Sabtu, 4 Ogos 2012

40 Awek dapat MC yang sangat annoying

Seriusu... ketahian apakah ini?







“…and i get 5 days of MC, ohh my god…!!,”

Entah maleh nak cakap banyak... budak perempuan melayu Singapore baru nak up buat video aksi gedik dan annoying kat Facebook, dan sekarang video tu dah jadi viral kat Singapore dan Malaysia. Tapi walau rasa sangat annoying dengan suara yang macam kartun dan aksi mulut itik menjebik bibir memuncung bibir dan gaya peace, apsal dalam masa yang sama aku rasa macam cute je budak tu OMG!


Ni parodi paling lawak dari Blog Sarkas antara banyak2 parodi Sore Eyes 5 Days of MC.


Ni video yang lain wish 6th month anniversary kat ex boyfriend dia... Seriusu aku rasa dia ni ada masalah... tengah2 bercakap pun tetiba boleh buat gaya yang sangat sangat sangat annoying yang tak terjangkau dek akal serta tidak mendapat pengiktirafan Persatuan Mulut2 Itik SeNusantara.




WE DEMAND MORE VIDEO!


Lagi di MyNewsHub di sini, sini dan sini. Facebook budak perempuan Nur Fitri speaking London tu kat sini, thanks to cik.belog.


tags: nur fitri abdul rahman feetriXOXO fitrixoxo feetri awek budak perempuan melayu singapura singapore malaysia gedik annoying comel mulut itik duckface camwhore mata kening peace viral meme video sore eyes 5 days of mc poor singaporean malay girl wishing her ex bf 6th month anniversary kesian freak weird what the hell oh my god omg youtube facebook parody parodi lawak can't change voice suara itik kartun

40 ulasan:

  1. Balasan
    1. HAHAHAHAHA!
      I love watching her videos. she made my day XD

      Padam
  2. erm.. still lagi pikir kenapa die nak kena buat mulut camtu.. ni bukan snap picture la day ! ni fb die https://www.facebook.com/Fitrixoxo huhu.. nama fb pon 'FEETri'.. memang nak makan FEET ni !! hahaha

    BalasPadam
  3. facebook die https://www.facebook.com/Fitrixoxo.. pergh nama pon dah FEETri..memang stok nak makan kaki. haha

    BalasPadam
  4. Holy shitttttt!!!! Quack!Quack!Quack! fucking awesome epic Admin blog Sarkas tu buat paradoy "sore eye" tu.. kah3

    Itik Troll!!! xD

    BalasPadam
  5. Tapi suara budak tu memang cute pun..teringat Fasha sandha kih3.

    Syok tu kalau buat sex phone.. kah3 :DD

    BalasPadam
  6. dia kata tujuan buat macam tu sebab nak entertain orang. tapi pelik bila tengok.

    BalasPadam
  7. saja nak glamer..nama pun budak..nanti dah masuk umur 24tahun mesti dia malu nak keluar rumah

    BalasPadam
  8. KILL IT WITH FIRE BEFORE SHE LAY EGGS

    BalasPadam
  9. adik,pi balik umah..satgi tkut jiran2 bagi penyepak.

    BalasPadam
  10. mcm la comel sgt! seribu kali comel harimau dari hang tau! nak tanya ni,mcm mana ko boleh dpt MC sampai 5 hari? ko sakit apa? sakit mental yek! dpt MC siap kecoh buat muka duck face ni! hahahaha kot ye pun dpt mc sampai 5 hari x yah la dok buat muka mcm tu! kalau ko jiran aku la! mau aku suruh ko buat muka singa lapar nak x!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..marahnye awk kat dia..

      Padam
    2. anon ni peminat budak ni kot! dok perli aku pulak!

      amy!

      Padam
  11. Aku tak paham apa yg cuba disampaikan oleh Persatuan Mulut2 Itik Senusantara ni. Cacat sungguh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak tgk video parody budak ni! search dkt youtube akwa arifin punya video gelak sampai senak perut aku dibuatnya,hahahahaha

      amy

      Padam
  12. apa perasaan dia ek?? perghhh.. apa agaknyaaa...adehhhh.. alaa.. stress plak nak tau #nanges

    BalasPadam
  13. ade penyakit kekejangan di bahagian mulut..hahahahaha

    BalasPadam
  14. hahahaha mmg pun ada kekejangan di mulut agaknya..comel2 tp sejuta kali syg dia siap post video dpt mc 5 hari dkt fb!

    BalasPadam
  15. ada lesung pipit....mmmmmmmhhmhmm

    BalasPadam
  16. haha..x malu ke org tengok. Macam2 cara org nk dptkan perhatian.
    Betul ke bangsa Melayu ni memang bodoh bangsa yang bodoh?

    BalasPadam
  17. Serius lawak. Dialog budak ni jadi siulan di ofis. "I got sore eyes. What the hell?" Penulis juga ada cover topik yang sama di sini.

    BalasPadam
  18. I bet nak kutuk gadis sunti neh ngan muka duckfacenya, tp bila tngk stock2 aweks yg ada d fb gua.... xjadi la....bab suma pon wat muka terencat yg sama saje! Damn....

    BalasPadam
  19. tenkiu kerana promote blogsarkas.. power!

    BalasPadam
  20. Kiut ke? Kembung2 pipi, mulut terjuih, dah macam beruk aku tengok. Inilah muka mintak terajang hahaha

    BalasPadam
  21. biase lh tuh bdak2.nt da besau mybe die akn ckp."wha da hell am i doing?"hahaha.trend bt muke tahan berak n mulut terjueh ni, aq pon rse cm nk sepak je.mslhnye mmber2 sndri pon sme~ haish. can't say anything.

    BalasPadam
  22. hahaha..
    biar je lah diorg tu..
    kita ni yg tgk, maki, post, share bagai free2 je dpt dosa kutuk diorg tu..
    tp klo diorg xupload pon xpe kn..
    sbb xde tujuan..
    haha.. aman.. tiada perang.. :)

    BalasPadam
  23. dia masih muda. tgh melalui fasa krisis identiti. lelama berhenti la kot.

    BalasPadam
  24. ...Ini bukan comel tapi dah rupa tenuk aku tenguk!! Over confident nih pun bahaya gak pada diri..Hummm

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...