Rabu, 2 Januari 2013

79 Kebangangan tak kenal usia, bangsa atau agama

Baru masuk tahun 2013 dah ada cerita tak best. Ada seorang wanita Cina mendakwa hampir kena rogol oleh budak Melayu yang berumur 13 tahun (baru form 1 kot) kat tandas wanita stesen minyak Shell selepas selesai sahaja berak. Sumber dari Soszcyili dan MyNewsHub.


Ini petikan dari mangsa yang di ambil dari Facebooknya. Aku sempat buka tadi pakai handphone masa kat luar, ada lagi gambar lain budak ni dan juga gambar kat balai polis tempat perempuan tu buat polis report, tapi bila balik kat rumah aku check balik dia dah delete, tak sempat aku nak capture screen.

Dear all, i was nearly been raped by a 13 year old malay kid at Shell Petrol Kiosk female toilet (Jalan Munshi Abdullah). I stop by there for a poo break and he stormed in when i opened the door after m done. With such a young mind, he manage to hold me and shut my mouth..he kissed my cheeks and molested my breast... While i struggled to fight him off ... I shouted my lungs out till the opposite Bank Simpanan Nasional staff and customer heard my shouting..In between of fighting him off, i manage to bite his fingers.. After a few attempts of trying to open the door, finally i heard a few person outside the toilet.. With that i try even harder to open the door and manage to slot my palm in between the door to avoid the door being shut again ..And thank god the shell assistant was right outside the toilet with another malay lady and malay man after the door was partly open.. They caught him and keep him in the male toilet till the police are here..And what was even heart breaking , is that the police ask me whether to let him go or continue with the police report.. Y on earth should i be letting him go??!!! And i m being questioned that did i make a lie??!! How sad is this that i m being questioned in such a way just because he is a kid....,Thank god he was not armed with any tool nor he is with other adult that may even harm me more.. And now i m in Hospital Besar Melaka for check up and will proceed with another investigation and report at IPK .. And a reminder to all the ladies and men out there, the world has changed.. A kid of 13 years old has managed to do such a criminal thing.Age doesnt matter when it comes to crime...please take extra precaution when u r out there..FYI, his name is XXX..

Dan kat blog Soszcyili tu ada seorang komentar yang tak berapa nak percaya sebab cerita ni didakwa oleh orang Cina.


Pertama sekali kita pun tak tahu samada cerita ini betul atau salah, dan wanita cina tersebut cakap pun akan buat report polis, so kalau dia ada buat report polis, biar saja pihak polis lakukan siasatan. Kalau betul budak tu salah, semoga budak tu akan dikenakan hukuman yang setimpal seperti dimasukkan ke pusat pemulihan akhlak atau Sekolah Henry Gurney. Tapi kalau wanita ini buat tuduhan palsu, harap dia akan dikenakan tindakan pula.

Kedua, sekarang ni aku tak rasa hairan sangat dah kalau ada budak2 yang masih bersekolah tapi perangai cam celaka. Ingat budak2 sekolah rendah atau menengah sekarang semua baik2 suci2 sangat boleh duduk atas awan guling macam Son Goku ke? Ingat kes perompak budak2 yang bermuka nerd tapi sangat kejam dulu? Tu nasib baik ada rakaman video kat CCTV, cuba kalau takde video dan mamat bangla yang kena hentak kat Cyber Cafe tu tulis kat Facebook, mesti ada orang tak percaya dan cakap orang Bangla tu saja nak jatuhkan orang Melayu dan ramai la akan cover budak2 Melayu tu.


Bukan tak mahu membacking budak yang sama bangsa sendiri, tapi kalau dah perangai cam bangang takkan ko nak backing jugak?

Yang ni bukan budak melayu ni?

Yang ni bukan budak melayu jugak?


Sebab tu aku cakap, orang2 bangang ni tak mengenal agama dan bangsa. Even kau tu Melayu, Cina, India, atau beragama Islam, Kristian, Buddha, Hindu dan lain2, kalau kau tu memang bangang, yang bangang tu adalah kau, bukan bangsa atau agama kau. Oh ya, juga parti politik yang kau sokong.

