Iklan Leaderboard

Khamis, 13 Disember 2012

56 Pemenang GA Contest Gila #2: Entry Kegemaran

Kerana masa agak tidak mengizinkan so aku ambik masa sikit untuk membaca, menilai, memerah otak untuk menentukan siapakah PEMENANG bagi GiveAway Contest Gila #2: Entry Kegemaran yang telah ditutup pada tengah malam 1 Disember 2012, maka akhirnya kami telah memilih seorang pemenang untuk hadiah utama iaitu thumb drive 16GB serta 5 pemenang thumb drive 8GB daripada 42 peserta yang menyertai giveaway contest ini.


Kami ingin juga mengucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada semua peserta yang sudi meluangkan sedikit masa anda untuk join giveaway contest ni, aku dah baca setiap satu penyertaan dan aku sangat terharu apabila membaca beberapa penyertaan ditulis dengan begitu panjang walaupun aku mintak tulis pendek2 je yang bagi aku sangat2 menyentuh hati dan perasaan aku sampai menitis air mata darah. Dan di sini aku juga ingin memohon AMPUN MAAF atas kelewatan dalam mengumumkan pemenang contest ini.


Pemilihan pemenang adalah berdasarkan sebab2 yang anda tulis kenapa anda suka entry kegemaran yang anda pilih tu yang kami rasakan paling OHSEM, KREATIF, KARUT & GILA. Kami ingin menegaskan yang semasa proses pemilihan pemenang, kami tidak bias kepada mana2 pembaca, so kalau ada pemenang dikalangan pembaca atau pengkomen tegar Buasir Otak, ia adalah kerana kami merasakan penyertaannya memang best dan layak menang. Kami harap yang kalah tu jangan kecewa, bukan kerana entry korang tak best, semua entry korang memang sangat2 best, cuma ada yang kami rasakan lebih best sikit di antara the best dan mungkin sedikit bernasib baik. Kalau boleh semua orang aku nak kasik hadiah tak dapat sebab hadiah ada 6 je. Adat pertandingan ada yang kalah ada yang menang, aku harap yang kecundang jangan putus asa, masih boleh cuba lagi di GiveAway Contest Gila #3 pulak nanti

So tanpa membuang masa lagi, berikut adalah PEMENANG UTAMA bagi Contest Gila #2: Entry Kegemaran yang berjaya memenangi 1 x 16GB Thumb Drive jenama PenDrive + 1 illustrasi kartun daripada pihak SPONSOR iaitu Nazha Anua:


Antara point2 yang membuatkan aku tertarik:
  • Daripada tajuk2 entry aku cuba menilai karakter tuan blog
  • *org ni nampak apa yg org lain tak nampak
  • entry blog ni lain dr yg lain.. membincangkan perkara yg orang lain kadang2 xperasan
  • totally macam bicara isi hati dan otak aku selama ni. err.. kite ada chemistry ke? 
Walau beliau baru je datang Buasir Otak, tapi beliau cuba menyelami isi hati aku macam beliau dah kenal lama dengan aku. Sebab tu aku memilih beliau sebagai pemenang utama.

OK berikut pula adalah 5 orang pemenang hadiah 8GB Thumb Drive jenama PenDrive:





Entry kegemaran: Perjuangan ganja







Oleh itu kepada para pemenang dimohon untuk memberikan Nama dan Alamat ke email aku di princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk aku poskan hadiah dengan Pos Ekspress/Pos Laju. Sekiranya sampai hari Ahad, 23 Disember 2012 masih lagi tak email kat aku, maka kami terpaksa memilih pemenang lain di kalangan peserta yang lain.




tags: pemenang juara winner segmen segment giveaway contest gila #2 buasir otak entry post artikel kegemaran peraduan pertandingan 1000000 1 juta million page views hits paparan halaman 1768  followers pengikut blogger blogspot hadiah 8gb 16gb pen thumb drive jenama pendrive harga price kelab 1 juta blog

56 ulasan:

  1. firstamo wah tahniah tahnia..sila tuntut hadiah seberapa segera..:) heh heh heh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha...nasib bek ko tak menang. Kalau ko menang, bagi hadiah kat diri sendiri. Gila xde feel. :p

      Padam
    2. nape cil len Inouie ckp nazha anua x menang.. sedangkn die 1st prize..

      Padam
    3. Jap.. aku baca caption noob tu banyak kali tau..

