Iklan Leaderboard

Rabu, 13 Februari 2013

40 Hacked by Ahmad the Legend

BUASIR OTAK DAH KENA HACK!!!

PADAN MUKA KAU NOOB PUAS HATI AKU!!!



AHMAD THE LEGEND
HACKER TERSOHOR


40 ulasan:

  1. sungguh romantik kaler belog abam noob

    BalasPadam
  2. Lagu tiga kupang, satu penuh padi, raja tengah sembahyang, suri goyang kaki. Ahmad memang bangang, pergi hack noob yang baik hati, nanti kena terajang, masuk dalam kuali.

    BalasPadam
  3. Hacked by Ahmad the Legend
    Tukang Merepek: Prince of Noob <-----

    BalasPadam
  4. ye dop nim?.mcm tak je.ni noob yg saje nak troll ahmad ni

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. huhu.. gay suka pink ke?

      Padam
  6. amboi..pink betol..siap ada bunga berguguran lagi..hahaha..:P

    BalasPadam
  7. ahmad pinky. nampaknya cite2 ahmad utk menjadi legend sepeti zack tercapai jua dengan cara memberi komen2 sewel seperti kui kui kui

    BalasPadam
  8. Kelakarnya abe noob ni...... puasla hati si ahmed....

    BalasPadam
  9. Hahaha sangat cantik !
    Tapi apa masalah Ahmad ni ? -____-

    BalasPadam
  10. Kaler Pink? WTF?!

    BalasPadam
  11. baiknye hati noob.sanggup dia buat blog ni jadi pinky sbb nak puaskan hati ahmad.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siap ada test template lagi kih kih kih

      Padam
    2. tu la.haha.memang troll giler la si noob ni.dah la kantoi siap buat test dulu.hahaha

      Padam
  12. Sofea hana bila deface Suka tukar kaler pink & Bunga berguguran..
    Ahmad pun suka warna pink dan bunga? lol.


    BalasPadam
  13. thanks noob....romantik la abam noob ni.....i betul2 terharu.....malu pun ada.....noob sanggup mengubah blog kesayangannya menjadi pinky2 demi cinta suci pada aku......noob, aku sayang ko sangat2.....oh ya, selamat hari valentino rossi.......semoga cinta kita kekal hingga ke syurga........i suka sangat blog baru u ni.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. ultra gayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

      Padam
    2. Umat nabi luth telah muncul

      Padam
    3. kesalahan ayat ysng mampu memberi impak tidak sihat sepatut nya, " Alamak, umat Nabi Luth yang engkar kembali lagi!"

      Padam
  14. sejuk mata bila sampai blog ni, dalam hati ade taman? :D

    BalasPadam
  15. Semua ni salah UMNO-BN! Undi PAS masuk syurga!

    BalasPadam
  16. SELECT SHIT LEVEL??? WTF!!!

    BalasPadam
  17. This is troll level 10.

    Ahmad The Legend, good game.

    BalasPadam
  18. Ini sempena Valentine ke? Kahkahkah

    BalasPadam
  19. arrrghhh takyah nak selebrate hari esooook tu.
    tukaq balikkk

    BalasPadam
  20. hacker skrg dh xkreatif la...boring

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...