Sama sahaja seperti ini, walau kau tu kaum Cina, kaum India atau lain2, tapi kalau dah bangang tu bangang juga, jangan sangka aku hanya menghentam kebangangan manusia2 yang datang dari kaum sendiri, manusia dari kaum lain pun kalau ada cerita2 yang bangang aku akan hentam. Jangan ingat kerana kita berlainan kaum maka kita tak boleh hentam. Kita kan 1Malaysia, kalau bila benda baik2 sahaja baru nak 1Malaysia, tapi bila ada benda2 bangang yang betul2 jelas nyata dan terang tapi langsung tak boleh ditegur, dikritik atau disentuh, maka tak boleh la nak pakai slogan 1Malaysia.



So kes blogger porno Alvin Tan dengan Vivian Lee ni apa cerita sekarang? Takkan lepas sokong Najib terus lepas kot?
Sumber sini.
Mungkin mereka belajar dengan Namewee, lepas hina lagu Negaraku cakap sokong 1Malaysia tak kena apa2 pun, siap sekarang dah jadi pengarah filem lagi.





tags: budak lelaki melayu umur 13 tahun muhamad majmal bin md yunus melaka didawa dituduh merogol rogol cabul wanita perempuan cina amoi lareece l low inti college nilai report lapor polis trafik new year tahun baru shell petrol kiosk tandas wanita poo berak buang air besar kanak remaja pukul sepak terajang bangla rompak curi cyber cafe kafe siber cctv video rakam ashraff fluppy bangga awek girlfriend makwe hilang dara first night berdarah ajak tidur sekali sembang facebook baby diana tinggal meroyan twitter vivian lee alvin tan jye lee porno porn blog seks sex nambikei urumei tuntutan hindraf namewee sokong najib 1malaysia ah jib gor gambar melayu cina india bumiputera sabah sarawak kadazan dusun iban murut jahil tak kenal usia bangsa agama

79 ulasan:

  1. Ehem2 1st lagi org bawah aku ni especially ahmad/sayap cinta sila komen baik2. tlg respect ckit org atas ekeke.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi.. tapi.. tapi aku komen dulu! T_T

      Padam
    2. Tetap salah UMNO-BN!

      Padam
    3. percayalah..syap cinta tu sentiasa ada disini,cuma berlainan nama.jeng..jeng..jenggggg

      Padam
    4. Ntah2 kau kot ahmad/sayap cinta xx

      Padam
  2. Meleis,Chink and The Kutty..

    Racist? dah jadi benda Lucu.. sikit2 mesti nak rasis..

    Rasis kepala bapak kau! wekeke.. Aku paham point ko..asal benda melibatkan kaum lain..Mesti sentimen rasis akan dimainkan..tak kisah lah bangsa mana pun..Mesti nak main isu rasis nak back-up kaum masing2.

    Tak boleh ke pandang isu tu secara umum?

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaupun zack yg tulis tp aku terpaksa admit,komen plg bernas stakat ni slps 5 komen sampah

      Padam
    2. prejudis itu ada di mana2 zack.. dah jd perkara lazim dalam masyarakat

      Padam
    3. Komen paling bernas WTF to zack. Ckp jgn rasis tapi ko sendiri anti gomen, anti sabah sarawak. anti kelantan. Mabuk la ko ni. kurang2 2butir baham pil kuda mamat ni.

      Padam
    4. ko lupa taruk satu lagi,Zack yang hebat juga anti Anon dungu lagi bangang wekeke.

      Plain..yep..Prejudice..

      Padam
    5. wow,agak berlainan ayat2 yg dikeluarkan zack skrang.walaupun kau pun banyak gak rasist..tapi komen kau yg ni aku sokong.sikit2 nak rasist.melayu buat kes,"teruk melayu zaman skarang,dah la pemalas..bodoh".cina buat kes, "cibai la..makan babi..cina memang teruk".bila india buat kes,"macha2 ni memang samseng,asal gaduh je angkat parang".kenapa mesti dikategorikan macam tu?.semua bangsa sama je bodohnya,ade je jenayahnya.isu rasist ni timbul sebab ade sesetengah org yg memang ade niat tak baik.

      Padam
    6. Trimaksih atas pujian semestinya zack yg hebat dan jgn lupa letak zack yg hebat,kacak,bergaya,gagah hehe

      Padam
    7. Macam iklan rokok more je

      Padam
    8. rais yatim betul la korang ni..

      Racist ni sape yang tanam?
      Asik2 melayu

      Bukan ada dalam BTN ke?

