Iklan Leaderboard

Sabtu, 16 Februari 2013

39 Ketahian yang suka paksa orang

Benda paling aku menyampah bila pergi blog orang adalah popup nak suruh orang like blog dia kat Facebook kalau nak cepat baca blog dia, atau kena tunggu 30 saat baru boleh baca.


Kalau macam kat atas ni OK lagi, ada butang Close so boleh skip popup bangang ni. Tapi yang kat bawah ni memang tahi abadi.


Dah la takde butang Close untuk skip popup nokharom ni, kena tunggu pulak 3000 saat? 3000 saat ni bersamaan 50 minit! Nak tak nak kalau nak baca jugak kena paksa klik Like atau Share, yelah gila takkan ada orang sanggup tunggu sampai 50 minit sampai popup tu hilang.

Sebab tu kalau aku nampak je blog yang ada popup tahi ni, aku akan pangkah terus. Sekian terima kasih.




tags: cara tutorial panduan letak facebook pop up popup mesej message window like unlike share become a fan on facebook with timer dengan tempoh masa limit tunggu saat minit tutup close blog blogger macam tahi bangang sampah sarap suka paksa orang nak baca entry artikel

39 ulasan:

  1. betul...sangat bangang orang yang membuat ketahianpopupentahapehape ni,terutamanya pemilik laman blog bla bla bla yang tersebut...ini adalah MEGABAN!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. lu taip 1st boleh tak? sebab gua dah taip tapi lu yang naik

      Padam
    2. eh,terlupa pula pasal adat 1st ni...kekekekeke

      Padam
  2. Memang bodoh.... 1st fuck

    BalasPadam
  3. lagi satu...
    blog yang ada lagu...
    aduyaiii...
    tak tau kat mana nak hentikan lagu tuh...
    tak suka

    BalasPadam
  4. aku pun menyampah dengan blog yang camtu DAN ada sesetengah blog, bila tekan tajuk lain terus open window ADA IKLAN .. tahikkkkkkk betul blog tuh! menyampah tahap gaban .. terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2..pernah banyak kali jumpa blog yg bile klik je tajuk entry yg lain keluar window iklan..sighhh..(-_-")

      Padam
  5. Sama ah . Tak suka benda cam tuh . Paksa orang . Tp , kalo yg boleh tutup , takdak masalah lagi . Kalau dah kena yang tak le tutup , stress ah jadinyaa . Kalau entry tak best sgt , lajuu je sy tutup tab tuh :v

    BalasPadam
  6. sama kite.......
    nakharom!..kahkahakhh

    BalasPadam
  7. Setuju...setuju...
    Wilma pun tension kalau jumpa blog macam tu...
    Tak perlu la paksa orang untuk like kan...

    BalasPadam
  8. kesian..publisiti punya pasal,kena 'like' & 'share' dulu baru boleh baca.

    BalasPadam
  9. aku mmg tak akan follow atau revisit lagi blog yg camtu... main paksa2 pulak, in reality orangnya mcm mana ek agaknya? persistent serupa tu jugak kot...

    BalasPadam
  10. kalau jumpa blog camni saya pangkah je terus..apa kes paksa org like blog die kat fesbuk..gila publisiti nak kumpul org like ramai2 fanpage die..kalau isi blog bagus takpe jugak..ni apa pon tak bleh..huhu..(-_-")

    BalasPadam
  11. Sekali tu je laa orang akan dtg lawat..
    lepas tu takde dah..
    Jom ramai2 ! MEGAban !

    BalasPadam
  12. tak pernah nampak lagi style macam nih..harap pangkah lah dari aku jugak..
    yeah..ban!!

    BalasPadam
  13. aku selalu jumpa blog macam ni.....nak mencarut punya pasal, tunggu la jugak 3000 saat........3000 tahun pun aku sanggup tunggu......ku tunggu jandamu cik lynn......

    BalasPadam
  14. hahaha sama la mcm aku NOOB!.. benci siot menatang alah tu..ko cuba tgk feedback pasal facebook pop up nie kt entri bawah..mmg org tak suka tahi nie..

    http://blogyangsiot.blogspot.com/2012/10/pop-up-facebook-like-apa-pandangan-anda.html

    BalasPadam
  15. yg 3000 sec tu, bkn sekali je like. dh like, nak bukak balek kena like lg. pfff...

    BalasPadam
  16. tu Admin gila like..

    BalasPadam
  17. buat bodo je~ nampak popup bangang tu, terus tutup~ bukan page dorang je ada info tu~ melambak lagi website ada info tu~ maklumat yang dorang dapat pon kopi pasta je~ go google, cari sewajarnya, tak perlu like~ itu yang saya lakukan~

    BalasPadam
  18. Samalah orang menyampah tengok nama 'Prince of Noob' kat komen section blog Obe, lepas tu link unrelated random words ke blog wannabe ni. Kesian.

    BalasPadam
    Balasan
    1. its not unrelated random words, komen aku berkaitan dengan kandungan post. btw ada sapa2 paksa kau klik ke?

      Padam
    2. samelah cm owner blog tu sumer. dia paksa korang klik ker? wkakekakeaka

      Padam
    3. ya,dia paksa orang klik kalau org nak baca blog dia...problem?yg ko butthurt sgt ni pasai apa?oh sbb kau xde blog utk org klik...kesian terpaksa meroyan kt blog2 org len

      Padam
    4. itu choice la bai. kalo ko nak bace sila klik. ko tak klik sila berambus.

      yg ko butthurt tak nak klik blah la dr situ. problem?

      Padam
    5. so samalah itu choice la bai.lantak la noob nak letak link kat mana2 pun,kalo ko nk baca sila klik,tak nak baca jgn klik.

      yg ko butthurt tak nk klik buat bodoh sudah.problem?

      Padam
    6. owner blog tahi detected

      Padam
    7. noob cool and i love u...

      Padam
  19. dah2 tak payah gado2 ikut tuto aku bt muahahahahaha g mampos sama popup ini
    http://i.imgur.com/gnlMN0m.jpg

    BalasPadam
  20. la la la la inspect element la la la la

    BalasPadam
  21. Balasan
    1. 'fed up' aku dengan orang yang tak tahu bezakan feed dengan fed ni.....

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...