Sabtu, 8 September 2012

22 Segmen Terjah Blog Awekz #7

Sudah masuk ke siri ke-7 dalam Segmen Terjah Blog Awekz. Mungkin ada yang nak tahu apa kriteria yang boleh menyebabkan blog anda diterjah? Sebenarnya takde apa2 kriteria yang khusus sangat pun, yang penting blog tu adalah milik orang perempuan, bukan lelaki atau nyah. Namun sebagai seorang lelaki yang pervert, profile picture juga penting bagi blog2 yang diterjah. Kalau kat blog atau gambar profile langsung takde gambar owner blog dan letak gambar kartun ke, kucing ke, artis K-Pop lelaki yang macam gayboy ke, lubang hidung sahaja ke, dan kalau ada gambar owner pun gambar dia berkepit dengan boyfriend ke, BFF ke, langsung tak jumpa gambar seorang diri, maka mungkin tidak akan diterjah dalam segmen ini. Tidak dinafikan rupa paras mungkin menjadi kriteria, tetapi dengan teknik2 camwhoring tertentu, anda tentu akan dapat sebuah sisi gambar anda yang menarik dan fotogenik. Awek yang mempunyai perwatakan menarik dan isi kandungan blog yang bagus juga mungkin akan diterjah.

Untuk minggu ini juga, ada 11 blog awek yang diterjah, kerana untuk siri2 sebelum ini, ada seorang blog awek yang telah diterjah 2 kali tanpa disedari, so untuk minggu ini akan ditambah 1 untuk menggantikan blog yang diterjah 2 kali itu. So jom terjah dan ucapkan salam kepada mereka...


1. :: Hafidzah Hafidz :: http://hafidzahhafidz.blogspot.com/

2. My blog, my thoughts - http://daygcakapcakap.blogspot.com/

3. sephiasophia =) - http://sephiasophia.blogspot.com/

4. DiAri hAtiku & hAtimu - http://diarihatikuhatimu.blogspot.com/

5. All about life chot - http://chot91.blogspot.com/

6. Fatin || Dalieya - http://mariatulfatin.blogspot.com/

7. cinta hati satu please :) - http://dyllalola.blogspot.com/

8. ~Cerita Aku & Kamu~ - http://ceriazaitul.blogspot.com/


10. Adibah Baharum - http://inidugaan.blogspot.com/

11. Obsesi Gadis (Wawa Alias) - http://sikakak.blogspot.com/





tags: segmen terjah blog awekz #7 blogger promote blogwalking tips trick tutorial link 

22 ulasan:

  1. blog aku dah dua kali diterjah. terima kasih. keh keh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh jadi dani lah orangnya. Huhu

      Padam
    2. bukan dani... org lain... dani diterjah kali kedua kat entry pasal Perempuan, game dan komik tu huhuhu

      Padam
    3. saya pun maksudkan pasal entri sebelum ni.huhu

      Padam
  2. busuk rekomen artikel ni sebab pada
    masa yang sama boleh promote aweks2 ni
    jugak.. hehehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. makasih busuk... ooo owner tubelawak dgn ping busuk sama rupa2nya tak perasan lak selama ni

      Padam
  3. Tahniah dayang dan sophia. Aku yang perempuan pun suka tengok blog perempuan lawa. haha. Erk aku ada pakwe ye, tak lesbo.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ingat awak lesbo, baru ingat nk berkenalan.
      - shila

      Padam
  4. Eh. Tak sangka ada kat situ jugak :D *terharu* Thanks ;)

    BalasPadam
  5. nak tanya sikit

    kenapa pompuan suka gambar dia di'instagram'kan?

    gambar sharp mmg jarang sekali nak jumpa. why eh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh jwb x? sbb segan nk tunjuk muka sndiri depan2...hihi

      Padam
    2. tak confident dengan diri kot?
      ape ar.

      Padam
  6. biasala ambik gambar cam tu nampak kreatif skit. klu lelaki ambik gambar mesti kena fokus dekat2 sampai nampak bulu2 hidung dengan jerawat batu.

    BalasPadam
  7. Ok.specless..he..tq buasir otak..gambr curi 2,he,tp xpe sya izinkan.he

    BalasPadam
  8. ahaha baru perasan. thanks Buasir otak!! hehe

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...