      Padam
  3. Balasan
    1. Ape yang perghh! nye dikk?Disebabkan komen ko kat atas,aku nak menyelit kat sini sebab malas scroll sampai bawah.hee!Nyesal tak save screenshot muka budak tu dari fb semalam.memang le ramai bubudak melayu jahanam,macam perampok cybercafe tu la.aku takde nak bekap2 ikut jenis kaum ni.Bila masuk part bangang,semua sama je.

      Padam
  4. Kalau cakap pasal racist

    Cuba ko belek iklan kat TV dan cerita Melayu semua yang jahat sengal biadap tu Melayu..

    Takda pulak perkeso bantah ke apa..
    menghina bangsa Melayu..


    BalasPadam
    Balasan
    1. perkasa kot?

      Padam
    2. aku tak tau kau ni typing error ke,troll atau memang salah paham.tapi PERKESO dengan PERKASA tu jauh sekali maksud dan fungsinya.

      Padam
    3. terlupa la tu

      Padam
  5. Assalammualaikum noob.

    Jika diikutkan hati, hampir semua perkara kita mahu lakukan di dunia ini, kita mahu jadi yang terbaik dalam itu, mahu jadi yang terhebat dalam ini. Namun, hakikat batasan kapasiti diri menyedarkan kita bahawa manusia harus menyusun prioriti. Jangan yang dikejar tidak dapat, yang dikendong keciciran.

    Moga tahun baru ini akan membuat Allah makin kasih pada kita. EnchaAllah.

    *komen takde kena mengena dengan tajuk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. prioritikan apa yang prior.. :)

      Padam
  6. btw syukran noob,ada backlink lagi tu. :)

    BalasPadam
  7. seriously aku tak rasa yg pompuan tu saja nak buang tebiat tak pasal2 gi reka cite yg mcm tu.. apa motif dia kalau nak reka cite cmtu? racist kat malay? smpai sanggup 'buat naya' budak umo 13 taon? mengarut kalau alasan tu yg nk dipertimbangkan polis.. bebudak skang mmg makin liar di luar kawalan, kecik2 kaki porn kat cybercafe dan sebagainya.. that's the fact, makin modern makin senang access benda2 haram tu tanpa kawalan, mcm tu la jadinya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mangsa dah deactivated acc fb . but why??

      Padam
    2. really? maybe die kne bashing ngan commenters sgt2 dah kot kat page die.. pity her meh, dah jatuh ditimpa tangga pula.. society can be very cruel and intolerable..

      Padam
    3. kalo nak elak kena bashing, letak je la private atau takyah bg org luar comment. ni takyah la siap delete akaun, nmpak sngt takut.

      Padam
    4. we atack w/out mercy, tolerancy, proof or fact. we draw sword w/out shield. coz u know wht. we anonymous we invulnerable

      Padam
    5. takpe,jangan kecoh.korang bincang la bagai nak rak sekalipun..last2,pemenangnya akan diketahui bila ahli politik masuk cmpur.pada masa tu,yg salah boleh jadi betul dan yg betul boleh jadi salah.pusing macam mana pun,keputusan terakhir tu lah yg masyarakat kena terima.sekian."POLITIK ITU MAHKAMAH DUNIA"

      Padam
    6. yeah we anonymous invulnerable cuz we got no balls..we baling batu we sembunyik tangan..hail anonymous!!!

      Padam
    7. budak 13 tahun tu ckp kat polis di masuk toilet tu nk kencin pasal toilet lelaki berkunci.......................... err toliet pompuan tu tak kunci ker??? baca paper...

      Padam
    8. salah budak tu ckp kat polis dia tgh cari adik dia.......padahal dia anak bongsu.baca blog mynewshub yg dijadikan sumber paper.......

      Padam
  8. Bhai Noob...

    Budak tue dah sunat ker blum??? Hehehehe ... Tada basuh pon mau terkam ka.... Busuk punya worang.... hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. banyak sangat tengok cerita china :)
      wakakaka

      Padam
  9. Look what you've done human! Ini baru 2013, kalau lagi 10 tahun aku tak dapat bayangkan betapa teruknya ketamadunan manusia. Ini adalah bala, tuhan turunkan kepada tamadun dunia masa kini yang pentingkan hiburan dan keserakahan nafsu.

