Iklan Leaderboard

Sabtu, 11 Ogos 2012

25 Segmen Terjah Blog Awekz #3

Berikut adalah blog awekz2 yang dipilih untuk Segmen Terjah Blog Awekz #3. Yang ni pun aku dah buat quite lama dalam bulan Julai lagi, so mungkin ada blog yang entry latestnya masih bulan 7 dan juga mungkin ada yang profile picture dah bertukar. Sebenarnya aku agak suka baca kat blog2 awek ni terutama bila ada yang menulis pandangan mereka terhadap cinta dan juga luahan perasaan mereka bila break-up atau clash dengan balak mereka, ada yang kata susah nak lupakan kenangan manis ketika dengan ex-pakwe, kenapa aku ditinggalkanlah, berbahagialah dikau bersama insan tersayang yang baru, diriku sanggup merana demi melihat kau berbahagia dan macam2 lagi lah... kadang2 kelakar pun ada sebab belajar pun tak habis lagi. Apa2 pun layan sajalah...


1. H.A.C.K.S - http://wwwfatinhalim.blogspot.com/

2. B e l o g k a y a n g a n - http://belogkayangan.blogspot.com/

3.  ~ HiKaYaT NahDatuLiZaH ~ - http://nahdatulizah.blogspot.com/

4. CahayAyuni - http://cahayayuni.blogspot.com/

5. Yes This is Farah Farhana - http://romanticaofroses.blogspot.com/

6. Pelangi Kecil - http://athirahhasan.blogspot.com/

7. Nabila Biela - http://comey-comeyblog.blogspot.com/

8. Cerita Farjannah - http://akudankauadalahcinta.blogspot.com/

9. A Book of Memories - http://www.jderella.blogspot.com/

10. I'm Ainaa Roseberry ✿ - http://pinkywhiteroseberry.blogspot.com/

Klik link kat bawah untuk Segmen Terjah Blog Awekz yang lepas2:


tags: segmen terjah blog awekz #2 blogger promote blogwalking tips trick tutorial link 

25 ulasan:

  1. Sebagai seorang awek, den tak minat baca blog yg cerita A-Z pasal love life. Lebih minat baca blog awek yg suka tulis psl job atau study die.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sbgai seorang bukan awek
      aku minat tgk tutorial2 shawl kat youtube walaupun aku tau aku takkan pakai benda2 macam tu hahaha

      Padam
  2. Balasan
    1. sok2 nama kau adalah tu,,keh3

      Padam
    2. mohon ade entri untuk skulluv jugak. ehhee

      Padam
    3. skulluv lelaki. Cannot cannot

      Padam
  3. BLOG SALAWATI ALIAS MANA BRO?

    BalasPadam
    Balasan
    1. entah, dulu kan ko cakap dia dah tutup blog dia

      Padam
  4. Balik-balik awek balik-balik awek...terjah ar blog balak plak....jgn berat sebelah ar PON

    BalasPadam
  5. um.. saya baru perasan..
    selamat hari raya :)

    BalasPadam
  6. weeeee... blog jannah masuk.. tq prince... xoxo

    BalasPadam
  7. terima kasih sudi review blog i yang cumel tu..hehehe

    BalasPadam
  8. aik?? fara ade hahaaa... baru terjumpa entry ni,.. thnk youu sbb sudi baca blog fara :)

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...