Iklan Leaderboard

Ahad, 6 Januari 2013

44 Medan aku datang!

Wanita Medan dikatakan miliki pakej idaman lelaki melayu masakini...

Pakej dimiliki wanita Indonesia, terutama dari Medan, mencakupi senarai kriteria wanita idaman segelintir lelaki tempatan.

Tidak hairan, ada lelaki Malaysia sanggup berulang-alik ke Indonesia semata-mata untuk mencari jodoh menepati ciri-ciri diingini daripada gadis seberang.

Pakar Sosial Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Madya Dr Mohammad Shatar Sabran berkata, perwatakan wanita Medan yang manis, lemah-lembut dan bersopan-santun menyebabkan ramai lelaki tempatan tewas dengan ‘X-factor’ atau kelebihan itu.

“Biarpun lelaki tempatan sentiasa mengikuti peralihan zaman dengan hidup gaya moden dan boleh menerima hakikat bahawa pemikiran serta tingkah laku wanita kini berbeza, mereka masih berfantasi memiliki pasangan yang patuh dan tidak pernah berkata tidak kepadanya.

“Lelaki mempunyai senarai panjang mengenai wanita idaman. Mereka mahukan isteri setia melayan dan tidak pernah mempertikaikan setiap tindak-tanduk mereka.

“Ibaratnya, lelaki mahukan layanan gah seperti raja di rumah, kepuasan itu mungkin diperoleh daripada pasangan dalam kalangan wanita Medan yang masih menebal sikap hormat kepada suami,” katanya mengulas isu berkaitan lelaki tempatan gemar mengahwini wanita Medan.

Beliau berkata, kelebihan berwajah ayu serta penerimaan keluarga wanita kerana percaya dengan kemampuan lelaki Malaysia menyara kehidupan keluarga membuatkan perkahwinan dua negara itu berjaya.

Sumber - Harian Metro.

Medan, tunggu aku datang!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Eh kejap, aku try recall balik... ok dah ingat.


Alamak tak jadilah Medan aku datang...


Pasir Mas, tunggu aku datang!!!




tags: wanita medan miliki pakej idaman medan aku datang lelaki malaysia kahwin cowok cewek gadis perempuan indonesia sumatera lombok filem istanbul aku datang lisa surihani tomok beto kusyairi direct download dvdrip torrent review ulasan poster kisah sedih 3 beradik dijual lari isteri lampong jakarta awek melayu pasir mas kelantan wanita tempatan pelakon johnny depp marshanda patrick star

44 ulasan:

  1. Wah Abg Noob Siapa gadis pasir mas tu bang?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bhai Noob...

      Lu jangan la bersedih... awek tue dah ader anak dua dah... sabor jer la... cer cari awek lain... hahaha

      Padam
  2. carik kat pasir pantai gak.. hahaha

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. auuwww! jumpe laaa... jumpe laaa

      Padam
    2. isk isk sedihnya tak nak jumpa kita huhu

      Padam
    3. confirm mimpi ngeri Evagurl Izma bermula setelah en noob berjinak-jinak menunjukkan minatnya

      Padam
    4. Takkan jumpa punya. noob si patrick lurus bendul duk bwh laut. kita didarat.

      Padam
    5. tapi patrik yang ni dah 2alam. bawah n atas laut dia ada

      Padam
  4. Org klate ak xsuke sgt....hindari org klate!! Noob xpyhla kawen ngn org klate...

    BalasPadam
    Balasan
    1. setuju!!!org klantan busuk sbb suka makan budu

      Padam
    2. Ni mesti byk sgt jilat kaki busuk zack wakakakaka..

      Padam
  5. sial punya noob nak org pasir mas je,tau la org pasir mas ramai pompuan comel berdahi licin berkulit putih gebu

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. apa libido dildo bagai?gila seks punya worang.

      Padam
  7. hahaha....layan je la...korang nak tau sapa Namib tak?

    BalasPadam
  8. Ala Noob ko pi je Medan Mara..
    banyak awek cun ;)

    BalasPadam
  9. skali kalo tetibe kuar ape2 citer buruk psl awek pasir mas lak, agak2 ko nak gi ke negeri/negara mana lak utk cari calon bini mithali pasni? hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. perlis kot.. mane tau leh terserempak dgn cik plain :p

      Padam
    2. Mungkin Noob terpengaruh dengan Harian Metro tentang Kilang jelitawan dari pasir mas :)

      Padam
    3. tak yah cari smpai jejauh la kot.. rasa2nya kat tmpat keja dia dah ada ramai calon dah, noob memilih sangat tu kot.. hahaha

      Padam
  10. kat mana2 bahagian dunia ni ada orang baik dan orang x baik....pergila mana pun......

    pukimak......

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai ahmad cantik bahasa.. bapak ko x ajar eh.. wakakaka

      Padam
    2. ayat atas tu dah molek.... ya mu gi letok puk*mak tu pehei bodo........

      Padam
    3. tersalah pergi, merana la badan sebab termasuk dalam pukimak ahmad_skandallxxx@my.. kuikuikui

      Padam
  11. hai Noob kalu nak dtg pasir mas. roger la aku...bleh kita lepak2 hehehe. pekena cocconut shake tak pun bli brg dkt rantau panjang. jgn risau awek2 pasir mas baik2 belaka, manis bertudung + berbaju kurung.. payah nak jumpa yg ketat + sendat

    kpd sapa2 yg burukkan awek pasir mas bleh pegi mamposs..cermin diri dlu sebelum nak kutuk org lain.

    kutuk2 pun kalu letak Nealoffa dpn kau mau terkeluar air liur tahan nafsu. tak pun jd modal utk mastubate buat jantan gersang wakakaka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. PON nok hok ya ginni wat bini......mantap gelek weih

      http://buasirotak.blogspot.com/2012/01/tubik-masuk-masuk-lagi-ah-ah-tubik-lagi.html

      Padam
    2. aku rekemen kan adik wani utk jadi bini noob.. ari2 tubik2 masuk2 then masuk x tubik2 gerenti noob tersenyum sampai ke pagi wakaka..

      Padam
    3. wah masyuk adik wani tuh..
      mungkin dia boleh wat lap dance untuk abg noob

      Padam
    4. Bukan stakat lap dance. tarian tiang pun boleh ekeke.

      Padam
  12. itu kata org...hakikatnya x semua gadis medan spt yg dicerita. itukan bergantung pada individu. good luck di pasir mas ya noob

    BalasPadam
  13. eh...boleh lak gtu eh..mana aci tarik2 balik :p

    BalasPadam
  14. Selamat mencari awex kelate abg noob.. moga jodohmu di sana haha.

    BalasPadam
  15. tak yah cari jauh2.. dekat2 pon leh dapat awek camtu.. g balik kampung , tanya mak ayah dapatkan awek camni.

    BalasPadam
  16. carian google awek melayu kat google serch image

    BalasPadam
  17. awek klantan la baek..tp tu dlu..skng ni ade pon sgelintir je ..kalo nk yg baek pegi masok kampung2..itu baek lg... kuala krai aku datang!

    BalasPadam
  18. patutlah ak dpt awex medan haritu best sgt2 tp kejap je lama2 bosan jgak hahahaha.....

    BalasPadam
  19. DASAR LELAKI YG DAH BERISTERI?MIANG NAFSU TAK BOLEH NAMPAK WANITA CANTIK SIKIT?INGAT INGATLAH KUBUR KATA MARI RUMAH KATA PERGI.... MINTA AMPUNLAH DKAT ISTERI DI RUMAH???

    BalasPadam
    Balasan
    1. kahkahkah!!!! bini noob ke ni??

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...