Iklan Leaderboard

Khamis, 9 Ogos 2012

47 Raya dan Illuminati

Malaysia adalah agenda Yahudi dan Illuminati.

Ya. Bukti-bukti boleh didapti banyak di dalam Internet. Silakan google.

Malah Putrajaya sendiri adalah lambang penyembahan kepada Dajjal Al-Masih atau nama glamer nya the Anti-Christ.







Pelik pulak kenapa dipilih menjadi nama Anti-christ...tapi isu sensitif tak boleh dibicarakan.

Kotak hitam dan putih sperti papan catur juga adalah Freemason,Illuminati dan semua pertubuhan yang ingin menjahanamkan Melayu itu sendiri.


Malah budaya hari Raya iaitu ketupat petak adalah agenda Yahudi itu sendiri!!!

Oleh itu untuk menjahanamkan agenda Illuminati,

TIDAK BOLEH MAKAN KETUPAT PETAK!!! Nanti anda akan di brain wash!!!

Lain-lain larangan semasa bulan puasa dan Hari Raya sempena menjahanamkan Iluminati.

1. Baju Melayu/Kurung Petak



2. Kuih/Kek  Dam



3. Jubin/hiasan rumah berpetak-petak



4. Karpet Petak-petak

5. Sofa ada corak petak-petak.

dan macam -macam peralatan dan perhiasan yang melibatkan petak-petak.


Apa sahaja yang melibatkan unsur petak-petak mesti dihapuskan dalam Budaya kita!!



Nota tapak kaki: PON juga adalah agen Freemasin Lodge Dengkil.

Buktinya? Ini adalah antara lambang freemason.





Perhatikan lambang bintang. Avatar PON aka Prince of Noob adalah Patrik Starr. Starr = Bintang.

Bintang= Pencerahan = Enlighten = Illuminati.

Terbukti PON adalah agen Illuminati!!!!

Bukti yang diubah suai;

Ini adalah print screen yang sebenar!!!








47 ulasan:

  1. hahaha..yeah bro pop soul kembali menyinari ruangan buasir otak..tapi, acaner kalau tak boleh makan ketupat tu..boleh buasir otak ni..

    BalasPadam
  2. pelik2 lah...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/menu-idaman-di-bulan-ramadhan.html

    BalasPadam
  3. haha. ah sudah..ketupat pun tak boleh. ngeh ngeh

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. hadoi...segala yang petak tak boleh

    laptop tak boleh guna

    camne nak ajo tajuk shapes ni???/ garu kepala

    BalasPadam
  6. aku tak percaya sangat dengan konspirasi-konspirasi ni.Ada yang kebtulan pon dorang cakap berkaitan.Asal ada yang menyerupai lambang freemason atau illuminati,terus cop tu agen yahudi.Macam mana kalau benda tu betul2 kebetulan?konspirasi kadang2 dibuat oleh manusia bagi menarik perhatian orang.Kononnya dia yang terrer sebab dapat menyingkap rahsia global berbanding orang lain..just my 2 cent.

    BalasPadam
  7. hehehe....abis la sume bnda...tak leh pakai xleh guna...hehehe

    BalasPadam
  8. terpaksalah buang semua benda berpetak lepas ni..

    BalasPadam
  9. Panduan Memahami Ilmu Teori Konspirasi

    1-Bukan semua benda di dalam dunia ini adalah hasil konspirasi.

    2-Jangan menjadi mangsa conspiracy theorist yang berniat jahat atau keliru.

    3-Bagaimana dasyat atau hebatnya konspirasi musuh-musuh Allah,akhirnya yang menang adalah Allah s.w.t kerana tiada siapa mampu mengatasi perancangan-Nya.

    Kebanyakkan menjadi mangsa kepada teori konspirasi itu sendiri,sebab terlampau taksub dan paranoid.

    But aku memang percaya dengan tuduhan Palsu PoP-SouL bahawa Noob adalah Agent iluminati berbangsa Uganda yang menyamar menjadi umat Melayu. Jaga2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. satu lg teori konspirasi,


      Zack adalah agen anti-sistem beraja kerana hubungan baik dgn kerajaan nepal yg telah berjaya merobohkan sistem beraja bbrapa tahun lepas..so skrg dia dgn agen2 nepal akan cuba pulak nk runtuhkan sistem beraja kt msia..kah kah kah

      Padam
  10. Hahahahaha,lawak yg bagus!!

