Iklan Leaderboard

Ahad, 28 Oktober 2012

35 Segmen Terjah Blog Awekz #14

Minggu ni ramai orang balik kampung beraya, aku pulak kena kerja start dari Jumaat sampai Ahad non-stop, ada renovation Data Center kat office aku. Nak blogwalking pun tak berapa nak sempat. Kalau rasa tak nak kena kerja time weekend, public holiday, jangan kerja benda2 yang ada kaitan dengan IT operation seperti network admin, server admin, system admin, database admin, backup admin, data center admin dan segala jenis administrator. Kalau sapa2 yang belajar IT tu, jadi la programmer, system developer, system analyst, etc, pening memang pening sikit tapi kerja lebih free dan flexible berbanding orang yang buat operation. Kalau sistem ada masalah, boleh salahkan orang operation.

Oklah pergi terjah blog2 awekz ni sementara hari cuti ni, mohon jangan komplen banyak blog budak sekolah ke, student universiti ke, kebanyakannya aku random je jumpa masa blogwalking atau kat Facebook.



koshikuyanie Empty Diary - http://fadhleyanie.blogspot.com/




⇨▶..Miss.AlwaysLate..♠✔.. - http://farhanabiella.blogspot.com/


Ceritera Sang Puteri - http://noryzoulkefle.blogspot.com/






tags: segmen terjah blog awekz awek #14 blogger perempuan wanita promote blogwalking tips trick tutorial link 

35 ulasan:

  1. cantik semuanya bertudung. :)

    insya allah..nak ziarah semua.^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anna Raffali ke ni?
      Muka macam dia laaaaaa

      Padam
  2. gadis zaman skrang...
    sumer kontrol ayu.

    baik letak gmbar paspot jer.

    oh okay aku takkan mengata.



    BalasPadam
  3. aku setuju....mereka sengaja meletak gambar mereka yg paling cun dgan tujuan untuk menggoda hati lelaki.....ini adalah agenda zionis!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haktuih!..masih hidup lagi ngko..ape cite ko dgn si jejari tak pandai menari..

      Padam
    2. puii......semenjak aku dapat awek baru,aku dah jarang ke blog dia....ko plak apa cite ngan syaz bapuk tu?masih hidup ke dia?apesal blog dia mcam terbengkalai je????

      Padam
    3. phuik!..ngko ni tak habis2 scandal dgn bapuk..bawak2 lah bertaubat..sayz tu hangat2 taik ayam je, atau skrg sdh ada awek cun, so dah malas nak beblog..

      Padam
  4. kerja mcm ko ni mesti gaji masyuk kan newb..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah banyak... banyak lah sangat. selagi jadi balaci orang macam tu jelah gaji, nak kaya kena la buat bisnes sendiri.

      Padam
    2. tak payah lah nak kaya, sibuk dgn wang ringgit, harta benda..hidup kena sederhana..cukup2 makan pun dah ok dah

      Padam
    3. alhamdulillah, sntiasa besyukur dgn ape yg kita ade, biar la jadi balaci pn. dripada takde langsung. kalo tak bersyukur, tu yg asik tak puas hati je.slain tu kalo ade mase terluang, buat part-time jual barang online ke utk tambahkan income.

      Padam
  5. yg last skali paling bagus. profil pic pn biase je pstu takde pn letak gmbar syok sndiri.

    kemudian content blog pn lebih kpd hobi, bukan lbh kepada emosi dn prasaan.

    eh cm American Idol lak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. PUI

      NI MESTI OWNER BLOG

      PUJI BLOG SNDRI
      MUKE KARAT. HAKKTUII

      Padam
  6. wah...semua lawa2,terpikat i...adeh,nak pilih mane niii...=p

    BalasPadam
  7. blogger yg first tu dah meninggal...mohon remove link dia sebagai tanda penghormatan.........

    BalasPadam
    Balasan
    1. innalillah.. yeke? blogger yg mane?

      Padam
    2. siapa? IMAsahaja tu ke? baru meninggal ke apa? aku tengok dia punya facebook kat http://www.facebook.com/imasahajaI masih aktif ada update 2 jam lepas. betul ke tak ni? kalau betul harap dapat bagi sumber, bab2 mati ni jangan main2.

      Padam
    3. uiks.. biar btul, baru 3 hours lpas je ade status.

      n ternampak plak satu status ni 'Dinner with hubby'

      wow.. blum kawen dah panggil hubby. dasat btul budak zaman skrang ni. biar la kalo dah jmpe kedua-dua pihak kuarga pn.

      *geleng paler*

      zaman bercinta sumer indah, dah kawen nnti... so jaga2 la dr skrang.

      Padam
    4. Nk hubby ke baby ke apa aku xkisah sgt, itu hak dia,masalahnya yg kat atas tu suka2 ckp org tu dh meninggal pasai apa?jgn suka2 buat fitnah la woi dh lah ckp org dh mati.selidik dulu sblm ckp org dh mati

      Padam
  8. kebanyakan awek2 dlm segmen ni semua cun. pandai ko cari Noob. takde ke dlm ramai2 ni yg ko usha utk jadi bakal teman hidup?

    BalasPadam
    Balasan
    1. face to face lagi elok dari usha awek blog guna gambar patrick..

      Padam
    2. takpe, tapak sulaiman bukan satu di lautan.

      Padam
    3. haha~ tapi ini tapak sulaiman hanya satu disini.jadi rebutan awekz 14.wuhuuuuuu...;)

      Padam
  9. hanna pown ade skli..?trime kseh admin :)

    BalasPadam
  10. noob korban kerja masa cuti..hehe

    BalasPadam
  11. awek tudung mp4/avi/flv mane noob???

    BalasPadam
  12. eh mcm knal je ? huu thanks admin :)

    BalasPadam
  13. bro bila nak terjah blog laki.. kecian tau.. hu3

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...