Iklan Leaderboard

Isnin, 1 Oktober 2012

28 Antara anti-Amerika dan McD

Adegan yang tak ingin kita lihat...

1


2


3


4




tags: demonstrasi perhimpunan protes anti amerika usa yahudi jews filem hina islam kempen boikot produk mcdonalds mcd kfc kentucky fried chicken samurai burger mcvalue mcfizz choclate sundae french fries bic mac beef cheese coke coca cola pepsi seven up sprite komik manga cam camera app iphone ios manga studio ex 4.0

28 ulasan:

  1. da 6 bulan tak mkn mek di...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Perosak bahasa bodoh!!! #ANON LAHANOT

      Padam
  2. aisey komputer pun Dell dan HP... err kat opis la...

    BalasPadam
  3. Mek Di dan Aku, dulu kini dan selamanya. payah nak baikot tu. kalu rokok aku sokong sebab aku tak merokok

    BalasPadam
  4. boikotlah ikut kemampuan..

    kalau nak tunggu orang islam ada fastfood sendiri, teknologi komputer sendiri dan kemajuan semuanya sendiri tanpa bergantung kepada barat mungkin makan masa laama sangat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku nak tambah sikit boikotlah ikut kemampuan dan kehendak
      kengkadang nak p makan fastfood ni bukan satu keperluan pon

      Padam
    2. aku lagi suka makan bnda yg aku masak sendiri...x dak la sedap sgt tp bleh adjust rasa n bahan sesuka hati, freedom tu ada, yakin bersih pon ada...hoho poyo gilaaa...

      Padam
  5. mohon jangan main-main dengan fries mekdi..

    BalasPadam
  6. Hahaha. Janji tidak ditepati boikot konon last2 awek ajak pergi KFC terus hilang anti amerika

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nape pulak KFC? org nak boikot mekdi, tetiba KFC apahal? KFC takde dalam senarai boikot.. try carik dalam google boikot israeli..

      Padam
    2. apahal tak leh boikot KFC lak?KFC dari US juga, nama pun KENTUCKY fried chicken...KENTUCKY OK, bukannya KELANTAN freid chicklen.ni mesti pekerja KFC yang dok pijak ayam atau KFC fangirl detected.

      Padam
    3. KFC Malaysia dah tukar nama kepada Kitchen Fried Chicken la.. KFC Malaysia dah jadi hak milik rakyat malaysia.. Dah tak bayar francais ke USA lagi dah.. Adoiyai..

      Padam
  7. Sebab tu aku tak berapa berminat nak join demo segala bagai camni, sbb aku akan dikelilingi oleh org yg macam ni..

    BalasPadam
  8. Boikot Mcd,mulut dok sebut ayat tu..smbil tengah beratur kat kaunter Mcd..nak bli aiskrim Cornetto Sundae.hahaha.apa pun tak boleh.lagi satu yg aku tak paham,ape yg sedap sangt burger Mcd tu?roti nipis,letak daging,sayur ciput nak mampos..mcm burger masuk angin.tp ramai org makan.dah la mahal.aku tak minat langsung.kan ke lagi sedap burger tepi jalan..sayur berlambak,daging burger panas-panas lagi..memang fresh la,tebal,kenyang.makan burger Mcd tak kenyang,muak ada la.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kantoi makan MCD detected

      Padam
    2. at least burger ayam MCD ayam dia ayam bukan proses (spicy chicken mcdeluxe) bukan macam burger ayam pakai daging proses~ yang ayam la~ yang lembu aku tak makan~

      Padam
  9. because orang mau nampak lebih berduit kot bila makan burger Mcd?khehehe..malu nak bli burger tepi jalan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bajet kaya detected

      Padam
  10. nak lagi bagus masak sendiri la makan kat rumah,tp bila keluar berjalan kadang kala aku terpaksa memilih utk makan kat mcd, kfc atau a&w,sbb2nya:

    1. mcd kfc a&w semua ni dah disahkan halal oleh jakim.kalau restoran lain yg pelik2 mcm tgi friday,sushi king,old town white coffee,etc sangat meragukan,dh la kadang2 xde logo halal,arak beer pun serve,at least mcd kfc apa semua tu xhidang arak.

    2. semua restoran mcd kfc semua tahap kebersihan dia gred A,pernah juga berlaku kes2 pekerja pijak ayam apa semua tu kes terpencil,tp secara keseluruhan bersih.bandingkn dgn food court yg kat shopping complex tu,kebersihan kdg2 tak jaga,gred B je,pulak tu tanda halal pun xde.tu belum kata makanan kat mamak malah kat restoran melayu pun cuba tgk ada ke diorg apply sijil halal jakim?

    BalasPadam
    Balasan
    1. pekerja MCD detected

      Padam
    2. nice job Mr Detected.you sure can detect every comment.wow (-_-")

      Padam
    3. McD n KFC kat Malaysia, ok ko bleh pecaya chop hala dia yg terpampang tu..tapi kalo kat Singapore or outside negara islam as agama rasmi, ko jangan nak pi bedal jugak...chop halal depa perhiasan smata2...

      Padam
  11. komen detected

    BalasPadam
    Balasan
    1. wakeup erlier for tahajud detected

      Padam
  12. puak2 mana la yang selalu wat demo cam ni kan, bajet islam dari org lain la..konon

    BalasPadam
  13. aku suker tgk komen disini...tiada anon yang merapu.. btw aku pemakan tegar mcd bila aku dah rasa sengket sbb tgh hari dan mlm murah RM6.15. huhuhuhuhuhu

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...