    BalasPadam
  11. Kenapa salahkan petak. Betul ke?. Ini agenda yahudi?.yahudi tahu ke pasal ketupat ni? Buktikan secara ilmiah. Bukan tuduhan palsu atau khabar angin semata?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini sarkams je bongek...

      Padam
    2. lurus lebih pada bendul... mungkin masih baru start guna intenet.

      Padam
    3. adoi..budak ni..tak boleh nak bezakan jenis entri rupanya ye dik

      Padam
    4. mohon ubah bentuk avatar pengomen ke bentuk lain..
      jangan guna petak.
      freemeson semua

      Padam
  12. tolong jangan salah fakta dan jangan menimbulkan kekeliruan orang lain. saya faham dengan anda dan saya percaya tentang freemason dan illuminati ini. tetapi yang dikatakan antara salah satu agenda freemason/illuminati ialah PETAK-PETAK YANG BERWARNA HITAM PUTIH SAHAJA bukan semua petak-petak. contohnya papan catur yang berkonsepkan hitam putih. sebab warna rasmi freemason/illuminati adalah HITAM, PUTIH, BIRU dan MERAH. saya bukan sekadar cakap kosong tapi saya sendiri pernah mengkaji. saya tak tahu apa yang anda cuba sampaikan dengan melibatkan karpet, sofa, baju raya dan lain-lain. habis, bagaimana pula dengan orang yang sudah membeli dengan bercorakkan petak? adakah mereka perlu membuangnya atau membakarnya. tetapi saya tak menggalakkan kita sebagai umat islam ini untuk membeli barangan yang mempunyai unsur freemason melainkan dengan niat yang baik. saya sendiri sedang keliru adakah anda juga sebahagian dari illuminati atau anda hanya bergurau???

    BalasPadam
    Balasan
    1. travis_blackshot9 Ogos 2012 4:52 PTG

      aku skong hang 100%! aku pn prcye agenda freemason + illuminati ni tpi kn yg aku x pham npe mau libtkn ktupat bgai ni? adoi, pop-soul aku da bce link yg hang bgi tu. adoi, kat umah aku tu blambak bku psai rahsia freemason+illuminati+yahudi+israel ni tpi x dok la pasai ketupat. stau aku dorang ni anti-warne hijau. hamba Allah, aku skong hang!

      Padam
    2. cerita bukan main pnjang,sarcasm pun x reti nak bezakan.

      Padam
    3. Hadoiii..payah ah kalo ada kapel macam hamba Allah dgn travis blackshot nih.

      Padam
    4. travis_blackshot: nama ganas tp bendul.. meh aku nk ajaq hang. dlm internet ni hang bole baca @tgk tp hang tk boleh percaya 100%, mangkok toi.

      Padam
    5. korang ni x baik la wat camtu kat hamba allah dgn travis. cube byangkan korang da trbeli mne2 yg brbntuk petak2 pastu nk wat cmne? snang cite pkai brdsarkn niat yg baik. aku just share je kay.

      Padam
    6. tanpa nama 1: bior la dye nk tulis pnjg at least dye ade ilmu. nnti kat akhirat dye yg untung dri ko kutuk ntah pape. dsar jelez!

      tanpa nama 2: lagi payah kalo ade kapel yg obses sgt dgn freemason dgn illuminati ni. eh internet ni yahudi punye ko x bising pn!

      tanpa nama 3: meh aku nk ajar hang blek. yg salahnye bkn org yg bndul tu tpi org yg sebarkn cite yg x btol trmsok trlalu obses dgn freemason. aku cabar buasir otak buat entry boikot smue brangan israel! ade brani ke?

      tanpa nama 4: ko ni mmg mnusia yg baik! btol pkai brdsarkn niat yg baik!

      Padam
    7. manusia biasa: haha dorang ni ckp x pakai otak. gerenti buasir otak x berani buat entri boikot semue barangan israel. kalo barang israel x boikot baek x pyah nk boikot petak2 semue ni. basic je der!

      Padam
    8. kesian aku tengok orang2 kat atas ni...mungkin yg butthurt gila babi tu sbb dah terbeli baju melayu petak2...tak tahu samada lembab atau memang bodoh...dah tentu la kat atas tu lawak semata2...

      Padam
    9. manusia biasa: eh ko ni bebal ek..

      Padam
  13. http://luf-kin.blogspot.com/2010/09/gempar-unsur-unsur-kafirsyaitan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  14. Acane ni.. boxer ku semua petak2.. patut terasa brain wash ari ari..

    BalasPadam
  15. Acane ni.. boxer ku semua petak2.. patut terasa brain wash ari ari..

