Jumaat, 1 Februari 2013

573 GiveAway Contest Gila #3: Komen Terakhir

Giveaway Contest datang lagi untuk siri ke-3 dan yang pertama untuk tahun 2013, kali ni aku nak buat contest paling senang dalam sejarah iaitu Komen Terakhir. Cara nak masuk senang, cara nak menang pun lagi la sangat mudah, pemenang pun kita dah boleh tahu sebelum aku umum lagi, malah kali ni kami tak terlibat pun dalam penentuan pemenang, tapi korang sendiri yang berlumba untuk menjadi pemenangnya.


Bukan sahaja cara nak sertai senang, nak menang senang, malah bila dah menang hadiahnya nak dapat pun senang, on the spot je aku bagi tak payah tunggu2 Pos Laju untuk 2-3 minggu, iaitu berupa wang tunai yang kami akan terus transfer kepada akaun bank pemenang melalui Maybank2u yang bernilai:

RM30 x 5 pemenang harian


Contest ini akan berlangsung selama 5 hari berturut2, di mana setiap hari akan ada seorang pemenang. Syarat2 nak masuk contest ni mudah.

Syarat-syarat:

1. Pertama sekali mestilah kena Follow blog Buasir Otak dulu. Mana yang dah Follow tu boleh terus skip ke syarat ke-2.

2. Buat satu entry bertajuk "GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Komen Terakhir" di blog anda dan letakkan gambar header berikut ke dalam entry tersebut serta linkkan ke entry ini.


Kat dalam entry tu tak payah tulis apa2 sangat pun takpe, just promote dan war-warkan kepada orang ramai dan ajak mereka beramai2 untuk join contest ni, dah melayakkan anda untuk join contest ini.

Bagi yang tiada blog tapi nak masuk contest ni, anda boleh sharekan entry pasal contest ini di Facebook anda kemudian promote dan ajak kawan2 untuk join contest ini.

Kemudian jangan lupa tinggalkan link entry penyertaan anda atau link Facebook yang anda dah share di ruangan komen sebagai bukti dan pengesahan penyertaan.

3. Dan untuk tempoh 5 hari bermula dari hari mula contest, korang harus meninggalkan komen kat entry ni tak kisahla korang nak merepek merapu apa, tapi mestilah:

- Komen yang diambil kira hanya komen yang ditulis di kotak komen baru, bukan komen Reply kepada komen orang lain.

- Komen mestilah lebih dari 10 huruf seperti:
"Yes aku menang" - (ini 12 huruf tidak termasuk space akan diterima)
"Harap aku tak kalah" - (ini 16 huruf tidak termasuk space akan diterima)
"1st!" - (ini 4 huruf sahaja tidak diterima)

- Mestilah tulis perkataan yang wujud dan difahami seperti:
"Baiknya abang Noob" - (maksud jelas dan mudah difahami akan diterima)
"tlg aq nk dt 2" - (shortform kanak2 yang tidak jelas dan kurang difahami tidak diterima)
"qwert12345" - (perkataan yang takde maksud langsung tidak diterima)
"butuh pak hang" - (walau jelas maksud tapi mengandungi perkataan hinaan dan lucah tidak diterima)

- Orang yang sama boleh komen banyak kali tapi tak boleh ulang benda yang sama, contohnya kalau Ali kat atas dah tulis "Saya suka makan nasi", kat bawah Ali tak boleh ulang tulis benda yang sama, tapi kalau tulis "Saya suka makan roti", yang tu boleh. Orang lain boleh tulis benda yang sama dengan komen orang lain, tapi dia tak boleh ulang balik komen tu, contohnya Abu pula tulis ayat Ali tadi iaitu "Saya suka makan roti", lepas itu Abu pun dah tak boleh tulis balik dah ayat tu.

