Iklan Leaderboard

Khamis, 18 Oktober 2012

70 Seks bukan untuk tatapan umum

Hubungan seks adalah hal peribadi anda, bukan untuk tatapan umum. Beberapa hari lepas kecoh pasal pelajar Malaysia berbangsa cina yang belajar di National University of Singapore (NUS) yang juga pemegang biasiswa Asean iaitu Alvin Tan Jye Lee berdepan dengan tindakan disiplin kerana buat blog porno di Tumblr dengan nama Sumptuous Erotica antara dia dan pasangan seks dia (kekasih atau friends with benefits) iaitu Vivian Lee yang dipercayai merupakan pelajar MMU Melaka dan juga seorang atheist seperti yang tedapat di dalam Facebooknya. Sumber dari TheMalaysianTimes (thanx to Len Inouie) , MyNewsHub dan Google seluruh Internet.


Kat dalam blog lucah dia yang telah didelete tu, dia tulis:
Hey peeps, Alvin and Vivian here. We love posting our sex life on the web for everyone to enjoy, and we upload only our self-made content.

P.S. View all art at once via the archive
P.P.S. If you’re an attractive couple into swinging living in Malaysia/Singapore, hit us up too!
Mereka berbogel dan meletakkan kehidupan seks mereka di internet untuk ditonton orang ramai atas nama seni, malah mengajak pasangan lain yang tinggal di Malaysia dan Singapura yang mempunyai minat dan pemikiran yang sama dengan mereka untuk join sekali aktiviti tidak bermoral ini.


First aku dapat tau aku agak terkejut jugak sebab agak rare jumpa video klip dan gambar lucah orang cina Malaysia kat internet, tapi memandangkan mereka tu non-muslim, aku pun tak lah terkejut sangat kalau mereka buat benda2 macam tu, lagipun perempuan tu seorang atheist, tak percaya pada agama, so mana mungkin dia mahu kisah akan larangan2 agama. Paling busuk pun mereka hanya diambil tindakan di bawah undang2 pornography dan mungkin mak bapak akan marah sekejap, tapi akan ada je kawan2 dia dan juga mungkin badan2 NGO tempatan dan luar negara yang memberi sokongan kepada mereka atas alasan "Kebebasan dan Hak Asasi Manusia" serta slogan "Our bodies, our rights!" yang biasa digunakan oleh golongan LBGT.


Walau macam mana pun aku harap pihak kerajaan dan pihak MMU mengambil tindakan kepada mereka kerana telah mencemar dan menjatuhkan imej Malaysia serta MMU itu sendiri. Jangan kerana mereka berbangsa 'itu' dan bukannya bangsa melayu maka mereka kebal dari undang2 seperti mana sejarah telah membuktikan betapa double standardnya kita dalam menangani isu2 terutama yang melibatkan kaum lain (baca -> 'Namewee').

Tak kiralah samada tindakan boleh diambil di bawah Seksyen 292 (a) Kanun Keseksaan (Akta 574):
"Barang siapa (a) Menjual, menyewa, membahagi-bahagikan, menunjukkan atau secara awam atau dengan apa-apa cara mengedarkan atau bagi maksud menjual, menyewa, membahagi-bahagikan, menunjukkan secara awam atau mengedarkan, membuat, mengeluarkan atau dan dalam miliknya apa-apa buku, risalah, kertas rajah, lukisan, gambaran atau patung yang lucah atau apa-apa jua benda lain yang lucah, .... hendaklah diseksa dengan penjara selama tempoh yang boleh sampai tiga tahun, atau dengan denda atau dengan kedua-duanya.";
Atau Seksyen 211 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998:
"Tiada pemberi perkhidmatan aplikasi kandungan, atau orang lain yang menggunakan perkhidmatan aplikasi kandungan, boleh memberikan kandungan yang sumbang, lucah, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk mengacau, mendera, mengugut atau mengganggu mana-mana orang. ... boleh didenda tidak melebihi lima puluh ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya satu ribu ringgit bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan itu diteruskan selepas pensabitan. ";
Atau lain2 peraturan dan undang2 yang difikirkan sesuai.


