Sabtu, 1 Disember 2012

43 Segmen Terjah Blog Awekz #18

Segmen terjah blog awekz kembali untuk siri ke-18 dan yang pertama untuk bulan Disember. Aku pun takde apa nak tulis sangat, cuma aku ada buat satu FAQ (Frequently Ask Questions) atau soalan lazim mengenai segmen ini memandangkan mungkin ramai yang tidak tahu dan confuse mengenai segmen ini walau dah masuk siri ke-18 terutama pengunjung baru atau blogger yang blognya kena terjah, so tak payah aku terangkan balik setiap kali ada pertanyaan atau persoalan, tapi kalau nak tambah soalan lain, boleh tulis kat FAQ tu nanti aku akan try jawab. Baca FAQ Segmen Terjah Blog Awekz.


WeLkAmE tO FaIrYtaLe PuNyEr BeLoG^^ - http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/


..::THIS IS AIN'T FAIRY TALE::.. - http://www.anieysayangkamoo.blogspot.com/


***...LyniE YusoFF...*** - http://littlemienie.blogspot.com/

~> MiSs eNgiNeeR tO bE <~ - http://zahirah87.blogspot.com/

♥ HUSNA ALIAS ♥ - http://husnaalyas.blogspot.com/



.::Beruang Buluh::. - http://beruangbuluh.blogspot.com/






tags: segmen terjah blog awekz awek #18 blogger perempuan wanita promote blogwalking tips trick tutorial link 

43 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. ichi tu maknanya satu, bukan 'Yg first/pertama' laaa.
      kalo nak ckp Pertama dlm jepun,

      Saisho no [komento]

      haaa lbh kurang cmtu.

      Padam
    3. aku nak masuk segmen giveaway ko, tapi aku bz+malas nak menaip. so aku tak masuk. nih nak gitau siap siap kat sini, aku rasa entri terbaik sepanjang zaman ko adalah segmen terjah blog awek. entri lain pun best. tapi terjah awek memang rare n special. haha

      Padam
    4. si forever alone dgn koleksi robot figuranya...

      Padam
    5. Comel2 awek dlm neh...
      Sape singgle silakan usha.
      :p

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak selera

      Padam
    2. bagi blog ko la.kitorang nak terjah dan memberi komen yg baik2.

      Padam
    3. lagi tak selera

      Padam
  3. comey no 2 mata boolat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. no 4 yang paling cun

      Padam
    2. nakharam, kalau ya pun pilih yang bertudung anon. 6.08 ptg

      Padam
    3. aku_skandall, kalau ko nak merepek ke melalut ke kat entry lain takpe, entry ni aku strict sikit, terutama kalau komen2 yg ada unsur2 melucah pada awekz2 nih, harap maklum.

      Padam
    4. no 2 dengan no 4.terbaik

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. no.6 mmg nice,not sure if she thinks the same way about you though..kohkohkoh

      Padam
  4. wah,, sampai bila-bila ye,, untungla jadi aweks,,, balak sila jelez,, haha

    BalasPadam
  5. MALAYSIA MENANG!!!.haha..sronok btul tgk 'messi' indonesia..'hebat' seperti yg digembar-gemburkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. fakri sarani ronaldo malaysia

      Padam
  6. Noob.

    Mohon remove blog aku dari list segmen terjah ko.

    Harap maklum.


    p/s: Sorry..

    BalasPadam
    Balasan
    1. muahahahaha

      Padam
    2. ok takde masalah. dalam siri berapa ye? jap aku cari dulu.

      Padam
    3. ok dear, done remove dalam siri ke-8.

      Padam
  7. aku sbg pmpuan mcm agak pelik naper aweks2 ni suke letak gmbar sndiri. rase mcm tak suke la expose diri, nnti kawan bace, sedara bace, cikgu bace. Kalo boleh mmg taknak org kenal bace pn. biar la skadar menjadi rekod kt tenet utk sndiri2 jer. skurang2 nya kalo kena hentam dgn pervert2 pn, tak la nnti tibe2 kalo kuar rumah, org akan kenal "eh?? dia ni yg dlm blog tu kan yg baru tempoh hari kena attack dgn sgala mak nenek pervert anons??"

    BalasPadam
    Balasan
    1. mau rasa femes kut. apapun, sy rasa mereka dah pertimbangkan buruk baik jd femes sbg blogger. kalau x, nasib ler

      Padam
    2. diorang ni jenis yg 'banyak nak diluahkan'.mcm kat fb.de kwn2 yg jarang2 post.de yg asyik comment post org je..dan ada yg setiap masa nak post ape yg dia tgh wat.aku pun tak tau apa punca individu2 jenis cmni terdorong untuk menceritakan semua yg mereka buat dan apa yg mereka alami.bagi aku,blogger ni ok lagi.tak annoying sangt.tapi kalau di fb memang annoying giler,sbgai cntoh.."gud mrning to everyone", "gi McD arini","on da way ke McD","tgh beratur amik order","sedapnyee(siap ada gmbar makanan)","aduh,sakit perut","arini semuanya 7 ketul".

      Padam
    3. abang non, aku pun rasa same cam ko. kalau mana2 frindlist yang aku tak kenal, awal awal lagi aku da kick out. buat semak news feed aku jer.

      Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang dah biasa la blogger buat segmen review2 blog blogger lain, cuma aku hanya terjah dan linkkan blog perempuan sahaja, apa masalahnya? bezanya blog aku penuh anon2 dan pengunjung yang suka tulis benda2 merepek macam kau.

      Padam
    2. cakap aku_skandall ni bukan boleh pakai pun.kejap fikiran suci,kejap kotor lahanat.budak ni terang2 ade split identity.serius memang giler.tak leh terima golongan cmni.boleh dikira ada masalah mental.

      Padam
  9. salam.. mohon en noob wat segmen terjah blog balaks plak hahaha.

    ne tau ade yg menarik. paling penting ada input yg bleh beri kesan dlm diri (eg:wanitamelayuseksa.blogspot)

    yg blog awek2 yg aku tgk kebanyakkannya berkisah tentang hal2 peribadi, aktiviti harian, dating ngan pakwe, mkn2, g bercuti, g umah member kawin..

    naik bosan nak baca.. maaflah lau ade yg terasa

    #insanfakir.

    BalasPadam
  10. tq coz selitkan blog sya..
    tp bla bca komen2 kt ats (even dh remove pn), rsanya byk negatif dri positif..
    whatever it is.. sya tau tujuan dan matlamat sya berblog..
    happy blogging.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang kena padam tu bukan apa miss zahirah, cuma lately ni kat sini ada anon yg suka mencarut dan tulis perkataan2 lucah, tu yg delete tu. lain2 tu komen normal cam biasa je

      Padam
    2. ssah nk dikawal.. masing2 nk curahkn pndpt @ kritikan x bertempat..
      xpelah aslkn dorg x kcu hidup kta sdh la..

      Padam
  11. thanks Prince of Noob.. blog sy pun ader terselit gak.

    BalasPadam
  12. baru perasaan ada gmbr sy..thanks

    BalasPadam
  13. uiks! awekz je ke? balakz tak ada ke? ekekekeke

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...