4. Korang kena selalu refresh entry ini. Setiap hari aku akan update PUKUL BERAPA MASA DITUTUP untuk komen terakhir bagi hari tersebut. Seperti contoh kalau aku update Masa Tutup bagi hari tersebut adalah jam 4:27 petang, maka orang yang bagi KOMEN TERAKHIR pada jam 4:26 akan dikira sebagai pemenang dengan syarat beliau mematuhi syarat2 di atas. Sekiranya didapati beliau tidak menepati syarat2 yang dinyatakan, maka orang yang bagi komen kedua terakhir akan dipilih sebagai pemenang, dan begitu seterusnya. Oh ya sila ikut jam blogspot ini bukan jam korang.

Orang yang dah menang untuk hari sebelum boleh menang lagi untuk hari seterusnya kerana peraduan ini based on concept sapa last dia menang.

Itu sahaja. Senangkan? Mudahkan? Dah fahamkan? OK semua orang boleh masuk dan tinggalkan komen termasuk Tanpa Nama, unregistered user atau registered user, tapi of courselah kalau korang takde blog dan tak tulis entry pasal contest ni kat blog korang tak akan dipilih juga.

Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa di bawah. 
Senarai peserta terkini:
2. hana hadi - http://onitsukahana.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
3. adila - http://www.facebook.com/dylabunny/posts/333694210079272
4. jatropos - http://ulife11.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
5. Syahira Adisa - http://sikechekmessy.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
6. Angel Love Soldier - http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir.html
7. Sukma Haron - http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/01/contest-gila-dari-buasir-otak.html
8. ujee - http://ujee-ujee.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir.html
9. tenku butanghttp://tengkubutang.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir_7997.html
10. Dianaa - http://www.fatindiana.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
11. Azza Afdzal - http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
13. Arya Addin - http://kakijoin.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
14. SLUMBER SAGUN - http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
15. wana wazm - http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir.html
16. نور افيره - http://afna-in-da-house.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir.html
17. EMMYMAZLI - http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
18. Aimi Syahirah - http://www.aimisyahirah.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
19. paan - http://paanzainudin.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
20. Bidadari Syurga - http://lunakankasih.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
21. Amy Hana - http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
23. Yumida Huda - http://umikasum.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
25. Myideakini [dot] com - http://www.myideakini.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html
26. ✿ Wαnα Dє'Lαvєяяα ✿ - http://wanadelaverra.blogspot.com/2013/02/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir.html

So GiveAway Contest ini akan bermula pada Isnin, 28hb Januari 2013 dan tutup pada Jumaat, 1 Februari 2013. Senarai pusingan harian dan had masa di bawah akan diupdate dari masa ke semasa, dan pemenang harian juga akan diupdate terus, so rajin2lah refresh dan tengok entry ini.

Hari #1: Isnin, 28hb Januari 2013
Masa Tutup: 9.30 malam
Pemenang & Komen Terakhir:

Hari #2: Selasa, 29hb Januari 2013
Masa Tutup: 5:15 petang
Pemenang & Komen Terakhir:

Hari #3: Rabu, 30hb Januari 2013
Masa Tutup: 8:08 malam
Pemenang & Komen Terakhir:

Hari #4: Khamis, 31hb Januari 2013
Masa Tutup: 6:46 petang
Pemenang & Komen Terakhir:

Hari #5: Jumaat, 1hb Februari 2013
Masa Tutup: 11:11 malam
Pemenang & Komen Terakhir:

Terima kasih kepada semua peserta yang sudi menyertai contest ini dan tahniah juga kepada semua pemenang. Jangan lupa untuk join lagi contest2 yang akan datang di Buasir Otak.

