Iklan Leaderboard

Ahad, 24 Februari 2013

27 Segmen Blog & Karier #8

Dah 2 minggu takde apa2 segmen. Sekarang ni agak sibuk dengan kerja dan hal peribadi, so sempat update entry harian je, itu pun curi2 masa sikit. Nak blogwalking dan baca paper untuk dapatkan bahan2 baru pun kurang berkesempatan sangat, apatah lagi nak buat segmen review blog karier, blog awek, game, filem dan manga pun tak berapa nak sempat. So how about korang bagi aku bahan untuk aku ketengahkan dalam ruangan segmen, dan aku akan bagi kredit dan backlink pada contributor.


So untuk Segmen Blog & Karier ni ada 5 lagi blogger2 berkarier yang aku sempat jumpa, silalah terjah kalau rasa nak terjah. Sapa2 yang ada tahu blogger2 berkarier yang boleh diketengahkan sila bagi cadangan di ruang komen, kredit dan backlink akan diberikan.

Dato' Mohd Nasir Ibrahim Fikri - http://ybnasir.blogspot.com/
Kerjaya: Ahli Parlimen Kuala Nerus, Ahli Politik

Dr. Siti Mariah Mahmud - http://drsitimariah.blogspot.com/
Kerjaya: Ahli Parlimen Kota Raja, Ahli Politik

Zulkifli Noordin - http://zul4kulim.blogspot.com/
Kerjaya: Ahli Parlimen Kulim, Ahli Politik

Imah - http://menjaringimpian.blogspot.com/
Kerjaya: Design Engineer (Civil & Structure)

Norhailmi Abdul Mutalib - http://www.cikguhailmi.com/
Kerjaya: Pendidik, Cikgu Sains dan Kimia






tags: segmen terjah blogger bekerjaya kerjaya karier career man woman people lelaki perempuan wanita male female promote blogwalking tips trick tutorial link

27 ulasan:

  1. Balasan
    1. ntah, perlu ke tq??

      Padam
    2. huh,anon2 ni cik lynn ada tanya psl segmen ni kat noob hari tu.sebab takda.skrg dah ade.oklah tu.lol
      salah ke? kalau nak ucp thanks tu.lol!

      Padam
    3. Perlu ke lol?

      Padam
    4. jeles tahap sial ke lol?

      Padam
    5. ni paham ke tak ni pe maksud lol? lol tu takde kaitan dengan tolol atau bahlol ye....

      Padam
    6. ye la dol(samdol)

      Padam
  2. Phewh zul kulim pun masuk gak? haiyaa noob.. pasni buh pak berahim ali plak.

    BalasPadam
  3. tq jugak noob, iklan percuma blog cikgu.. ;)
    harap ramai lagi dapat manfaat pendidikan pasnih..

    BalasPadam
  4. RM500 cukup untuk belanja selama 1 tahun.yeahhh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. cukup!

      Belanja la dengan berhemah, baki simpan buat pelaburan semoga anda akan jadi jutawan nanti.

      Contohilah Puan Rosmah juga mengamalkan belanja berhemah.

      Padam
    2. mestilah cukup.perdana menteri cakap cukup,mestilah cukup.kita tak pandai matematik macam dia.Gunakan strategi PM kita,dah kesungguhan menabung isterinya,pasti anda mampu menjadi jutawan suatu hari nanti.dengan hanya RM500 satu tahun.awieehhh!!

      Padam
    3. RM500 tu terlebih cukup untuk 1 tahun tau..i likeeee

      Padam
    4. PM cakap musti la ada data..

      "Menerusi BR1M sebanyak RM500 (setiap isirumah) itu, kita telah kira dalam sebulan (purata sebanyak) RM41.60, dapat beli sekampit beras 10kg, minyak masak 5kg dan lain-lain.

      "Maknanya nak beli makanan untuk sekeluarga, cukup untuk 12 bulan," katanya.


      Ni bukan seorang individu ni setahun untuk satu kelaurga..
      CUKUP..Beli la barangan di kedai 1Malaysia..


      Padam
    5. nilai korang rm41.60 jer dimata najib. hinanya

      Padam
  5. kenapa komen yg tdk memihak pde pr kt blog pro PR tak boleh disiarkn ye..cnth blog ciklynn,kate kebebasan brsuara...demokerusi???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat blog Cik Lynn? Belog cik lyn bukan blog politik
      desparate sangat nak suruh Cik Lynn siarkan komen ke lol.

      Cuba pergi ke belog2 lain dan hamburkan semua komen anda..

      Padam
    2. ceh,tu pun nak kecoh.abis tu mcam selama ni komen yg tidak memihak kepada BN/UMNO ada disiarkan kat surat khabar dan di kaca TV ke?nak kutuk pr atau pas,gi blog pencacai BN la,mesti dapat sokongan gila2 punya.

      Padam
    3. golongan PR mmg hati kering, bajet bagoos la sangat, podaah

      Padam
    4. sapa pulak yang hati basah lol
      suruh dia buat belog

      Padam
    5. Takyah gaduh la nak sangat komen buat la blog sendiri..
      Komen sepuas hati lol..

      Padam
    6. kan cik lynn kan..kan..kan..

      Padam
    7. gi mamposla ko!

      Padam
  6. http://sokernet.blogspot.com/

    blog paling power ddunia

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...