Ahad, 16 September 2012

22 Segmen Terjah Blog Awekz #8

Minggu lepas dalam Segmen Terjah Blog Awekz siri yang ke-7, encik Busuk dari PING BUSUK telah memilih entry tersebut sebagai artikel pilihan busuk, menyebabkan segmen siri ke-7 mendapat hit yang paling tinggi dari siri2 yang lain lantas menyebabkan blog2 awekz yang ditampilkan pada minggu tersebut berkemungkinan menerima hits yang agak tinggi, terima kasih diucapkan kepada encik Busuk. Harap2 bolehlah jadikan lagi artikel2 di Buasir Otak sebagai artikel pilihan ye hehehehe. Ok sekarang layan sahaja 10 blog2 awek yang ditampilkan untuk minggu ni... sebenarnya dalam list aku ada banyak lagi, standby untuk minggu2 depan. So kalau ada awekz2 yang mahu blognya dipertimbangkan untuk diterjah dalam segmen ini, bolehlah tulis kat ruangan komen atau hantar email secara peribadi ke princeofnoob[at]gmail[dot]com. Tapi sila tengok dulu sedikit syarat2 mudah kat segmen siri-7 ni.


♥ Diary Hazwa Wahid ♥ - http://cikhazwa.blogspot.com/




Discover Our Beauty Journey - http://dearsuriz.blogspot.com/

The Light of The Lover - http://eekinm.blogspot.com/



*cinta khadijah* - http://ulardaun.blogspot.com/ 






tags: segmen terjah blog awekz awek #8 blogger perempuan wanita promote blogwalking tips trick tutorial link 


22 ulasan:

  1. huih sampai versi kelapan
    awek2 yg versi sebelom ni pon belom sempat aku nak terjah
    tak terkejor
    tapi sy redho

    BalasPadam
  2. btw, kalau aku menyamar jadi awek
    agak2 noob tertipu tak utk list site aku kat sini
    lol

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin... cuba tukar nama ke siti taufikah hehehe

      Padam
  3. wahhh dah la aku tiap2 hari terjah blog awek. ni pulak dah tersenarai. aku terjah sini pulak. heheheh

    #blog aku tu blog awek jugak, mohon tersenarai kat sini. nak fames. hahahahaha

    BalasPadam
  4. ko terjah blog awek xajak aku join skli, adesss.

    BalasPadam
  5. good job Mr.Noob,nicely done..more cute girl please.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. asyik terjah blog awek je, buatla segmen terjah blog lelaki @ pakwe plak....br adil....hehehehe!!!!!!

    BalasPadam
  8. mybloggersociety berbesar hati memasukkan blog anda kedalam bloglist kami secara percuma selama seminggu ..

    UNtuk meneruskan penyertaan anda didalam bloglist kami selama TIGA BULAN, anda perlu membuat satu review khas "mybloggersociety : Komuniti Blogger Malaysia" secara jujur ..

    Hadiah istimewa menanti bagi penyertaan yang paling jujur

    http://mybloggersociety.blogspot.com

    BalasPadam
  9. dah sampai bghian 8..agk2 sampai berapa bertahan ye..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. selagi ada blog2 awekz yg comel selagi tu ada segmen ni kot hahaha

      Padam
  10. gua pun ada -__-
    meleleh beb !
    hahahaahahhaaha

    BalasPadam
  11. wah..dah jadi segmen tetap ni..

    BalasPadam
  12. tapi awek2 ni still adik2 lg..remaja lg..yg wanita2 xde terjah ke..
    entri terkini: Jawatan Kosong Telekom Malaysia Berhad (TM)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada link x? Kalau ada boleh je terjah. Sbb masa buat blogwalking pun asyik selalu terjumpa blog awek yg adik2 je nk buat mcm mana

      Padam
  13. Mengapa baru perasan ada mukaku ituhhh?? Hahaha..

    BalasPadam
  14. Mengapa baru perasan ada mukaku ituhhh?? Hahaha..

    BalasPadam
  15. okay, muka berlagak saya ada kat sini. pheww..~~

    btw, thnks tuan blog! ^^

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...