Tapi aku sebenarnya ada benda yang lebih pelik dari kes blog lucah Alvin dan Vivian ni dan ia masih menjadi misteri. Aku dari dulu lagi terfikir macam mana kat internet boleh bersepah2 video klip lucah melayu 3gp, malah antara 'cina malaysia 3gp' atau 'india malaysia 3gp', masih tak boleh lawan 'melayu 3gp', padahal antara 3 kaum utama tu, kitalah yang paling Islam. Lain2 tengok entry ini.


Aku tahu ramai pasangan2 kekasih yang suka langgar pantang larang agama buat hubungan luar nikah malah ada pasangan suami isteri yang suka rakam aksi ranjang mereka pakai telefon, smartphone, webcam dan lain2 kononnya untuk simpanan sendiri, tapi macam mana benda tu banyak jugak yang boleh terlepas kat Internet? Nak kata dapat duit setiap kali mereka post video ranjang mereka kat internet, rasanya bukan dapat apa2 bayaran pun. So apa yang aku boleh fikir kemungkinan video tu boleh terlepas ke internet:
  • Handphone yang penuh video tu hilang atau dicuri lalu diupload oleh orang yang jumpa atau curi.
  • Telefon bimbit atau komputer yang ada video tu dihantar ke kedai untuk diservis atau dibaiki lalu diupload oleh orang kedai tu.
  • Budak2 sekolah baru nak up, mat2 rempit yang liar dan bodoh yang suka merakam aksi2 terkutuk mereka lalu dikongsi beramai2 di sekolah.
  • Teman lelaki dengan sengaja kongsi video panas dengan aweknya kepada kawan2nya untuk bermegah dan menunjuk2.
  • Pasangan yang lepas break atau clash, lelaki tu upload video mereka sebab nak balas dendam atau rasa tak puas hati pada bekas teman wanitanya.
 

Kalau kita tengok yang jadi mangsa kebanyakannya adalah kaum perempuan, malah biasanya kalau dalam video 3gp tu biasanya muka perempuan yang terpampang manakala muka lelaki jarang kelihatan. So kepada perempuan2 melayu di luar sana dan yang beragama Islam, janganlah anda jadi murah sangat untuk menyerahkan perawan anda kepada teman lelaki anda dan biarkan video anda dirakam, tolong jangan tertipu dengan mulut manis pujuk rayu orang lelaki. Kalau apa2 jadi, anda termengandung ke, video dah tersebar kat Internet ke, anda juga susah, mereka dah lari awal2 dah. Last2 anda juga yang pening kat mana nak buang bayi anda dengan teman lelaki anda yang dah lari tu. Kalau kena tangkap, anda sorang je kena tangkap, jantan sial tu happy je sambil membaham mangsa lain.


Malah bagi pasangan suami isteri pun, ingatlah yang hubungan seksual itu adalah hal peribadi, elakkan dari rakam video2 anda, tak kira la atas alasan simpanan peribadi ke apa ke, at the end kalau terlepas ke pihak yang tak bertanggungjawab, habis. Belajar dari kes2 lalu seperti kes video artis terlampau, datin terlampau, janda terlampau, pramugara terlampau dan lain2 yang terlampau. Ingat, sekali masuk ke internet, selama2nya akan berada di internet. So watch out!

Kadang2 kita marah bila orang lain rasa seperti mahu menjatuhkan maruah kita, namun tanpa kita sedari, kita sendiri yang menjatuhkan maruah diri kita sendiri.




tags: pelajar student mahasiswa mahasiswi national university of singapore nus biasiswa asean alvin tan jye lee mmu multimedia university melaka malaysia asian tm telekom vivian lee atheist nude sex blog seks lucah porn porno tumblr gambar photo foto imej sumptuous erotica girlfriends kekasih friends with benefits hak peribadi freedom kebebasan human our bodies our rights campaign protest lbgt lesbian bisexual gay transexual malaysian chinese cina undang peraturan akta rakam rekod video filem klip 3gp review download melayu tudung budak sekolah gangbang mat minah rempit bohsia kenduri telefon smartphone wan nor azlin babyrina gross erotic erotika 

70 ulasan:

  1. bertabahlah wahai abe noob...eh,2nd..ke 3rd?

