Sabtu, 1 September 2012

17 Segmen Terjah Blog Awekz #6

Siapa bilang gadis melayu tak menawan, tak menarik hati, tiada memikat... Kita kembali lagi dalam Segmen Terjah Blog Awek siri ke-6. Macam biasa hari Sabtu atau Ahad, segmen ini akan muncul untuk tatapan reader2 semua di hari2 cuti ni. Ada di antara awekz2 ni ada yang blognya dah pun popular dan ramai follower, ada yang stylista ala2 model gitu, ada pakar make-up, ada juga yang suka melukis komik Jepun yang sangat berbakat dan lain2. Nak tahu sapa dia kena la carik sendiri dan visit satu2...



2. sharifahzakiah ♥ - http://shazakiah.blogspot.com/

3. DARK ANGGUN. since 1991 - http://ohchentakuaini.blogspot.com/

4. ! *أحبك يا رسول الله......أحبك يا الله ! - http://ohgadisitu.blogspot.com/

5. zoey zau yah ska-ska hati - http://zoeyzauyah.blogspot.com/

6. blog saye ade macam awak ke??! - http://bbyuya.blogspot.com/

7. superbcomel:ceritera duniaku :) - http://superbcomel.blogspot.com/

8. You're a Beauty. I'm the Beholder - http://losztrocketengineer.blogspot.com/

9. Belog Cik Eka - http://ekahafizy.blogspot.com/

10. [AIN SSB] Love & Inspire - http://tinkerbellola.blogspot.com/





tags: segmen terjah blog awekz #6 blogger promote blogwalking tips trick tutorial link 

17 ulasan:

  1. eheh! macam mimpi lak..no 4 tuu.. syukran jiddan tuan belog.. :D salam merdeka..!

    BalasPadam
  2. sharifahzakiah ♥ kita kenal..hehe terjah yg lain...:)

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Kita memang selalu singgah ke belog sharifah zakiah. hewhew. Okay, yang lain semua dah siap terjah. heeee ;)

    BalasPadam
  5. oh..jum pasni terjah n kenal2 lagik kan :)

    BalasPadam
  6. Sharifahzakiah. Congrats :)

    BalasPadam
  7. alahai.. speechless kejap. terima kaseh banyak-banyak empunya belog. layak ke berada dalam senarai ni..hikhik ;3

    BalasPadam
  8. erkkkkkkkk buasir gak otak aku ni.. tetiba je aku dlm list. btw thanks^^ jom terjah korang semua^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. buasir otak xpe jgn buasir lain huhuhu

      Padam
  9. la patutlah eka punya view setiap hari lebih dari biasa...

    terima kasih buasir otak.
    terima kasih yang rajin datang jenguk...

    tahun depan dah tak jadi aweks dah..huhu

    BalasPadam
  10. hehe 3? thanks! tibe2 je kt cni hehe

    BalasPadam
  11. ehh,,trima kaseh bbyk,, da 2 kli ad dlm list :)

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...