* Disebabkan komen terlalu banyak, untuk view komen2 terbaru, sila klik link Muatkan lagi di bahagian paling bawah selepas komen, seperti gambar berikut:


** Memandangkan persaingan dah semakin sengit, aku bagi 1 tips (sapa yang perasan ni untunglah). Buka entry ni banyak2 pada multiple tabs kat pelayar internet, lepas tu tulis komen siap2 kat kotak komen. Bila rasa2 dah nak hampir masa tutup, test hantar 1 2 dulu untuk tengok waktu blogspot ni (ingat masa di blogspot mungkin tak sama dengan masa kat jam korang). Dan kalau rasa masa tu dah tiba seminit sebelum masa tutup, terus klik button untuk hantar komen kat tabs2 yang korang dah ready awal2 tu laju2.




tags: segmen segment giveaway contest gila #3 buasir otak komen terakhir entry post artikel kegemaran peraduan pertandingan hadiah wang tunai rm30 cash out money blog last latest comments

573 ulasan:

  1. Balasan
    1. banyak duit ko noob rm30x5 = rm150 sehari.. pastu rm150x5 =rm750.. perghh

      eh ke aku silap.. rm30sehari.. then repeat sampai 5hari.. so total ko hbs just rm150?

      -p-

      Padam
    2. rm30 sehari utk pemenang harian, diadakan selama 5 hari berturut2. buat sikit2 je, kaya betul aku nak habis sampai rm750 huhu.

      Padam
    3. Mohon dana daripada pemuda UMNO daerah masing-masing untuk menunut hadiah..

      Padam
    4. buat pinjaman ptptn nub...nnt share2 la ngn blog kita :D

      Padam
    5. Ok der gua dah tolong promote dekat blog gua

      Padam
    6. yaa dah ada peserta pertama hehe... tq onn lajer

      Padam
    7. noob ,terima kasih sebab jemput join contest. lynn nak jd pemerhati je,pemerhati pun ok kan..boleh? ^_^

      Padam
    8. mana boleh cik lin......berdosa klau x ikut.....

      Padam
  2. hahah contest paling merepek di abad ini... aku nak jadi pemerhati bebas yang berkecuali saja, ganbatte ne minna! XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aku pun amek dasar bekecuali. Hahaha

      Padam
    2. Ala cuba je la pos2 dekat kul 12 tu
      rm 50 plain lepas makan sehari lol..

      Padam
    3. hoho aku x de makan sampai rm50 sehari la...aku hidup bersederhana jer, makan utk hidup bukan hidup utk makan ^^

      Padam
  3. haha tak sangka cadangan aku contest utk komen paling las di realisasikan oleh noob. hooyeah!

    P/s: lebih baik dari contest komen 1st pop soul noharom kencing kuat wehehehe.

    BalasPadam
  4. Mohon kelonggaran syarat untuk tanpa nama yang tanpa belog :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam mana nak tentukan sapa orang yang tulis komen kalau guna tanpa nama

      Padam
    2. lol tu la camna nak tentusahkan siapa tanpa nama ni

      ko tak payah layan tanpa nama ni la Noob
      suruh diaorang register atau guna akaun google tu kalau nak duit..

      Padam
  5. Balasan
    1. hmmm.. ok kalau blog takde, facebook mesti ada kan? kalau macam tu aku longgarkan sikit syarat, at least kena share artikel pasal contest ni kat facebook korang. nanti bagi link facebook yg korang dah share tu sebagai pengesahan

      Padam
  6. so..ko nk ttup lah blog ni bile habis contest ni nnti? ok

    BalasPadam
  7. BOSAAAAAAAAAAAAAAAAN Lain~!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahmad junior?

      Padam
    2. ahmad wannabe.

      Padam
    3. Encik Balaskomensendiri.

      Padam
  8. Pastikan bukan orang UMNO-BN yang menang contest ini!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kurosagi (malas nak login)25 Januari 2013 4:43 PTG

      orang UMNO lah yang kena menang pertandingan ni pasal politik wang tu budaya UMNO~ Prince of Noob pula nak kita berpolitik wang dalam blogging~
      ini semua UMNO poyo~~~

      Padam
    2. poyo habis la korang ni

      Padam
  9. saya nak duit itu, please Noob!!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha troll ye... masuklah semua org berpeluang menang

      Padam
  10. singgah sat tengok sape pemenang. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe tak start lagi pun cik lynn...

