Iklan Leaderboard

Jumaat, 11 Januari 2013

53 Ini adalah entri sampah



Dear Noob dan Pembaca,
Kredit DesignBoom dan Blog Serius



53 ulasan:

  1. 2nd and Pop soul berjangkit dengan ahmad??

    BalasPadam
  2. mental jugak pop-soul ni rupenye.noob,ko try la sembang2 dengan member ko ni.mcm ada masalah je dia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boring tue bermaksud masalah mental ke Encik tanpa Nama?

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Mungkin juga pop soul terpengaruh dgn ideologi ahmad? atau ahmad telah merasuki jiwa pop soul. atau ahmad tok guru popsoul yg mna ahmad juga telah bguru dan mngamalkan ritual jilat kaki busuk zack?

    mohon noob siasat. hail noob hail patrick.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ceh,ahmad pun tak kenal.harap je admin buasir otak.failed!

      Padam
    2. ahmad yang mana satu? saya bukan admin..saya guest writer..

      Padam
    3. seriously ahmad pun xtau....?? adoi, mcm mn jd guest writer buasirotak tp x alert ngn ape isu2 dlm blog ni.... lg setia kot aku ngn buasirotak s reader camni, hehe...

      Padam
  5. orang tu kena buasir,so dia cabut bontot dia letak kat otak dia,dan letak otak dia kat bontot,maka jadilah buasir otak... BRILLIANT!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aku rasa Encik tanpa Nama cuba berkomedi..tapi maaf ya...tak lawak..

      Padam
  6. Xphm. you are bore the fucking arse of me
    sapa2 bleh tlg terjemah x? Sy subject english fail spm hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe encik Aku..boleh google dengan menaip satu satu perkataan tersebut..tapi tak perlu masukkan 'are'..kat atas tiada perkataan 'are'

      Padam
    2. "Anda sangat sangat sangat membosankan"

      Padam
    3. anda melahirkan keldai fucking off aku - courtesy of google translate

      Padam
    4. Encik tanpa nama..itu adalah translate yang salah..

      Padam
  7. hahahahahaha... rasanya ni macam first time aku ternampak penulis dia bukan mr noob.. welcome home :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. arse tu maksud dia ass ke? seriously tak tahu,,, and aku rasa je,, harap2 betul la,, hehe

      Padam
    2. Ya..arse adalah bahasa vulgar British English..ass adalah dalam lenggok American..Arse juga digunakan dalam bahasa Canadian English

      Padam
  8. aikkk,, dear noob? geng sendiri tuuuu...

    BalasPadam
  9. review manga baru pop soul..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat ini tak jumpa yang best lagi..except for Claymore.

      Padam
    2. claymore mmg aku follow.kalo ade updet la, haha

      Padam
    3. ingat PoP-Soul review Nazoki Ana lol

      Padam
    4. Nozoki Ana adalah manga seinen yang agak bodoh,hentai dan penggalakan voyeurism.Oleh itu saya tidak akan review.Boleh minta Noob reviewkan. Saya tidak berminat pada manga porn.

      Padam
    5. Fairy Tale ok pe

      Padam
    6. Fairy Tales atau Fairy Tails?

      Padam
    7. pop soul, sila review anime sword art online... anda harus olah jalan ceritanya....

      Padam
  10. Balasan
    1. Hidup ni "kekal" cuma Alam je yang tak kekal.

      Padam
    2. hihihiihihi

      Padam
  11. Salah UMNO-BN!

    BalasPadam
  12. dont take it seriously haha why so serious :D

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Encik Ahmad ke yang dikatakan dalam blog ini? Bukan Ahmad yang lain?

      Padam
    2. sape2 pun leh jadi ahmad. ahmad seorang yg disayangi semua. :P

      Padam
    3. Owh bermakna Pn. Si Pipi Merah juga boleh diberi nama Ahmad yang dicakapkan dalam blog ini?

      Padam
    4. dan dialah adalah pengomen tegar blog ni. :)

      Padam
    5. sy izinkan view profile saya. ada tulis nama ahmad kat situ? :)

      Padam
    6. Owh ..kekhilafan saya. Saya menyangka Enik Ahmad Tongkeng di atas. Walaupun mungkin idea-idea bernas dari Encik Ahmad, tapi kerjaya beliau sebagai pengangkat najis menyebabkan idea beliau tidak dipedulikan. Jangan salah sangka. Pengangkat najis adalah tugas yang mulia tetapi dunia tidak memandang tinggi terhadap kerjaya pengangkat najis tersebut.

      Padam
  14. Ahmad (Original)11 Januari 2013 6:01 PTG

    pergh....terbaik arr.....noob sial menganjing tulis entah pape tau nak hentam orang je........

    hidup pop-soul!!!

    btw, mohon halau noob dari team buasirotak....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini Ahmad yang diwar-warkan?

      Padam
    2. Ahmad (Original)11 Januari 2013 6:11 PTG

      ya....aku.....aku paling dibenci oleh noob dan kroni2 beliau sebab aku x sehaluan dengan dorang semua.....dorang pakat ramai2 bash aku cukup2, halau aku dari blog ni cuma sebab aku x setuju dgan ideologi dorang.......

      Padam
    3. ala ala kesiannya dia... nak dua kupang gi main jauh2

      Padam
    4. Bkn xsetuju. cuma ayat busuk ko tu telah membusukkan komentar yg lain especially komentar pempuan. puih

      Padam
    5. Encik Ahmad,

      Saya rasa kebanyakan commentator dan Pengunjung tidak selesa dengan anda. Mungkin ayat anda ada yang melukakan hati dan perasaan mereka. Untuk menjernihkan keadaan, adalah baik Encik Ahmad menjaga tutur kata walaupun Encik Ahmad mengaku Encik Ahmad bukanlah seorang Melayu yang terkenal dengan sensitiviti dalam perkara menyusun kata-kata.

      Bukan berniat menghalau kerana saya bukanlah admin blog ini,mungkin boleh mengubah sedikit cara berkomentar.

      Saya yakin anda akan disegani semula kerana banyak juga komentar bernas anda dan anda akan diterima semula dalam masyarakat.Hatta disegani semula oleh anon-anon walaupun anda sendiri adalah seorang anon.

      Sekian.

      Padam
    6. Ahmad (Original)12 Januari 2013 3:20 PG

      terima kasih atas teguran anda.....sangat berhikmah sekali.......ramai dah yg menegur perbuatan saya, tapi ayat yg mereka gunakan agak kasar.........teguran anda memang saya nanti2kan selama ini.....

      kehadiran saya di blog ini dan di blog2 lain hanya sekadar untuk mengisi masa terluang.....cuma sekadar untuk memberi komen2 yg tidak penting....sebab orang2 mcam saya ni mmang tidak penting, pendapat saya jugak tidak penting walau sebernas mana sekalipun....saya faham ramai yg x suka dengan komen2 kotor saya, saya tiada maksud lain selain cuma untuk bersantai......saya janji, selepas ini saya akan lebih berhati2 dalam memilih kata2 untuk di komen di dalam blog ini dan jugak blog2 lain......

      btw, noob,psycic zero dan pop soul org yg sama, maybe?

      anyway, mohon maaf kepada semua pembaca buasirotak....

      satu lagi, mohon review manga nozoki ana.....tadi baca kat wikipedia......macam best je.....hehe..

      Padam
  15. noob ini blog AHMAD eh?http://www.blogger.com/profile/04618632979500095718

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...