Iklan Leaderboard

Rabu, 27 Februari 2013

16 Prank arab yang gila sewel

Just for Laugh Gags, Wakenabeb, Boom Boom Bang dan lain2 rancangan prank masih tak boleh lawan prank arab yang gila dan kurang ajor dalam Ghalasa Show ni. Kalau buat kat Malaysia ni dah lama kena tikam. Layan jelah ye...










tags: video lawak kelakar komedi arab prank gila kurang ajar kasar takde otak ghalasa show comedy youtube episode

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. A'eh 1st la.

      Tukaq kerajaan

      Padam
    2. Salah UMNO-BN!
      DAP pejuang ISlam tulen..

      Padam
    3. hidup najib syurga dibawah tapak kaki najib......hidup najib! bn terus maju untk negara

      Padam
  2. arab power

    - Admins Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. manusia kadang melampau dalam mengenakan orang dah macam trend pulak.. kan dah kena (budak kecik pun diajar kenakan orang).. wakenabeb.. pangilan hangit dan macam-macam lagi program.. yang dibuat dengan alasan bergurau suka-suka hiburan etc.. perlu ke?

    BalasPadam
  4. SALAH UMNO-BN!

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. dan berani mati betul, lari pun mcm lipas kudung....melainkan dia sudah pakat dengan dorang awal2, pastu viewers pun tertipu...hahah

      Padam
  6. Hati kering tukang prank ni..
    Tergelak2 AJ tengok aritu... =D

    BalasPadam
  7. selamaat sore, kunjungan ... ditunggu yaa kunjungan baliknya

    BalasPadam
  8. Orang arab gurau memang kasar.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...