      Padam
    2. kami dah siapkan para petugas untuk merebut Rm 50 Encik Noob
      Sila bersedia untuk bandwidth traffic yang tinggi ;)

      Padam
    3. moga berjaya dapat reward rm30 tu. :)

      Padam
  11. butoh pak hang!

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

    Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Untuk maklumat lanjut;
    http://www.Step2Rich.net/basyir
    http://www.Step2Rich.net/basyir
    http://www.Step2Rich.net/basyir

    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami, sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    KHAIRULBASYIR BIN OTHAMAN
    Layari http://www.Step2Rich.net/basyir

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak iklankan produk sangat ke? apa kata try sewa iklan sebulan dulu, tak payah susah2 komen kat setiap entry

      Padam
    2. Noob, dia ni nak kaya tanpe melabur noob :)

      Padam
    3. MLM detected...

      Padam
  13. salam noob..pasal duit tu, ko nak bayar melalui pos ke??

    BalasPadam
    Balasan
    1. PON akan bagi by hand walau anda di benua antartika atau planet Marikh sekalipun. Lol..

      Padam
    2. kan dah tulis kat atas tu, aku transfer terus pakai maybank2u

      Padam
    3. So tanpa nama kalau anda rasa post terakhir tu post sekali no maybank anda lol :D

      Padam
  14. lagi satu, klau betul pun ini pertandingan, aku rasa korang pun dah boleh agak, senarai pemenang nanti semuanya kroni2 noob.....macam pertandingan sebelum ni......percayalah cakap aku.....aku rasa noob nak guna pendekatan ni untuk tarik lebih ramai pembaca ke blog beliau.....taktik kononnya ada pertandingan nak bagi hadiah......puih....last2 yg dapat kroni dan kaum kerabat dia je......aku x rasa noob akan bagi rm150 percuma kepada orang yang tidak dikenali.....gila ko, rm150 tu boleh beli macam2....dari bagi kat orang, baik buat belanja untuk diri sendiri.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa lagi konspirasi kau ni ahmad, kesian betul aku tengok kau ni

      Padam
    2. banyak je dermawan kat luar tu yang sudi bagi duit kat orang yang tak dikenali~ hak kita tetap hak kita bro tanpa nama, hang sedekah RM1000 kat orang pon, esok lusa datang balik RM1000 tu kat ko, malahan berganda dipulang balik oleh Allah~ kalau hang curi pulak RM1000, hak ko sebanyak RM1000 akan terhijab dari ko~ kalau ramai kenalan businessman mesti tahu hal2 hak2 & sedekah ni~ kalau niat dia nak dapatkan trafik pon, kita siapa la nak judge hati/niat orang~ peace~

      Padam
    3. mintak lempang mamat ni, bagi otak nyer di keadaan yang kembali normal... ko nyer idea tak masuk akal la wei.. duit dia , biarlah.. yg ko ni kenapa? sindrom ko menroyan ker?

      Padam
  15. oh btw aku dah 2 kali buat contest sebelum ni, pemenang dapat je hadiah diorang, takde pulak aku menipu. kesian ko ni mesti ko nak sangat menangkan? macam ni la ahmad, kau emel kat aku akaun kau on the spot aku bank in rm30.

    BalasPadam
  16. Perr ada anon mnyamar jd aku la

    Membazir je noob bg duit dkt mamat tu. nti duit tu dia habiskan buat lepak dkt siberkafe pastu buat dajal dkt blog org. baik ko sedekah dkt masjid.

    BalasPadam
  17. good luck untuk semua peserta.:)

    BalasPadam
  18. nub aku x faham le cara nak comment untuk menang nih....n mcm mana pula ko dapat pemenang..aikkkkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. sapa yang tulis komen terakhir kat entry ni bagi masa dan tarikh yang ditetapkan akan menang, simple je.

      tapi dia kena tulis kat blog atau share kat facebook pasal contest ni dulu.

      Padam
  19. WOW acane nak dptkan last komen tu ? LOL LMAO

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila baca kat atas..

