Iklan Leaderboard

Ahad, 7 Oktober 2012

42 Segmen Terjah Blog Awekz #11

Sebab banyak lagi blog2 awek yang belum diterjah, maka aku continue Segmen Terjah Blog Awekz ni. Cam biasa semua blog awekz yang telah dipilih dalam segmen ni akan dimasukkan ke dalam blog list Buasir Otak kat bawah tu, so rajin2 la update blog ye. Yang pernah kena terjah sebelum2 ni pun rajin2 la update blog, sapa rajin naik la blog dia duduk kat atas list. Update lah apa2 pun pasal diri ke, pasal pengalaman hidup ke, pasal pakwe ke, kisah percintaan ke, artis ke, K-Pop ke, informasi ke, review filem ke, tapi kalau boleh updatelah juga pasal isu2 semasa, biasanya orang lebih minat nak baca apa pandangan dan view kita berkenaan isu2 semasa.

Btw untuk segmen kali ni, aku dah tunaikan permintaan Taufik dari Taufiking...




❤ LIYANA FAUZI PINK ❤ - http://www.yanaliyana.com/






My Lovely LemaX...[life] - http://inouie.blogspot.com/







tags: segmen terjah blog awekz awek #11 blogger perempuan wanita promote blogwalking tips trick tutorial link 

42 ulasan:

  1. guna magic jepun..apapun dh tertulis...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko tulis masa tgh mabok ke????

      Padam
  2. Kali nie semua tak kenal. Boleh BW kejap lagi

    BalasPadam
  3. Haaaa...good!!! Macam Dewi Remaja pulak. Sayangnya aku tak tercalon. Hehe:P

    BalasPadam
  4. woahh tq noob terharu daku dibuatnya
    setelah 10 versi at last ada jugak sorang niqabis jadi wakil kt blog noob
    moga encik noob permudahkan jodoh :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. *dipermudahkan jodoh
      (naya kena bahan dgn anon nanti)

      Padam
    2. Anon kurang lah sini. Sini gua pegang.

      Padam
    3. harommm tak sempat aku nak membahankan beliau

      Padam
    4. More niqabis lagi pls

      Padam
    5. ko perangai buruk jgn perasan nak dapat niqabis ok

      Padam
    6. niqabis boleh dapat banyak kalau perangai ko buruk, ok!

      Padam
    7. eventhough aku takde blog tapi aku suka bw kat blog2 orang nih..and thanks PON coz ni first time aku dapat tengok blog milik niqab girl.

      Padam
  5. Kenapa lah perempuan2 ni berblog suka sangat cerita pasal cinta, emo, perasaan dan kahwin...bosan lah..luahan perassan yang jarang kali dapat diselesaikan dgn perbuatan...ni tanda blum matang ...heheh :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko jeles cakap la jeles
      susah2 nak cari alasan pulak

      Padam
    2. apa yang jeles pulak..betul apa? ko ni mesti pagi dok buka blog orng budget nak cari gaduh..sbb tu kau pakai "tanpa nama"...cuba ko baca satu2 blog aweks di atas..yg berbentuk islamic pun 1 dalam 10..yang lain bajet cute..nak muntah pun ada tau..kau tak terasa nak muntah skali..owh, mesti ko ni bajet cute jg kan..:P

      Padam
    3. jadik nak tanya skit la abang thehellwith eh panjang plak nama.

      ape bende yg abng nak sangat tau dr karangan seorang perempuan?

      ceciter la skit


      MIMI

      Padam
    4. entah?..saya pun bukanya ada blog..tapi mungkin benda2 yang semua boleh terima dan bukan benda2 personal yang memanjang! contoh isu2 semasa dll selain benda2 personal :PP

      Padam
    5. Berok sengal cakap besar. Buat blog dulu baru kau boleh komen blog org.

      Padam
    6. blog tu hak peribadi bai..suka ati la diorang nak tulis pasal ape.kau suke,kau baca la..kalau tak suka,tak payah la masuk blog diorang.itu pun boleh jadi masalah

      Padam
    7. ituler namanya perempuan. memang suka bercerita pasal perasaan. in the end, diaorang x expect pun org lain setelkan masalah mereka. nama pun luahan perasaan, bukan ruangan tolong selesaikan masalah.

      memang pompuan esp yg single suka cerita pasal cinta dan kawin. thats what they are born (or made to think) for bro. kalau xde bf, org tanya; xde bf ke, bila nak kawin, bila nak bunting bla bla bla.

      kalau cepat bosan, jgn baca blog perempuan. baca blog buasir otak kan?