    Bala diturun bukan sekadar untuk menghukum, tapi untuk berhikmah dengannya. What wrong with us human? This child could be your own son in the next few years, until then will you just stand there and let the world burn? Pffftttt

    Ha panas betul aku sampai terspeaking

    BalasPadam
  10. sometimes orang tak nak open minded tentang benda enda gini. bila cina tuduh melayu buat je cakap racist, bila india tuduh cina cakap racist gak.

    ala tak heran la kalau budak umur 13t tahun dah ada nafsu gitu, lagi lagi zaman skarang yang serba moden ni, benda2 gitu senang je nak diakses. mesti la rase nak try gak sendiri. kebetulan chinese girl tu yang keluar dari tndas tu, terus la dia terkam. cuba kalau perempuan melayu yang masuk time tu, mesti dia terkam jugak punya.

    tak payah nak cakap racist bagai la, kemungkinan utk bnda gitu berlaku memang ade. cuma sekarang tak tahu berita tu sahih ke tak.

    by the way, tak pernah dengar ke dekat britain yang budak laki umur 14 tahun dah jadi ayah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. zaman aku umur 10 tahun dah "mimpi" inikan umur 13 tahun..

      Padam
  11. ini tuduhan palsu

    SAH

    BalasPadam
  12. bior ler polis siasat..

    kalau budak tu merogol kira ganas giler bebudak sekarang..
    boleh merogol orang yang lebih besar dan dewasa dari dia..

    nak kata perempuan tu racist?
    takan ler buang tebiat begitu sekali?

    akhir zaman ni memang banyak perkara aneh yang diluar jangkauan pemikiran..
    kita tak tahu cerita betul dia apa so takleh la jump to conclusion lagi..

    BalasPadam
  13. Komen sampah kakakaka...

    Pd zaman aku blajar ari tu. masa tu hanset masih hitam putih. ada satu hari aku pergi cybercafe. Dkt sebelah aku ade budak sekolah tgh surf intenet. baik budaknya pakai tudung. Tapi secara tak sengaja mcm mna aku bleh jeling dkt pc budak sekolah tu. tgk2 dia tgh syok layan porn. bila dia nampak aku jeling. terus dia close. budak pempuan tu.

    Kejadian dlm 2002. skrg dh 10 thn blalu. tak pelik. Bahan2 porn skrg kan senang nak dpt. lg2 bila xda kawalan dari parent. bli tablet, laptop, smartfon bli utk anak dan biar anak2 dia bwk masuk gajet tu dlm bilik. lg syok diorg layan.

    Bila dah syok. dah ade bhn. Nafsu memuncak. xleh kawal. blaku zina + rogol. dunia ni dh makin sakit. xperlu nak libatkan kaum if islam tapi hanya pd nama saja vangang jgk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya cadangkan agar pelajar2 IPT dan NGO membuat kerja amal menjadi Cyber Police. Contoh aktiviti yang boleh dijalankan:

      1. Ronda Cyber Cafe untuk psycho budak2 yang ralit tengok porn / aksi ganas / main game.
      2. Buat gerakan hacking besar-besaran terhadap website porno dan akaun facebook/twitter/blog sampah sarap.
      3. Buat desakan yang bersungguh2 (sampai baring2 atas jalan dan berkhemah kat dataran)terhadap kerajaan sedia ada dan kerajaan wannabe untuk menyekat akses ganas, tahyul, porno dan semi porno di SEMUA MEDIA. Kena masukkan dalam manifesto PRU13.

      Kerajaan bukannya tanak buat, tapi takut keputusan depa tak popular. Kalau desakan datang daripada rakyat, senang sket orang atas nak buat keputusan. Mohon pertimbangan semua pihak jua.

      Sekian, terima kasih.

      Padam
    2. Memang sudah ada. masa aku blajar dkt utm tahun 2002. ada 1 Persatuan lebih kurang mcm pencegah maksiat. byk buat program + risalah + pelekat no kapel dilekat dkt bangku2 tempat tggu bas, tempat sunyi dsb.

      Tp masa tu intenet masih lg xberkembang. 3gp jauh skali. hp pun hitam putih. xmcm skrg besepah. Skrg xtau la wujud lg ke x persatuan mcm tu di ipt.

      Padam
    3. Alaaaa....sekarang ni orang dah tamau baca risalah + pelekat bagai...Dulu2 pun kalau tak suka dok cakap dalam usrah je, takde baring2 atas jalanraya atau camping kat dataran. Kepada yang pandai IT tu korang hack la site2 vangang perosak tu....Ke korang pun layak gak? Errkkk.....Oppssss!!!