    BalasPadam
    Balasan
    1. MAK LAMPIR

      Mak Lampir lahir di Hutan Antah Berantah tanggal 135
      Mei 512mb
      SM. Mak Lampir dilahirkan oleh putri bangsawan Jawa
      Utara yang
      bersuamikan orang gila Sumatra Timur yang bergelar
      Tanah
      Basah alias Sawah. Nama asli Mak Lampir adalah
      Permadan
      Kuatran No Sinoke, namun dia mendapat nickname
      Mak Lampir
      sejak duduk di SMA Swasta 1004 Gorontalo Barat
      karena Sering
      melampirkan kertas ulangannya di Mading Sekolahnya.
      Sejak saat
      itu ia dipanggil "Mak Lampir". Pada Zaman Majapahit,
      Mak Lampir
      berhasil menyabet juara 1 Putri Indonesia dengan
      menyingkirkan
      Artika Sari Devi yang beberapa abad kemudian tampil
      kembali
      dalam ajang tersebut. Di zaman kolonial Belanda, Mak
      Lampir
      mulaijarang tampil di depan publik lebih banyak
      berurusan
      dengan kompeni menyusul sengketa lahan di daerah
      Gunung
      Merapi, Jawa Tengah. Ketika perang kemerdekaan
      Indonesia, Mak
      Lampir tidak berada di tanah air karena tengah
      mengikuti Seminar
      Wanita Berbahaya Internasional yang digelar di St.
      Petersburgh,
      Uni Soviet. Mak Lampir ikut menyemarakkan
      pembantaian
      anggota PKI tahun 1966-1969 dengan tampil sebagai
      juru teror
      terutama untuk masyarakat pedesaan.
      Mak Lampir merupakan saingan berat dari Mak Erot,
      dia juga
      mempunyai pengikut yang bernama Jarwo
      Gendoruwo. Jika Mak
      Erot bisa membuat alat kelamin seseorang menjadi
      panjang dan
      kuat saat menancap (singkatan dari menonton layar
      tancap),
      maka Mak Lampir bisa membuat pengikut kamasutra
      menjadi
      murtad dan kafir. Contoh orang yang telah dikafirkan
      Mak Lampir;
      Gendoruwo, Kutilan (saudara terdekat kuntilanak).
      Untuk mendongkrak popularitasnya yang kian
      menurun, pada
      era reformasi Mak Lampir muncul dalam serial Misteri
      Gunung
      Merapi. Dalam serial tersebut dijelaskan suka duka Mak
      Lampir
      dalam mempertahankan tanah di daerah Gunung
      Merapi yang
      dalam proses sengketa dengan VOC alias kompeni.
      Serial
      tersebut disutradarai oleh George Lucas namun
      akhirnya diambil
      alih oleh pemerintah karena tanah daerah Gunung
      Merapi tidak
      diperkenankan untuk digunakan syuting film Star
      Wars.

      Padam
    2. dekat blogserius pon komen ni jugak..damn!

      Padam
  2. Aku tak tahu nak cakap pe coz kalau ada isu melibatkan kaum lain dan jika ada Melayu cuba nak interfere pasti dicop Racist.

    Seolah2 begitu Taboo untuk Melayu bercakap ttg soal kaum lain..dan yg menariknya Jaguh2 anti-rasis ni datang dari bangsa Melayu sendiri.

    Bodoh,rasis pun tak paham apa maknanya..Kalau jenis aku main langgar je..gi mampuslah rasis ke tak..Racist is the best Medicine...keh3

    Anti rasis konon...Buto lah! keh3

    BalasPadam
    Balasan
    1. tah anti rasis konon...puihkkk...yg aku tau ko la orang paling rasis,rasis dgn kaum,rasis dgn pekerja gomen,rasis dgn org kelantan.

      Padam
    2. Terima kasih Anon..Kau Memahami diriku ^_^

      Racist is the best medicine :)

      Padam
    3. IDOP ZACK!!!!

      Padam
    4. Zack tampan lagi genius

      Padam
    5. Hidup Zack !!

      Padam
    6. zack badan tough,tinggi dan kacak.idaman para gadis

      Padam
    7. zack butoh besar. idaman gadis

      Padam
    8. zek udoh udoh la menyamar jd anon kasi up diri sendiri cmtuh..isk isk

      Padam
    9. kau yang puji kau juga yang kutuk..ingat aku tak paham modus operandi geng2 anon yg poyo ni? xD

      Padam
    10. zack kepala bana butthurt..ahahahahahaks

      Padam
    11. zek pencacai plain!! hakhakhak!
      yang bestnya bukan aq yang kata tp dia sendiri yg mengaku hakhakhak!!
      zek yg hebat sudah kalah dengan POMPUAAAN hakhakhaktuiiih!!
      mari pasukan anon haters zek skalian kita gelak besarrr!! hakhakhak!!!