      Nob akan setkan masa contoh Isnin pukul 11:21 malam So orang teakhir yang post komen 11:21 tu menang la jika memenuhi syarat di atas. kalau takda mungkin orang terakhir pukul 10mlm maka dia la yang menang.. orang post pukul 11:22 tidak dikira kerana telah melampaui masa yang ditetapkan walau dia orang terakhir


      Padam
  20. Saya suka makan roti canai

    -Macha-

    BalasPadam
  21. di samping menderma dengan cara begini, jgn lupa juga ya menderma kpd insan2 yg lebih memerlukannya...

    BalasPadam
  22. waaahh nak join2 tunggu wat entry jap.hahaha

    BalasPadam
  23. Meroyan atau kemurungan posnatum ialah satu masalah yang
    biasa. Dahulu, pendapat umum ialah bahawa satu dalam 10 orang
    ibu menghidapnya. Pendapat sekarang ialah seorang dalam empat
    ibu menghidap penyakit ini.
    Meroyan kadangkala disalah tanggap sebagai murung bayi. Jika
    anda menghidapi murung bayi, pada hari-hari pertama selepas
    melahirkan anda akan menjadi muram, sering menangis, letih dan
    rasa tertekan. Ini dijangka adalah disebabkan perubahan-
    perubahan hormon secara mendadak dalam badan anda. Dengan
    bantuan yang sesuai, anda akan merasa lebih sihat dalam
    beberapa hari. Walau bagaimanapun, meroyan tidak seperti
    murung bayi, adalah satu penyakit. Ia tidak akan sembuh tanpa
    rawatan.

    BalasPadam
  24. aku dah menang ke??????

    BalasPadam
  25. puih!! penipu!!! kencing je lebih........

    BalasPadam
    Balasan
    1. kau ni kenapa,ahmad?

      Padam
  26. Dh byk kelainan dlm blog ni... :)

    BalasPadam
  27. dah join :)

    http://onitsukahana.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html

    BalasPadam
  28. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    BalasPadam
  29. buat mase tutup pukul 5 atau 5.30 pagi ok gak, kemudian suruh semua orang buat tahajud terus. dapat pahala gak Noob.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ayaak...hehe bangun untuk subuh

      Padam
    2. subuh mmg kena bangun.. tp kalo dpt buat solat tahajud sblm subuh tu, bagus nyerrrrr

      Padam
  30. 1st time..tak pernah join mane2 contest sebelom nie.. (^_^) Jadi pemerhati senyap je la yea @ Prince of Noob

    BalasPadam
  31. 9.30 malam? erm.. bagus2 mmg betol2 time hana ngadap bog

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uih kena set time betul2 komen pada 9:30 atau jam 9:29:59 malam..
      harus Buasir nih lag sebab pada saat itu ramai pauatan masuk.. lol.

      Padam
    2. ada trik disini..

      Ini 9.30 mlm waktu PON bukan 9.30 malam waktu Hana lol.
      So kena tahu PON ni pakai waktu mana.. Kuwait ka? sentul ka? Shah Alam ka atau 9:30 malam waktu server blogspot ni huhu..

      Padam
    3. a'a kan xterfikir. xda jam kat blog dia,huhu

      Padam
    4. ikut masa blogspot, tengok masa kat komen tu...

      Padam
  32. tolong komen selepas 9.30 malam ya hehe

    BalasPadam
  33. apakah kebutuhan bagi manusia?

    BalasPadam
  34. nampaknya kalau bukan onn lajer menang, kompem hana hadi menang kalau takde contestant baru lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hana menang.hehe xyah komen lah..aiseh :P

      Padam
    2. tadi ada 2 contestant, sekarang nampaknya dah ada 5 hehe... good luck

      Padam
  35. ku jua permahati tidak berdaftar~~~ kikih3x :P

    BalasPadam
  36. saya dah join!
    www.facebook.com/dylabunny/posts/333694210079272

    -Adila-

    BalasPadam
  37. boleh menang ke menang

    BalasPadam
  38. adakah blog ni tibe2 akan jadik error server down sbb orang sumer serbu pukul 9.29mlm kang.