    BalasPadam
  16. it's funny because it's true

    BalasPadam
  17. Semua pun tak boleh habis apa yang boleh ? Ketupat pun dilarang. Argh stress.

    BalasPadam
  18. dipanggil anti-christ disebabkan orang Christian pun mempercayai perkara-perkara yang sama (dah nama pun ahli kitab, ye dok?)

    Bagi Christian, dalam kitab Apocalypse dalam bible diorang, turutan peristiwa sebelum kiamat adalah hampir sama dengan kepercayaan Islam (which mainly based on hadis apparently)di mana melibatkan yakjuj makjuj, dajal dan sebagainya. Mungkin ditambah lagi seperti kemunculan the Beast (ada yg kata ini kemungkinan dajal jugak), dan 4 horsemen. Dikatakan Anti-Christ kerana beliau membawa nilai-nilai bertentangan dengan Christ dan akan dibunuh oleh Christ himself

    Satu persamaan di mana muslim percaya Dajal akan dibunuh oleh Nabi Isa a.s dengan satu tusukan (kecuali of course, Islam tak percaya yang nabi Isa itu anak Tuhan, seperti Kristian percaya yang Christ itu, well, you know what I mean)

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu tk penting yg penting ialah,ape aku nk makan bukak pose nnt. ingat nk makan murtabak tp dah la mahal nipis lak tu , nk makan ayam golek takot tk kenyang lak, emmm .. bila nk mandi ni..

      Padam
  19. Rasa nak ketawa tak berhenti lah bila baca komen.

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya lak rasa macam nak terkentut baca komen anon butthurt lagi noob.. wawawawa

      Padam
    2. TKPE LAU NK KENTUT, TP JGN DLM AIR TAU BATAS POSE NNT..

      Padam
  20. snang cite sape still mkn mcd,starbuck,burger king,coca cola n pkai brang2 dri USA freemason baik x payah nk tunjuk blagak pndai. kalo yg hamba allah komen tu aku bole trime lgi tpi yg mngutuk tu ko mkn mcd x? konpom mkn. dah2 jom kite brmaap-maapan. x mau gado2 nnti tkot maap x ditrime susa hidup nnti hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. pergh..terbaik komen ni.
      freemeson all time

      Padam
  21. org yg suka buat conspiracy theory ialah org yg kuat berangan dan merepek

    BalasPadam
  22. atas aku ni sume mangkoi... okthanksbai

    BalasPadam
  23. atas aku ni biol

    BalasPadam
  24. Ish ish ish aku xpaham lah kenapa korang kat atas aku ni smua dok suke nk ngutuk dan mengumpat malah ada plak yg hina menghina sesama sendiri..kesian aku tgk..
    Aku tak salahkan pada yg beria-ia mengomen dgn penuh semangat krn mgkn ada antara mrk tidak sedar atau tidak tahu bahawa tukang merapek ni sbnarnya skadar merepek.. dan bkn benar apa yg disampaikan.. bkn salah mrk ini semua spt Hamba Allah dan travis_blackshot mgkn penerimaan mrk adalah berbeza ngan sibijak pandai yg Tanpa Nama yg suke menghentam org lain kat atas ni sbg contoh 2 komen yg di atas aku ini.....
    Kenapa lah korang suke nk kutuk org lain sdgkan ko sndri tak sedar kekurangan diri sendiri..
    Ermm nak marah penulis blog sbb menulis cerita pembohong dan pembongak pn x boleh sbbnya mereka dah nyatakan bahawa mereka ini Team Fools Syndicate jadi paham2 je la...
    Pada pembaca blog ini korang tapis jela sendiri antara cerita bangang atau idea yg owesome yg mrk terbitkan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe btol2. aku pn ksian kat dorang yg kne kutuk mcm yg ko ckp tu. aku pn bru tau entri ni just mrepek yg x for fun lngsong. pndpt aku kn entri mcm ni jgn post lgi baek. tgokla disbbkn entri ni kite smue brgadoh sbb nk mnang. Hamba Allah dgn travis_blackshot tu bkn dorang bendul tpi dorang tu mngkin da byk bce psal teori conspiracy tu yg dorang confuse tu. tol x?

      Padam
  25. tgk cara entri ditulis pn dh tau yg tu dh mmg tentu² sarcasm..yang pegi amik serius smpai sakit² ati tu apesal? alahaii...

    BalasPadam
  26. tak semua bnda tu ada kaitan dgn konspirasi... semua hnya kbetulan sahaja.. xkan ketupat pun x boleh mkn????

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...