugamoodi di panggung wayang bajet panggung tak ramai orang dan duduk di couple seat bersama awek agar mudah untuk menjalankan aktiviti ringan2.


8. Join parti buih yang liar di pantai Port Dickson yang dianjurkan secara underground di group2 Facebook dan blog2 seks rambang.


9. Atau join parti gay untuk melihat lelaki berbogel menari tiang di Prince Crown Hotel Kuala Lumpur bagi lelaki yang bernafsu songsang.


10. Lepak kedai mamak bersama rakan2 berbual kosong minum teh ais bergelas2 sambil merosakkan jangka hayat paru2 dengan hisap rokok berkotak2 sampai pukul 3 pagi.


11. Dok melingkor depan TV menonton rancangan2 Astro yang telah diulang berkali2 sambil mengunyah kuaci dari China seperti hari2 biasa.


12. Mengaji atau menghadiri majlis2 ilmu di surau, masjid samada secara zahir atau secara maya di Youtube.


13. Baring di atas katil untuk menghabiskan novel cinta fantasi palsu karut oksi moron bertebal 3 ribu muka surat sambil mengelap air mata kerana anak kucing hero dalam cerita tu mati kena gilis tayar kereta waktu sang hero seorang kakitangan gomen tengah reverse kereta nak keluar rumah pergi kerja dengan tergesa2 akibat bangun lambat takut punch card merah.


14. Dok mengadap komputer/laptop sambil melayan Facebook, mengupdate blog, membaca Buasir Otak dan menulis komen yang merepek2 sebagai anon.


15. Tak buat apa2. Aku tak peduli, I care for nothing... Tido lagi bagus...


... or maybe with some nice fap before that sambil bayang Neelofa.



So apa yang anda nak buat? Pilihan di tangan anda...


UPDATED: Btw dafuq is this man??? Gambar dari blog MAS. Ni semua pengaruh agenda Soekarno Indonesia Raya bawak bendera Sang Saka Malaya instead of bendera Malaysia Jalur Gemilang. Baguslah ikut sangat ideologi orang2 Indon. Tahniahlah kepada Hishamuddin Rais a.k.a Tukar Tiub kerana ada juga orang terpengaruh dengan idea bangang ni.





tags: gambar situasi terkini aktiviti malam ambang merdeka 31 ogos 1957 perkara kerja countdown dataran merdeka konsert artis faizal tahir najib razak rosmah mansor perhimpunan janji bersih demokrasi kuning a. samad said tukar tiub solidariti occupy dataran merdeka berkhemah tukar bendera jalur gemilang sang saka malaya mat minah rempit lumba haram jalan lebuh raya aksi superman menang bohsia bohjan kenduri gangbang melayu 3gp romen lucah semak love hotel parti buih liar seks rambang gay party crown prince hotel lepak mamak teh tarik roti canai hisap rokok tengok tonton tv televisyen astro rtm tv3 dengar ceramah majlis ilmu baca novel cinta merepek komputer internet layan porn site web lucah melayu boleh do nothing tidur sleep bed nice hot fap masturbate forever alone

22 ulasan:

  1. Nampak Gaya No 14 dengan No 11..Malas nak bersesak2 macam orang bodo kat dataran..Apa pun tak dapat..semata2 nak tengok bunga api buat apa.

    Kah3..kalau Ada bini leh buat "berkemban Fetish" =P auwwww tambah2 lak Anzalna yg berkembam..GRRRRRR

    BalasPadam
  2. aku pilih lepak depan tv dengan family sambil melayan dvd cetak rompak blu ray copy yang baru aku beli malam kelmarin-the dictator.sacha baron cohen.

    BalasPadam
    Balasan
    1. cerita tu best! Aladdin Motherfucker! kah3 xD

      Padam
  3. Aku baru lepas balik dari shopping n kuar makan ABC kat MyCafe ngan member2..skali ada bunga api mcm kat bonodori tu, sape ntah gi cucuh tgh2 sawah..every year cmtu la..

    BalasPadam
  4. Bhai Noob...

    Gua ngan bini dah bersetuju malam nih "Malam Jumaat" ..... hahahaha ..... amik pahala boh.... bunuh setan boh.... hahaha

    BalasPadam
  5. Tak buat apa-apa, nie pun baru bukak laptop. oh pemalas nya aku

    BalasPadam
  6. Nak buat no. 14, tapi bukan sebagai anon. Merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek merepek

    BalasPadam
  7. aku buat no 11 sambil ber14 dah penat mata ape lagi yang ke 15 la seterusnya

    walaupun x keluar nak sambut merdeka tapi hati dan jiwa tetap merdeka yang dok pi sambut tu pun belum tentu tahu makna merdeka..tambah2 lgi kat dataran tu

    yang muda remaja orang laung merdeka diorang pun dok ikut merdeka lepas tu ada lah agenda yang merdeka sangat tu.

    -xaxau-

    BalasPadam
  8. aku buat no 11 sambil ber14 dah penat mata ape lagi yang ke 15 la seterusnya

    walaupun x keluar nak sambut merdeka tapi hati dan jiwa tetap merdeka yang dok pi sambut tu pun belum tentu tahu makna merdeka..tambah2 lgi kat dataran tu

    yang muda remaja orang laung merdeka diorang pun dok ikut merdeka lepas tu ada lah agenda yang merdeka sangat tu.

    -xaxau-

    BalasPadam
  9. budak2 sekarang tak pandai buat maksiat~ nak tunggu celebration baru nak projek~ valentine, tahun baru, merdeka, POLIS MELAMBAK LA SOHAI~ malam minggu baut maksiat, agak2 la~ buat la petang isnin ke, pagi rabu ke, konfirm selamat~ :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih atas tunjuk ajar dan ilmu yg bermanfaat ini.saya mohon share

      Padam
    2. oh, jangan lupa, dapatkan kondom di 7-eleven~ :D

      Padam
    3. also not to forget,the LIBIDO gel..

      Padam
  10. aku baru pulang dari bermain guli di pekan aloq setaq
    oh kolot benar aktiviti malamku
    btw, main guli tidak tersenarai, PONOOB seorang yg bias & racist terhadap kemajmukan alam melayu

    BalasPadam
    Balasan
    1. main guli tidak tersenarai kerana PON berasa malu untuk mengaku yang beliau ada bermain guli 2 bijik~

      Padam
  11. aku rasa dah komen tadi tapi hilang ntah ke mana komen aku yg mengatakan aku baru balik main guli di pekan aloq setaq malam2 buta ni
    sambil mengiyakan kekolotan aku, turut serta aku highlight sifat racism fascism PONOOB krn tak listkan bermain guli dalam senarainya

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye..kami semua nmpk,ianya ada diatas.

      Padam
  12. gua no 10 tapi lepas main badminton r.haha

    BalasPadam
  13. gila aneh betul orang zaman sekarang ni..

    in b4..aku masa sekolah abes khatam buku bicara hati 3ribu ms tu..waaaa

    BalasPadam
  14. walau dah masuk 11 september 2012 (eh mcm tragedi d US tue la), pada jam 0229am neh. Aq kluaq airmata membaca semua comment dan bahan yg anda anda anda berikan.... thank u, anda semua berjaya! :P

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...