Ahad, 30 September 2012

25 Segmen Terjah Blog Awekz #10

Ini adalah Segmen Terjah Blog Awekz yang ke-10, bermakna 100 blog awek telah diterjah setakat ini. Sebenarnya macam mana aku jumpa blog2 awek yang diterjah ni? Biasanya ada yang rajin komen kat Buasir Otak atau blog2 yang aku rajin jenguk nak spam link, kadang2 melalui aktiviti blogwalking melalui chatbox2 blog, ping busuk, blogr.my, ada juga melalui group2 blogger kat FB. 


Kalau korang rajin nak promote blog, boleh join group2 berikut kat FB dan spam link blog korang tanpa rasa bersalah:
So rasa2 sampai bila segmen ni akan tamat? Ntah, aku pun belum ada cadangan lagi. Adakah siri ke-10 ni adalah siri yang terakhir, pun aku belum tentukan lagi. Tapi apa yang pasti mulai saat ini, semua blog2 awek yang pernah diterjah akan dimasukkan ke dalam Blog List Terjah Blog Awekz kat bawah tu, so sape yang rajin update blog dia akan selalulah dok kat atas. Apa2 pun jom terjah blog2 awek untuk siri ke-10 ni...


1. r a f f l e s i a - http://loves313.blogspot.com/

2. azza afdzal punye belog - http://azzafdzal.blogspot.com/


4. monolog.dalam - http://suzlinazreena.blogspot.com/


5. LiYa.Lai - http://laipreciousdiary.blogspot.com/

 6..::Nuruljannah::... - http://peahlabu.blogspot.com/


8. ::. cikneto .:: - http://izny-inspirasikehidupan.blogspot.com/

9. Official Blog Abbie_Fia_Nichkhun - http://abbiekimi.blogspot.com/

10. meet ma bucket - http://charmpbucket.blogspot.com/

 




tags: segmen terjah blog awekz awek #10 blogger perempuan wanita promote blogwalking tips trick tutorial link 

25 ulasan:

  1. still tak ada niqabis :P
    mohon noob jgn discriminate mereka

    BalasPadam
  2. nak join lah..tp xkn xde description sal blog kowt..explain la sikit blog2 nie..he3

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...tu namanya dia nak suh gi terjah je ;p

      Padam
    2. nie semua blog bodoh, takde isi.... satu entry satu page. bajet orang rajin nak click next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next...... Fuckhaing shaites

      Padam
  3. mana Psychic Zero?mana Blackbeard Heart?mana teMbikar Labu?adakah PoP-Soul & PON mendominasi blog ini & b'pakat tukar password sampai 3 lg blogger lain xle tulis entry diaorg atau pn diaorg mmg jd malas sbb still lg mabuk kuih raya?mohon p'jelasan tentang isu ini..btw,aku suka off topic..muahahaaaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boooo..cik suraya fan chelsea!!BOooo..

      Padam
    2. eh tetiba je kan..Boooo balik team lain..Booooo!!!

      Padam
    3. peduli ape lu nak off topix ke tak.........

      Padam
    4. V butthurt..bengong!!

      Padam
  4. nak jugak nak jugak nak jugakkkkkkkkkkkkkkkk (tanpa rasa bersalah )

    BalasPadam
    Balasan
    1. jganlahh..jganlahh..org tak nak org tak nak lahh..sakit tauu...

      Padam
    2. nak ape? nak jimak ke? my pleasure.

      Padam
    3. eiu puhlease lah ! hahaaha. apa lah =="

      Padam
  5. tolong la, sy suka bc blog ni entry paling sy benci "terjah blog awek2" tolom jgn bincang la topik2 best sy suke bc pening mata berpinar2 tengok awek2 nih huh

    BalasPadam
  6. aik patutlah traffic naik mendadak.hehe...thanks.

    BalasPadam
  7. Aku suke tgk gadis yg no 2 tu.. Seorang yg peramah, tpi agak pemalu.. X kedekut i think.. Hardworking.. Tpi agak kuat cemburu... Hmm... Style die bergambar pun xrase menyampah bile tgk.. Kalau tgk jarak kening tu, seorang yg kuat berfikir.. Tpi kdg2 ade tindakan yg terburu2.. Insyaallah, bleh dibaiki..

    BalasPadam
    Balasan
    1. gadis no 2?? itu macam merujuk dekat saya hihi...

      Padam
  8. alahai saya pun ada jugak..tq tq tq :D

    BalasPadam
  9. thanks tuan blog. :) tak sangka blog saya ada terselit dalam entri ni. thanks :)

    BalasPadam
  10. wahhh.. baru prasan blog cikneto pun ada.. hehe.. thanks.. padahal ni posting yg lama.. baru godeh2 tgk.. ^_^

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...