Iklan Leaderboard

Ahad, 20 Januari 2013

6 Segmen Blog & Karier #5

Macam biasalah, hari minggu mesti kena ada segmen, so sekarang masa untuk Segmen Blog & Karier siri ke-5. Rasa tak perlu nak cerita banyak lagi, rasa semua pun tau segmen ni macam mana, dan seperti yang aku tulis sebelum ni sangat susah untuk aku cari blogger seorang careerman/woman yang isinya bagus, selalu update dan berkualiti. Sebab tu untuk satu siri aku hanya dapat terjah 5 blog sahaja. So aku harap korang boleh cadangkan blog2 yang korang rasa boleh dimasukkan dalam segmen ini, malah kalau korang nak promote blog sendiri pun boleh, tapi at least biarlah berketepatan dengan objektif segmen ini iaitu Blog & Karier. Kredit dan backlink akan diberikan sekiranya cadangan korang dipilih untuk dipaparkan dalam segmen. Kredit to nitro untuk blog MP Kota Belud.


YB Dato' Abdul Rahman Dahlan - http://mpkotabelud.blogspot.com/
Kerjaya: Ahli Parlimen Kota Belud, Ahli Politik

M. Zulkifli Abdul Jalil - http://www.mzulkifli.com/
Kerjaya: Pengacara, Pengurus Besar, Penulis skrip dan lirik, Editor akhbar

Kerjaya: Penulis Novel

Nizam Ahamad - http://nizamahamad.com/
Kerjaya: Programmer, Web & Multimedia Designer, Founder & Owner of Pergh.com

Muhammad Jamaluddin - http://matkedah.com/
Kerjaya: Pensyarah Kejuruteraan Elektrik, Jurutera


Klik link kat bawah untuk Segmen Blog & Karier yang lepas2:




tags: segmen terjah blogger bekerjaya kerjaya karier career man woman people lelaki perempuan wanita male female promote blogwalking tips trick tutorial link

6 ulasan:

  1. 1st. Kami mau itu rm200 pop soul. janji di capati hahaha

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. hold dulu, sampai ko janji takkan kacau dan komen lucah2 kat awek2 tu

      Padam
  3. hai noob dkt SINI ada blog yg best.
    kerjaya surirumah dgn pageview >6M. check this out.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...