Iklan Leaderboard

Rabu, 1 Ogos 2012

26 Lagu hits yang paling disukai ramai

Lagu paling hits di corong2 radio, televisyen dan internet masa kini membuatkan K-Poppers dan Beliebers menangis dan sanggup meninggalkan artis kesayangan mereka demi lagu ini.


Nak cakap apa lagi, baca je la pasal Lagu Hari Merdeka ke-55 kat entry lepas kat sini... Dan kini Rais Yatim mintak pulak pandangan orang ramai pasal lagu Merdeka macam kat berita sini?
Selepas kontroversi logo sambutan Hari Kebangsaan, Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Rais Yatim kini meminta pandangan umum mengenai lagu tema sambutan tersebut.

"Apa pandangan saudara tentang lagu Janji Ditepati? Di Youtube dah cecah 140k lebih. Tapi yg 'ibu jari ke bawah' ada juga," tulisnya dalam Twitter lewat malam tadi.

Rais bagaimanapun mengakui bahawa lagu ini turut menerima "beberapa ibu jari ke bawah" - ikon yang menunjukkan penonton YouTube tidak suka lagu tersebut.


Dah alang2 dia mintak pandangan tu, mohon sesiapa yang ada Tweeter boleh sudi2kanlah bagi pandangan ikhlas kat tweeter dia kat sini https://twitter.com/DrRaisYatim, kalau suka katakan suka, kalau tak suka katakan suka juga ya.


tags: kartun komik lagu tema slogan  rasmi sambutan kemerdekaan kebangsaan  tahun 2012 55 tahun merdeka janji ditepati #janjiditepati hari kemerdekaan tahun 2012 1malaysia rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan menjana tranformasi transformasi berjaya, rakyat sejahtera gtp program transformasi kerajaan #janjidiungkiti janji diungkiti logo rais yatim menteri penerangan komunikasi dan kebudayaan cipta lirik lagu patriotik syok sendiri rais minta pandangan lagu tema youtube like dislike ibu jari ke bawah klog nazha anua kartunster

26 ulasan:

  1. Merah membara semanagat waja
    putih mu bersih budi pekerti
    kuning berdaulat
    payung negara
    lalalala

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni lirik lagu dia ke? mcm biasa dgr je

      Padam
    2. bukan
      ni lagu Jalur Gemilang

      ahahahaahahahahaahah

      Padam
    3. lagu jalur gemilang tu buat saya lebih bersemangat daripada lagu baru ni.

      Padam
  2. malas la nk tengok youtube, opis block.. lagu tu ok ke tak kalau bukan dari sudut politik? apa liriknya?

    BalasPadam
  3. Lagu Hit yang paling disukai ramai.. maksud disukai ramai tu, disukai untuk didislike ke ape?

    BalasPadam
  4. Dis i Like...dislikes.. wat iz dis...

    BalasPadam
  5. tak terfkir pulak aku nak cari di you tube

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa yg ko terpikir? terpikir nak menapak pergi kementerian cari lagu tu sendiri kat tigkat 4? Diorang record lagu tu kat tingkat 3 la... hahaha..

      Padam
  6. Upah justin Jubor Feat dengan peterpan nyanyi lagu ni..pasti lebih HOT bah!

    BalasPadam
  7. hahaha...kesian...cari la lagu yang best....

    jom sertai pertandingan mencipta logo.
    hadiah menarik menanti anda..

    http://bahrain-info.blogspot.com/p/pertandingan-mencipta-logo.html

    BalasPadam
  8. Kalau tak suka katakan suka juga? Hahaha..

    BalasPadam
  9. 1st time logo jd isu, lagu tema pon jd isu...ehehehhe

    BalasPadam
  10. ayat "beberapa ibu jari ke bawah" nih datang dari sumber twitter ke atau sumber lain?

    tak nampak pun kat twitter yorais ada perkataan "beberapa" ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah la u rite, dlm twitter rais yatim takde ayat beberapa, aku ambik dari sumber berita malaysiakini tu, mungkin dia ada cakap di sesi wawancara yg lain tapi tak dinyatakan, so aku remove ayat beberapa tu...

      Padam
  11. justin bibir cakap, "why don't u take my song?

    baby,baby,baby..oooooo..baby,bby,bby..oooooo,
    sekarang masa..membalas budi,
    janji ditepati,undi jangan tak undi,
    kami nak menang lagi..lagi dan lagi,

    nak video tuuuuutttt,kami bagi..
    bukti kami baik?BR1M kami bagi..
    nak apa lagi?...semua kami bagiiii...
    bby,bby,bby..ooooooo

    BalasPadam
  12. Bhai Noob..

    Lagu tue bakal menjadi memenangi anugerah Juara Lagu TV3 dalam kategori persembahan, lirik terbaek dan melodi mantop... kira macam juara keseluruhan lar... hahahaha....

    BalasPadam
  13. Baik dengar lagu sleeq dengan najwa latiff. Ohoiii.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita dengar sama-sama sambil bermanje lagi bagus

      Padam
  14. Jom klik klik kat sini

    http://my.churpchurp.com/arieanie/share/churpchurp-invite

    BalasPadam
  15. Jum layan lagus gayus tambunan

    BalasPadam
  16. Tema; Dislike!
    Logo: Dislike!
    Lagu: Very Very Dislike!!!

    BalasPadam
  17. kn bgos lgu baru 2 kite hiphop,cmpor rap,smbil mnari zapin,gang6 style..knpem xde ibu jari ke ats..hahahaha

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...