      Padam
    12. janji butoh aku besar, ko ape ada. poyo xD

      Padam
    13. gila boddo terbuka pekung di dada ko zek komen sbg tanpa nama hakhakhak!!!

      Padam
    14. buat pengetahuan anon2 skalian, aku tak ada pencacai mahupon balachi..belum cukup hebat nak hire mereka, aku picisan saja...sekian ^^

      Padam
    15. cis,padahal dok bergeli-gelian..kikikih.sayang,honey,dinda,kanda..haktuih!padan la korang dua.

      Padam
    16. oh adik2 anon tak paham sarcasm rupanya...kesian~ XD

      Padam
  3. Bhai Noob...

    Hek Eleh... Trio Dato' T langsung tak kena masuk lokap pon pasai tayangkan gambar lucah... PAPAGOMO pon takder kena... aper ader hal kalu mamat Cha Ya Nun Aliff nih yang buat plak... mesti takder kena punya.....

    Awat... lu jangan ingat undang-undang kita sided sama Cha Ya Nun Aliff jer.... hahaha... Melayu camsiot yang berdacing bagai pon boleh takder kena tindakan ngan undang-undang.... Gua bukan nak citer pasai politik... gua cuma citer pasai senario undang-undang kat M'sia

    Kat M'sia nih... lu ader duit lebih... kabel lu hebat... mesti lepas punya.... tak caya... tengok la itu budak main boling tue... selamat.... hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. setuju..100%..korupsi berlebih-lebihan..

      Padam
  4. em bgusla...malaysia patut berbangga dgn kjayaan makhluk2 ni semua ..kjayaan pnularan vids tu semua...ya ak berbangga juga jadi org melayu =.='

    BalasPadam
  5. Perempuan bila sangap lebih ganas daripada lelaki.

    BalasPadam
  6. apa nak heran kafir laknat. perangai pun dah mcm khinzir. manusia mcm ni layak dpt penyakit kelamin sifilis.

    BalasPadam
  7. orang atheist punya pegangan nilai2 moral ni sangat selektif la. tak suka politik kotor atau rasuah la konon tapi tayang aksi2 seks secara awam adalah sesuatu perkara yang dipercayai patut diraikan atas nama seni atau lambang kebebasan.

    ini cara nak mengeliru pemikiran anak muda mudi la ni. dakyah nak meletak perkara yang salah sama paras dengan yang benar. pabila anak muda mudi ni terpengaruh, camna buang yang keruh ambil yang jernih ?

    Cabaran bakal ibu bapa pada masa akan datang mmg tersangat mencabar la.

    BalasPadam
    Balasan
    1. atheis bukan agama.
      bab perangai/moral tuh, senang cakap rambut sama hitam, hati lain-lain. So mamat atheis A suka gay, mamat atheis B benci gay, mamat atheis C tak kisah gay tak gay. Depend kat orang tuh la macam mana dia hidup.

      In b4 ini semua agenda yahudi..

      Padam
    2. Noob is Noob.. Moron is Moron..Psiko is Psiko..Bodoh is Bodoh.
      'Ketidaknormalan' mental tak kira bangsa, warna kulit mahupun agama.

      Padam
    3. zack is zack...beruk is beruk xD

      Padam
  8. paling setuju dengan ayat paling last

    BalasPadam
  9. Mereka cuma fikir keseronokan.

    BalasPadam
  10. sume lelaki yang komen kat blog ni msti penah tgok video2 tak senonoh tu kn...
    tp tidak perempuan.. soo klo korng sendiri tgok.. jgn tnye kenapa masih ade dan makin bertambah bak cendawan video2 tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye kami pernah tengok,tapi dari kami tgk video melayu 3gp tu baik kami tgk porn dari barat.tgk melayu punya nak muntah adalah,ntah apa2,dah la gambar tak clear...tak payah ada pun takpa,tapi tak tau kenapa ada juga orang melayu dok rakam dan upload.memalukan kaum betoi

      Padam
    2. Pernah layan 3gp Melayu lepas tu melancap detected

      Padam
    3. of coz laaa... tu aku jadi bengap masa dulu2

      Padam
  11. macam2 zaman sekarang ni...takut lak rasa.harap dapat didik anak2 kita supaya terhindar drpd perbuatan mcm ni.