    BalasPadam
  39. join !

    http://ulife11.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html

    BalasPadam
  40. joined (:
    http://sikechekmessy.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html

    BalasPadam

  41. Orang yang sama boleh komen banyak kali tapi tak boleh ulang benda yang sama, jadi saya hantar 20 komen

    BalasPadam
  42. aku cuma insan biasa, hanya mencuba nasib

    BalasPadam
  43. tadi hana reply komen atas baru 9.25 malam.hehe agak2 komen ni pukul 9.30 tak?

    BalasPadam
  44. Kalau dah menang contest first, apa salahnya menang contest third

    BalasPadam
  45. nama kucing paling epik...Fakhrul

    BalasPadam
  46. Mati itu pasti...hidup ini sebagai bekalan

    BalasPadam
  47. tiga puluh ringgit, mari sini

    BalasPadam
  48. berjalanlah sepuluh ribu langkah sehari

    BalasPadam
    Balasan
    1. TAHNIAH! Ini adalah komen terakhir sebelum masa tutup 9:30 malam, jadi anda adalah pemenang untuk hari ini! Sila email ke princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk menuntut hadiah anda.

      Padam
    2. tahniah.. esok bagi peluang kat hana plak ek.hikhik

      Padam
    3. noob, dengan ini terbuktilah tuduhan ahmad bahawa ko hanya bagi menang kepada kroni-kroni ko saja dalam setiap contest adalah satu tuduhan berniat jahat. tahniah jatropos! :D

      Padam
    4. hahaha aku pun tak tau sapa sebenarnya kroni aku yang mamat tu maksudkan. dah tentu aku tak kenal sorang pun kat sini dan diorang pun tak kenal aku secara live melainkan kat internet semata2

      Padam
    5. ak knal patrick star tapi x kenal prince of noob, mungkin saudara 4 pupu patrick...adik ipar squidward

      Padam
  49. adakah Noob dan Patrick Starfish sepupu?

    BalasPadam
  50. Terima kasih

    -Adila-

    BalasPadam
  51. Setiap benda mesti ada awal dan akhir begitu juga komen,

    BalasPadam
  52. Sudahkah anda semua menunaikan solat isyak?

    BalasPadam
  53. contest ni memang mendebarkan padahal komen je pun.huhu

    BalasPadam
  54. tidur awal, senang solat subuh

    BalasPadam
  55. Liverpool adalah pasukan sejarah terkuat di dunia

    BalasPadam
  56. korang semua tak tengok spy M ke?

    BalasPadam
  57. sudah la komen. biar hana komen terakhir

    BalasPadam
  58. nampaknya pusingan untuk hari pertama dah tamat, tahniah kepada yang menang, yang tak berjaya boleh cuba lagi esok, ada 4 pusingan lagi. yang mana yang belum register tapi nak masuk lagi pun boleh, masih lagi sempat, hanya cuma perlu ikut je syarat2 mudah kat atas tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeaaah mendebarkan. masa untuk esk plak..

      Padam
    2. cuba lagi...esok dh tak join...patah tangan aku tulis komen

      Padam
  59. Saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir.html

    BalasPadam
  60. aku ingat takde siapa yang nak kan rm30 tu

    BalasPadam
  61. saya dah share contest nie dalam blog saya...berbaloi-baloi....
    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    BalasPadam
  62. aku dah join..duit bhaii....$$$$...sapa x nak duit....

    http://ujee-ujee.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir.html

    BalasPadam
  63. Balasan
    1. boleh nak join tapi kena follow syarat2 kat atas dulu

      Padam
  64. dh join...
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir_7997.html

    BalasPadam
  65. prince Noob.. saya punya dh Ok ke? sy dh join GA awk.. cer tengok.. --> http://tengkubutang.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir_7997.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah masukkan awak dalam list peserta. jangan lupa untuk jadi pengkomen terakhir sebelum masa tutup ok :)

      Padam
  66. Balasan
    1. nak join boleh je, just follow syarat kat atas

      Padam
  67. http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  68. ok.. tQ.. he2.. bestnyee ada GA camni.. =)

    BalasPadam
  69. nk jd pengkomen terakhir.. komen kat sini yea prince Noob?

