Iklan Leaderboard

Jumaat, 1 Februari 2013

43 Isyarat tangan yang paling annoying

Pilih isyarat tangan mana yang anda rasakan paling annoying?

Simbol peace yawr?
Isyarat thumbs up?
Isyarat thumbs down?
Simbol shaka @ hang loose?
Simbol rock on @ devil's hand @ satanic @ spiderman?
Isyarat ok?
Simbol frame?
Isyarat loser?
Simbol pistol?

atau...

Isyarat 1Malaysia?
Aku tak tahu apa masalah aku tapi bagi aku isyarat tangan berikut yang paling annoying:







Please guys, stop doing that. Dan mana2 penyanyi tolong jangan recycle dalam video klip, sangat2 super annoying.




tags: isyarat simbol tangan hand sign signage gesture meaning maksud awek female girl perempuan wanita aman peace thumbs up down shaka hang loose rock on devil's hand satanic demon spiderman ok photo foto frame loser pistol gun 1malaysia rosmah mansor heart love tanda hati cinta sayang taylor swift justin bieber najwa latif ainan tasneem 150 juta tasha manshahar be mine video klip clip mtv song lagu sing music download annoying

43 ulasan:

  1. Balasan
    1. isyarat the F word mana PON? yang tu paling cam haram aku rasa.......

      Padam
    2. Isyarat 1Malaysia yang paling teruk. Sebab semuanya salah UMNO-BN!

      Padam
    3. Abdul Hadi Awang4 Februari 2013 9:39 PG

      Isyarat 1Malaysia merosakkan akidah, kerana anjuran UMNO-BN kafir!

      Padam
  2. haha XD anti dengan Love sangat2 ke ni =) huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak la anti, cuma annoying dengan orang yang buat simbol tu pakai tangan lebih2 lagi kalau orang lelaki yang buat. dan mungkin juga kerana saya kekurangan perasaan romantis.

      Padam
    2. Sama la kekurangan perasaan romantis.. -__- perasaan perasan banyak kakakakaka

      Padam
    3. Long time no see MsXyda

      Padam
    4. kesian awek/ bini ko nanti noob. kuranglah ekspresi kasih sayang ko kat dia nanti kalau x buat isyarat tangan tu.

      Padam
    5. tak perlu isyarat tangan buat isyarat mulut je lol XD.

      Padam
    6. hahahah...ini adalah entri yg plg kelakar..xtrfikirlak ada few isyarat tgn yg annoying..pasni nk guna isyarat tgn penumbuk..agak2 annoying x?

      Padam
    7. kalau laki yang buat isyarat tu memang ape sikit tapi kalau pempuan yang kiut, okay ape .. hehe

      Padam
  3. 1. sama dengan noob
    2. Simbol rock on @ devil's hand @ satanic @ spiderman


    simbol mulut paling annoying noob?

    dakfes ke heh heh

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku paling annoying bila tengok orang buat simbol peace "V" terbalik
      lain jadi maknanya
      If you know what I mean

      Padam
    2. lain maknanya? care to explain?

      Padam
    3. illuminati triangle? lol.....

      Padam
  4. Semuanya annoying . Satu ketika dlu sy slalu gunakan isyarat2 tgn tu utk tangkap gambar,tunjuk kat org lain isyarat jari tgh masa tgh bengkek atau panas hati..skrg semua isyarat tgn tu dah xpakai lg ..sbb?smua itu ada maksud2 tertentu yg kita x sedari bole merosakan akhlak.

    BalasPadam
  5. @_@ *_* ~_~""""""""

    say no to 'isyarat tangan LOVE'~

    (^_^)v

    BalasPadam
  6. Isyarat POKER paling best....

    BalasPadam
  7. hahhaha,,annoying sangat ea.hihi.:)

    BalasPadam
  8. Isyarat tnjuk cinta mmg geli geleman.... Hoho

    BalasPadam
  9. siape yang mulakan dulu isyarat love2 tu eh? k-pop kot eh? :P

    BalasPadam
  10. slalu gunekan isyarat tangan....kembangkan 5 5 jari dan lambai2...k bai...hahahaha....;)

    BalasPadam
  11. Banyak rupanya simbol/isyarat tangan ni. Amat berguna bila takda walkie talkie..

    Cuma kadang kita keliru bila satu simbol atau isyarat tu mempunyai banyak definisi.. macam peace ada kata playboy la, kata nazi la dan macam2 lagi..

    BalasPadam
  12. simbol love tu klu Taylor Swift buat, ok lah. Kalau yang lain buat, macam ba....g

    ada lagi satu, yang peace terbalik tu (balik tangan). tu pun sama gak..

    BalasPadam
  13. jika anda perasan mase perlawanan bola ..

    safee sali buat simbol S..

    manakala safiq rahim buat simbol ♥

    BalasPadam
  14. haha baru nak cakap..safee sali punya simbol xde ke..

    BalasPadam
  15. hahahaha...ok lsp ni tak buat dha..malu..malu..ahahhaa

    BalasPadam
  16. huih... annoying yer...
    http://alamsoccer.blogspot.com/2013/02/january-football-transfer-datelinesiapa.html

    BalasPadam
  17. aku suka buat isyarat tangan 'hand seal' bunshin no jutsu, dulu masa zaman skolah... oh x termasuk dlm list, yokatta ne :p

    BalasPadam
  18. aku selalu buat peace weh. kira kau annoying la dengan aku hahahaha. ok lepas ni buat talk to the hand

    BalasPadam
  19. klau x boleh buat isyarat tangan, buat la isyarat kote..........klau x tau isyarat kote, nanti aku buat kelas belajar isyarat kote......klau free, datang la.........

    BalasPadam
    Balasan
    1. kote kepala bapak kau!

      Padam
  20. eh, isyarat 1 malaysia tu lebih kurang isyarat 'friend' dalam 20th century boys

    http://1.bp.blogspot.com/_Zzfgs8VTa74/TM_6L_gQQaI/AAAAAAAAGwc/6CZaRGr-YsQ/s1600/20thCenturyBoys_FriendCollectibleFigure+S.jpg

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya sama je isyarat tomodachi dgn 1malaysia cuma 1malaysia tu hadapan tangan sementara tomodachi belakang tangan

      Padam
  21. nak simbol jari tengah tak?.. tengah marah ni...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...