      Padam
    8. sebab tu lah mereka belum matang..semua nak tunjuk cute, masalh peribadi..kenapa nak diluahkan kepada blog. ada 3 kebaragkalian nya..1. mengharapkan simpati, pujian, pertolongan orang2 yang membaca..2. sekadar meluahkan perasaan yg terpendam (sedih, gembira, dll untuk diri sendiri sahaja)3. trend, tak da blog ko dikira ketinggalan..

      so mengapa 3 perkara ni kurang membantu perkembangan rohani seseorang..
      1. kebanyakan yg menluahkan perasaan diblog ni mengharapkan org asing memberi maklum balas kerana amat jarang sekali blog di kongsi bersama ibu bapa dan saudara terdekat...apa yg org asing mampu buat? yg meberi nasihat pun kurang tp yg banyaknya anon2 yang tak habis2 mencarut..kalau yg nak diminta pujian cute tu apatah lagi menjadi besar diri
      2. luahan perasaaan yg enggan dikongsi baik lagi dikongsikan dalam doa kepada Tuhan pencipta alam
      3. trend ni tak lama pun..tanpa disedari blog dah jadi sarang labah2..trend nak buat duit pun ada dr blog, tapi iklan2 yang mengarut seperti iklan kuat tenaga batin dan iklan judi tu kira bersubahat jg..

      Padam
    9. ko ni gay la thehellwiththeworldtoday.dengan prmpuan pun nak berkira.rilek sudey..

      Padam
    10. Lol..thehellwiththeworldtoday sedang menaip dengan memakai rambut palsu yang bergulung-gulung berwarna putih. Dan berkata 'court hearing dismissed!!'. Tok3!...
      Ok..saya blah untuk pergi menangkap obor-obor bersama spongebob dan patrick dahulu yer. babai..

      Lalalala..

      Padam
    11. setuju ngan thehellwithworldtoday :) memang problem pompuan camtu, tak org len tak sokong ko ak sokong ko good job

      #panglimaAnon yg bukan GAY Lanziou

      Padam
  6. Encik PON kenapa anda sangat feymes di blog serius?

    Apakah kesalahan encik PON?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin komen sebagai registered user dan meninggalkan link ke blog sendiri adalah satu kesalahan besar hahahaha

      Padam
    2. ala noob,rilek je.budak2 kat blog serius dengan ayam & babi memang stock mencarut je memanjang.kau tulis "Insyaallah" pun kau boleh kena maki.

      Padam
  7. Waduh insaf gila baca blog si gadis kidal..

    = <

    -mat salji-

    BalasPadam
  8. thanks anyway :) Terharu.. *ehh , aku tak cite pasal cinta oke?:) pasal diri aku adalah..hikhik..*

    BalasPadam
  9. tumpang tanye, apekah syarat2 utk dimasukkan dlm segmen ini?

    mesti dara ke? omak orang takleh?
    isi nak kena variasi ke?
    pastu kena ade gmbar muka ke? kalo takde takleh ke?

    wassalam

    BalasPadam
    Balasan
    1. takde syarat apa pun, anak dara buleh, omak org pun buleh, tapi at least ada la gambar muka sikit kat blog, baru boleh kita nak perkenalkan author of the blog. ambik gambar yg comel ke, buat2 cute ke tu satu kelebihan tapi bukan satu kemestian, kalau isi kandungan blog bagus dan hebat boleh diterjah juga. dan kalau boleh rajin2 la komen kat buasir otak, so peluang nak diterjah tu besar lah sikit, sbb kalau saya buat blogwalking atau cari kat blogger group kat fb, mmg random je lah blog awek yg dipilih.

      Padam
  10. segala ketidak matangan akan di improve.. stay tuned... eh, pape hal pun thanks buat gua tercalon.. eceh macam tercalon dalam AJL pulak...bwahahaha.k bai..

    BalasPadam
    Balasan
    1. papehal pun aku nak mekdi lunch..bwahaha teori aku betol la seyh

      Padam
    2. hmm ada konspirasi apakah ini huhuhu

      Padam
    3. konspirasi weh, dia suh belanja mcd.. naseb mcd. ..weh prince thanks ye menterjah yang x seberapa apa ni..

      Padam
  11. wahhh ... cek agak agak ada peluang tak ? ngeh ngeh ngeh XD

    BalasPadam
  12. uittt..uiittt..patut lah tiba2 blog sy diterjah oleh blogger2 yg sy tak kenal..ropanya kamu punya angkara...! walaupun rupamu tidak ku kenali ...tetapi trima kasih tak berbelah bagi ku ucapkan...kihkihkih...

    BalasPadam
  13. PON, ko buatlah segmen kenali aweks chumel.. hahahahaa...

    BalasPadam
  14. Alamak.. kene terjah dowh.. Patutla tetiba jer ramai yang datang jenguk post2 tak matang aku. Hahah..

    Nyesal tak buat muka bajet kiut..xde PEACE. xde DUCKFACE. xde MATABULAT.xde BLUSHED CHEEK, xde 'tried so hard' to create cleavage.

    Hahahahahaharam jadah kot...I dont do that. Sorry...

    Thank Noob.. you're the best Noob ever.

    BalasPadam
  15. hahhaha. patutlah sejak akhir2 ni ada blogger yg x dikenali follow. papepon. thxxx ^^

    p/s ~ segan bila ada org tgk hsil makeup kita yg comot2 :P

    BalasPadam
  16. wah.. blog awekz yg banyak.. :D

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...