Iklan Leaderboard

Isnin, 1 Oktober 2012

10 Segman Blogger of the Month - Oktober




1. Aku nak tulis entry stail chedet.cc. Pakai point-point.

2. Sebab nampak cool dan kemas.(nanti ada fan parti politik  lain sakit bontot sebab suka stail Tun M).

3. Blogger kita untuk bulan Selepas Bajet 2013 adalah......CERO (http://cerolian.blogspot.com/).

4. Sebab...Blog simpel, kemas, ada kartun buruk tapi cantik (oksi moron) ada ikon..

5. Kreatif

6. Entry yang aku suka - http://cerolian.blogspot.com/2012/09/6Kuasa.html.

7.  Nama Cero - http://bleach.wikia.com/wiki/Cero. Cool.

10 ulasan:

  1. hahahhahaha..yakan???kemas guna point...leh dibawak berbincang jgk nih.ahahhaa...

    BalasPadam
  2. tahniah cero!!
    suka jugak baca blog dia..keep it up!

    macam nak tiru je stail guna point..=)

    BalasPadam
  3. aku suka blog cero..
    kartun dia memang outta da box..hehe

    BalasPadam
  4. Hai, kalau ada masa, jemput join segmen baru saya ya~

    http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

    BalasPadam
  5. Lani jugak aku p baca blog tuh

    BalasPadam
  6. Thank you promote blog aku..
    Patut laa tetiba ramai pengunjung...

    BalasPadam
  7. cerolian.blogspot. Tiap kali masuk blog ni aku dah tergoda dengan gambar² dia ditambah penceritaan yang baik. Entri cEro kebanyakannya memang di tahap 'thumbs up'! ;D

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...