Ahad, 23 September 2012

16 Pakcik tua yang sangat kurang ajar

Apahal pakcik ni kurang ajar sangat dengan Wayne Rooney masa interview dia?



Haha tu video lama tapi tengok berkali2 pun tak bosan memang lawak gila. Cuti2 ni boleh la nak kurang2kan stress dengan video2 lawak alih suara ni dari channel Youtube Faradyable. Ni antara video2 yang lawak, Sparta puasa dengan Sparta raya.



Video geng The Avengers plan nak pergi makan kat restoran pun tak boleh blah.





tags: faradyable video lawak parodi parody alih bahasa mimic miming mimik mulut rooney interview paddy crerand mutv manchester united mutd pakcik tua makan rasa bola air terjun 300 this is sparta spartan movie hari raya puasa bila the avengers lapar captain america iron man hulk black widow thor loki hawkeye restoran barra barrarized barrarians tidak tenang the expandables gusti wwf triple h the rock john cena

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. org 1st suka berak merata2..muehehehhehe...

      Padam
  2. pandainya diorang buat macam tu. hahaha

    BalasPadam
  3. LoLoLoL ya aku dah tau pasal faradyable bila aku terlayan sparta raya last month...mmg klakar siot, bnyk idea tu buat dubbing pakai dialog mengarut, menjadi jugak LoL! XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah lama dah si Fara ni buat dubbing,siap pernah masuk TV9 lagi..musim dia buat dubbing adalah nak dekat masuk bulan puasa.

      Nama dia meletup kat youtube masa dia buat siri TIDAK TENANG,BERUS GIGI,KISAH ADER..hahahah serioulsy dia memang teliti habis!

      Padam
    2. Ohohhh la ye ker?? Huu aku da lama x nengok tv9..

      Padam
  4. .......................................................................................................

    BalasPadam
  5. dialog tidak tenang yg epic: badan ko besar, tak sesuai jadi pondan

    BalasPadam
  6. lambat betul. aku dari belum baligh lagi (skrg dah kawin) dah tengok klip ni

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...