    BalasPadam
  12. untuk kite2 ajer...! hakhakhak..!

    BalasPadam
  13. ko lupe 1 lg PON...pekerja x-ray terlampau..hahaha....ini pon aku igt bcoz aku bru lpas g unit x-ray kat hospital ********* n aku telah ter'deal' ngn mamat yg serupa ngn klip video tuh(maybe dia maybeb tidak)...hahaha...gile tergamam aku nengok mamat tuh...BIG GULP...tros dpt detect tiriod aku...hahahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. camana boleh tau????ni mesti kaki donlod 3gp melayu ni kt dlm laptop berlambak2 nk buat stok melancap

      Padam
    2. ko biar betul.mana ada pompuan melayu yg melancap,budak laki lainlah mmg dah jadi hobi.ke ada jugak pompuan yg melancap?aku xtau sbb aku laki. aku tgk kat sini tukang komen ramai pompuan,mungkin ada yg boleh share with us?

      Padam
    3. xde pompuan kaki masturbate nak jwb ka?kenapa,malu?

      Padam
  14. Dasar cina kulup!!!

    BalasPadam
  15. kebebasan tanpa batasan menyebabkan perkara sedemikian berlaku... tapi masih boleh ditegur & dibaiki...

    BalasPadam
  16. "seks bukan untuk tatapan umum"

    hm~ setuju dengan yang ni~ chinese, dorang ada yang kisah, ada yang tak kisah~ ramai je yang berbogel dalam facebook~ rasa2nya tak perlu kot nak tayang bagai~
    bagi aku, atas sebab bahasa ni yang menyebabkan kita tak singgah di laman2 web yang sebenarnya lagi banyak benda2 macam ni~

    yang melayu~ haha~ nasib hang la~ hang cari, hang jumpa~ hang tak cari, sampai kiamat pon hang tak jumpa~

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes bab language jd barrier yg agak effective tu aku mmg setuju, chinese and indian friends aku penah buat pengakuan psl berleluasanya porn2 dorang kat websites khas dorang, yg mana para pengunjungnya terdiri drp bangsa mereka sendiri dan juga perverts yg literate in their language..

      Padam
  17. betul cakap noob "Handphone yang penuh video tu hilang atau dicuri lalu diupload oleh orang yang jumpa atau curi".
    dulu hp aku penah hilang, aku sedey sbb aku beli hp tu guna duit hasil bapa aku bg belanje kat aku tiap2 bulan.. sekali tercicir.. tp aku x takut apa pun sbb dlm hp tu x de benda or pic2 yg mengarut.
    tp 1 of my friend, cuak giler n gelabah habis bila hp dia hilang. rupanya byk pic2 peribadi dia yg agak dan sgt2lah peribadi untuk tatapan sendiri.
    persoalan: perlu ke ADA dan simpan pic yg sgt peribadi ni??

    BalasPadam
    Balasan
    1. bapak bagi duit belanja suruh belajar,makan minom,bukan buat beli hanset

      Padam
    2. untungnya aku dapat manfaatkan duit tu untuk ke arah kebaikan.. dgn duit bapa aku bagi tu, aku leh belajar, beli buku, makan minum, bayar yuran kolej, bayar yuran pengajian, beli henset, extra lagi dapat masukkan dalam asb.. so ko nak cakap apa???

      Padam
  18. zack ada,beruk tak pernah muncul.zack menghilangkan diri,beruk membuat huru-hara.beruk tetibe menyepi,zack muncul kembali.hmmm..konspirasi apekah ini?

    BalasPadam
    Balasan
    1. gi skodeng blog plain83 dan zack...beruk tu troll kat sana pulak balas dendam...kahkahkah makan popcorn aku sialll

      Padam
    2. pengskodeng blog org detected XD

      Padam
    3. beruk tu memang tak puas ati kat zack dan plain.

      Padam
    4. uish..... ni epic battle, Beruk nak lawan legen? Ni sdh ala-ala cite journey to the west

      Padam
  19. dua makhluk yg buat blog porno dorang tu kalau suruh dorang jenjalan berbogel agaknya malu tak?? Takkan malu kot pdhal dorang blh tunjuk kt blog gambar dorang bogel jd aku simpulkan dorang ni takde kemaluan lg la..