      "So tanpa membuang masa lagi, berikut adalah PEMENANG UTAMA bagi Contest Gila #2: Entry Kegemaran yang berjaya memenangi 1 x 16GB Thumb Drive jenama PenDrive + 1 illustrasi kartun daripada pihak SPONSOR iaitu Nazha Anua"

      Blog Nazha Anua ialah Kartunster.
      Yang aku paham daripada statement PON di atas ialah Nazha Anua ialah orang yang sponsor 1 ilustrasi katun.

      Pemenang adalah Taufikmaria. Adeh...sakit kepala nak digest macam sakit kepala nak slow down depan AES.

      Kalau Taufikmaria dengan Nazha Anua adalah orang yg sama, sila tampar *le Len Inouie sekarang. (tu pun kalau tangan sampai la)

      ;)

      Padam
    4. taufikmaria adalah pemenangnya. ok kasik hadiah sebab dah jawab, :)

      cc: Len Inouie

      Padam
    5. TAHNIAH.. untuk semua pemenang. :)

      Padam
    6. ok kami bukan orang yang sama..taufikmaria sila pm saya untuk ilustrasi istimewa tersebut:)

      Padam
    7. Sib baik sponsor tak kena wat sendiri punya ilustrasi wakakaka.. :)
      tak ikhlas dah wakakaka.. :P

      Padam
    8. Waaaah TQ noob!! Syukran2!! Tak sangka ada nilai jugak entry aku tu yer..hahah long live PON~ XD

      Padam
    9. congrats plain & inouie~

      Padam
    10. hehe...sengih3.. tq hime.. aku tgh gugel format menulis surat kepada seorang Prince. X berani nak hantar surat biasa untuk bagi alamat.

      perlu guna your majesty ke ape? :p

      XD

      Padam
    11. tengkiu2..berkat support korang nih XD

      Padam
  2. semua org top2 komentar noob je...dayumm astagfirullah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. nasib baik persatuan anon tak masuk kan :P

      Padam
  3. secara tidak langsung mempromosikan blog memasing.. hehe

    BalasPadam
  4. Adakah benar apa yang aku lihat ini hehe

    BalasPadam
  5. aku follow sekarang jugak la ye,,

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/jom-download-ebook-percuma-jangan.html

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

    BalasPadam
  6. Bhai Noob...

    Sori gua tak masuk ini contest... hehehe... kasi chan la kat orang lain.... hehehe

    BalasPadam
  7. bajet pompangpompang.....hadiah pendrive je....hehe....astagfirullah......

    BalasPadam
    Balasan
    1. asalkan ikhlas...

      Padam
    2. hahahah Ahmad konon....... ko ni betul2 noob lah aku skandalxxx...WAHAI WARGA BUASIR OTAK NI AKU NAK HABAQ YANG AHMAD NI ADALAH AKU SKANDALXXX...AKU DAH LAMA KENAI KO LAH AKU SKANDAL>>>>

      Padam
  8. Saya tak menang ke adeh penant ngampu abg Noob :|
    ala lupa saya tak masyuk pon camna nak menang kan hohoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. takpe anon2.. cuba lagi :p

      -p-

      Padam
  9. terima kasih dan selamat berkenalan. saya dah bagi detail di email.. http://taufikmaria.blogspot.com/2012/12/16gb-thumb-drive-bersamaan-hati-with.html

    BalasPadam
  10. noob babi hitam gemok bagi pendrive kat kroni dia je....kalau gitu baik x payah buat contest ni....cam sial je aku tengok....

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah!! anda pemenang top komentar mingguan ini!!

      Padam
    2. Yg ko panas ahti ni pesal. Ke ko xpuas ahti sbb ko xmenang wakakaka

      Hadiah bukan ukuran. stakat pendrive tu aku rasa ko bleh bli 10biji dkt kdai.

      Cuma dkt sini bg aku lbih kpd semangat utk berkarya melalui penulisan. Aku bkn blogger tp aku suka baca tulisan merepek diorg ni.

      Stakat ni tukang merepek yg aku suka baca si noob dgn si mantot dari cursing malay.

      Teruskan bjuang melalui penulisan

      wslm.

      Padam
    3. senyum ibarat suria yang memberi makna

      Padam
  11. AHMAD = AKU SKANDALXXX PHUIK

    BalasPadam
  12. Apo la Malaysia main nih dah dapat kata perangsang dari kak Ros pon masih lemah

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. dah abis kira ker? kalau rajin cube tulis huruf untuk number... panjang skit.. tak la membazir.

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...