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah, tengok macam pemenang untuk hari pertama kat komen2 atas tu

      Padam
  70. Masih tak dapat juga beribu komen ni Noob..
    Masih kurang mendapat sambutan

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin salah timing, buat time orang cuti panjang

      Padam
    2. yea la orang cuti tak melawat blog tapi mungkin masuih bertweeter atau facebook melaui mobile..

      Kalau ko buat kat tweeter sape retweet terakhir musti banyak sambutan hoho :)

      Padam
  71. xpe.. teman tolong pomot kan.. hih3 =P

    BalasPadam
  72. PAK CIK MENANG MOTOR!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom merempit pakcik

      Padam
  73. Marilah pergi hari-hari, mak.. nyanyii! Marilah pergi hari-hari, hahaha.

    BalasPadam
  74. FD join ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html

    BalasPadam
  75. hihihi.. gelak camni dikira gak k? saya pun nak menang gakk.. =P

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau gelak macam tu sahaja tak boleh, kena ada perkataan yang difahami dan ada maksud

      Padam
  76. wah.. semakin ramai. adakah hana bertuah hari ni.hikhik

    BalasPadam
  77. join http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html

    BalasPadam
  78. rm30 nak saher dengan my cat.. butang.. hehehehe

    BalasPadam
  79. eh silap eja.. nk share dgn butang.. my cat

    BalasPadam
  80. join http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html

    BalasPadam
  81. bila nak abis yea.. sapai kul berapa ni.. ? =)

    BalasPadam
  82. bersedia semua 5:15 ptg ni
    lol

    BalasPadam
  83. ha3.. 5.15 ke? lambat lagi.. alahai..

    BalasPadam
  84. apa lah yang Noob buat petang-petang begini....ek?

    BalasPadam
  85. prince noob tengah baca komen2 terakhir.. he3

    BalasPadam
  86. ramai-ramai komen nak tengok sape komen yang paling terakhir haha

    BalasPadam
  87. Lagi beberapa minit saya nak balik, sempat tak saya komen terakhir nie...?

    BalasPadam
  88. masa dah nak time cabuuuutttt nak balik rumah....!

    BalasPadam
  89. harap2 dapat jadi pengkomen terakhir..

    BalasPadam
  90. hai satu ringggit. hai dua ringgit. 3 ringgit

    BalasPadam
  91. hihihihi.. butangku dah tanya dapat ke tak rm30? hihihi

    BalasPadam
  92. sambil2 wat keje sempat lagi tinjau2 kat sini.. =)

    BalasPadam
  93. hope teman lea yg menang.. hehehe

    BalasPadam
  94. ada 15 menit lg ni.. aish.. betul ke jam tu..?

    BalasPadam
  95. saya mau menang rm rm rm yeayyy.. =P

    BalasPadam
  96. banyaknya persaingan petang ni.hehehe

    BalasPadam
  97. And the commenting battle starts now.

    BalasPadam
  98. harap2 tuah menyebelahi teman disini..

    BalasPadam
  99. Bismillahirrahmanirrahim hoping very much to win.

    BalasPadam
  100. Please please please please make this the last comment.

    BalasPadam
  101. lepasni kena tunggu esok lak.. hu3

    BalasPadam
  102. Still waiting for a luck in this contest.

    BalasPadam
  103. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  104. This is the last comment this is the last comment please please.

    BalasPadam
  105. http://kakijoin.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html

    Aya join sini !! hoho ~

    BalasPadam
  106. tahniah kepada sapa yang bakal menang

    BalasPadam
  107. The RM30 is at stake! Wanna win please.

    BalasPadam
  108. prince noob memang sengaja buat petang ll

    BalasPadam
  109. I'm talking nonsense wanna win so badly.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...