      Padam
    4. Zaman multimedia malas nak baca semua tgk video je

      :P

      Padam
  14. yang bangang adalah kau..bukan bangsa, parti politik dan agama kau..

    kena tengok isu ni secara umum..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wow ada org panas bontot lah :).rilex bro. setiap org ada pandangan masing2. ko pun ada pendpt ko sendiri.

      Bg aku..
      Manusia itu bangang kerana letak agama bwh tapak kaki. tak kira bangsa kau apa pun.

      If kau bangkang.. Xpa.. bkn nya aku kna buang kerja pun. haha.

      Padam
    2. err aku simplifiedkan apa yang noob komen..

      "kau" tu merujuk kepada pesalah huhu

      Padam
    3. hahaha midnight tersalah panas bontotttt xD

      Padam
  15. kalau ikut logik, apa motif ppuan tu nak accuse budak lelaki tu rogol dia? saja-saja? kamon la..takda faedahnya nak aniaya sorang budak kecil. apa pun aku yakin jenayah tak kenal bangsa atau agama atau umur atau jantina.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu kalau logik tapi zaman sekarang ada juga tak logik macam amah/maid cederakan diri sendiri macam anwar ibrahim tumbuk diri sendiri dan macam teong ben hock katanya bunuh diri sendiri...


      Padam
  16. Kote budak 13 tahun, bukan besar sgt pn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ko dah tgk kote dia?

      Padam
    2. nafsu ni bukan kira kote besar ke kecik
      lol XD.

      Padam
    3. nama nak carlos.xsdr diri pnya jawa belacan. kote ko pon besar pisang montel je. pui

      Padam
    4. sbb kote aku besar nama aku carlos. Pui!

      Padam
    5. diam ah jawa

      Padam
    6. Korang ni dia tau la sebab masa umur 13 tahun dia punya kecik jari kelingking je

      Padam
  17. permulaan tahun 2013. Inilah jahilnya orang kita, Hudud dilihat 'separuh-separuh' Hanya memandang Prosiding hukuman (potong tangan) semata-mata, Tapi tak nampak kesan hukuman (keamanan & kesejahteraan).

    entry lebih kurang sama dengan noob.
    http://ohgadisitu.blogspot.com/2013/01/been-raped-by-13-year-old-malay-kid.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. leceh la nak high light pastu serch blog ko, mohon PON buat segmen khas buat link camna jaja blog dia kat blog serius, baca ye PONtolong ajar kita, soki org ats ni pun leh wat link terus

      Padam
  18. betullah,put aside samada cerita rogol ni betul atau salah,tp aku baru perasan baju budak 13 tahun tu ada lambang freemason illuminati piramid bermata satu all-seeing eye. biar betul???adakah ini satu konspirasi illuminati???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh!yelah.kau sebut,baru aku perasan.natang,budak tu pakai baju freemason.tak kisah la budak tu cuba merogol atau tak,yg penting dia memang bengap.

      Padam
    2. asyik2 freemason..xder modal lain ker

      Padam
    3. bukan asyik2 freemason.dah memang tu corak kat baju dia.

      Padam
    4. mula dia pakai baju 1Malaysia tapi polis suruh dia pakai baju freemansoon..

      hahah ini adalah cerita rekaan.. :P

      Padam
    5. bapek beliaw perlu belikan baju 1malaysiew beserta gmbar najieb untuk bebaskan anaknyew

      Padam
    6. haha.budak tu kena pakai baju ade gambar najib tengah buat gaya "1 Malaysia".pastu ada logo BN kat blakang baju.ha,baru la geng2 BN backup dia.

      Padam
  19. bodoh busuk giler tak basuh pun nak bantai ke.hahahaha.sialll

    BalasPadam
  20. nafsu tidak mengenal bangsa dan agama

    BalasPadam
  21. Nasib bukan bangla yang kiss. Cina tu patut bersyukur sebab bangla lagi rakus.

    BalasPadam
  22. porn berleluasa.....kerajaan patut tutup laman porno ni......blog pun patut tutup/sekat.......

    BalasPadam
    Balasan
    1. kerajaan china dah buat tapi masih bolos sebab teknologi "proxy"

      Padam
  23. ok,, lepas ni digeneralkan sebagai MANUSIA... tiada lagi kaum melayu, kaum cina kaum india,, tamat.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...