    BalasPadam
  20. sebenarnya aku lebih rela beruk tu yg membuat kacau kat sini berbanding zack.beruk tu kepala je tak betul..tp kalau zack,bapak perangai riak.

    BalasPadam
  21. Belajar sampai U,tapi xkenal Allah buat aper...
    patutny seorg hamba Allah tu makin tinggi belajar makin kenal,makin takut Allah,
    buat aper di suruh tinggal ape d larang.
    golongan mcm ni nak kata pandai ker(esp Melayu yg mengaku Islam)
    eg Ape guna ade doctorate tp xtutup aurat....
    Frankly aku xrespect org mcm nie....
    Belajar tingi2 bukan makin pandai,bukan makin kenal Allah tp terbalik...makin jauh..sesat...jahil tentang Islam...
    Buat2 lah bertaubat...jgn nyawa da sampai halkum br nampak ape yg sambut kematian kita(refer Al-Waqiah)
    Ya Allah jauhkanlah aku / kami dr termasuk spt golongan ini....

    BalasPadam
  22. Tukat topic,ternampak sabun 'Lifebuoy'
    Halal ker bro?..ader info ank buah aku p dgr ceramah,penceramah tu kata xhalal.
    So utk elak syubhah aku pn tinggalkn....
    Aper kata admin bukak cerita halal n haram pulak...
    Nak harap kan kumpulan rock 'Jakim' ni susah skt..
    Sometime feel hopeless....
    Makan gaji buta aper.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia ada promote tak sabun keluaran melayu-Islam?

      Padam
  23. Klakar la Mr PON dekat bahagian komen blog ni~ahaks
    http://shafinazm.blogspot.com/2012/07/shafinazs-day-out.html?m=1

    BalasPadam
  24. beza manusia dgn haiwan: bila melakukan hubungan seks, haiwan x kisah buat di mana2 janji ada jantan dan betina. sapa yg tgk dan rakam x jadi hal.

    manusia bila buat hubungan seks, biasanya nak cari tempat yg tersembunyi sebab malu ditengok orang. jadi, manusia berakal xkan saja nak beromen dikhalayak ramai atau merakam aksi mereka. lainla kalau manusia tu ada masalah mental.

    BalasPadam
    Balasan
    1. come to think about it, mereka ni dalam fasa rebellious.. mcm remaja; nak memberontak against the norm. kalau berceramah soal moral atau agama kpd mereka tak berkesan sebab mereka masih berperangai mcm budak2. kita harap mereka akan belajar dari kesilapan ini. kita org Asia. x kira apa pun agama atau x percaya agama, kita masih ada tatasusila dan adab.

      Padam
  25. What the FAPP!!!! aku xkisah siapa zack,monyet,noob,ismail harun,azman azhari abdullah dan sesiapa saja!! yan penting aku nak fap lihat gambar pompuan tu walaupun dalam gambar ada sedikit hitan pada ketiak beliau..
    Ayuh kita fap!
    Fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!

    -Mr.Fapson

    BalasPadam
  26. haha, singapore dah mula nak amik tindakan kan,jadi mustahillah malaysia tak amik tindakan tukan rakyat malaysia.

    mereka memang bloody fool haha.

    BalasPadam
  27. Aik? Tayangan lucah human rights kan?di minta dato ambiga sila buat demonstrasi di belakang bukit bintang dan chow kit human right ni! Kesian binatang tu..

    BalasPadam
  28. Aik? Tayangan lucah human rights kan?di minta dato ambiga sila buat demonstrasi di belakang bukit bintang dan chow kit human right ni! Kesian binatang tu..

    BalasPadam
  29. Dari segi psikologinya mereka dalam golongan Exhibitionism atau exhibitionist..
    Golongan yang suka jadi tontonan umum.. Menjadi satu thrill dan trend bila ada orang tgk mereka beraksi.. seperti barang pameran dan sebagainya..

    Tak percaya boleh download camfrog ramai para penghibur sebegini.. selain anda boleh mencari di google atau streaming lainnya..

    mungkin normal bagi manusia menonjolkan diri mereka bagi mencarik perhatian?

    BalasPadam
  30. org yg suka rakam adegan seks bersama pasangan masing2 adalah Sex Maniac... :)

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...