Iklan Leaderboard

Sabtu, 8 Disember 2012

21 Segmen Terjah Blog Awekz #19

Seperti tajuk di atas, ini adalah Segmen Terjah Blog Awekz siri ke-19. Sila baca FAQ Segmen Terjah Blog Awekz ini. Dan kalau dah singgah tu jangan la lupa klik2 kat iklan Nuffnang atau Innity mereka kalau ada, tak salah kita bantu membantu sesama blogger. Terima kasih juga kepada Cik Hime S kerana ada mencadangkan blog yang ohsem untuk diterjah.








♥.- VESPA and ME -.♥ - http://thisismylife-eyka.blogspot.com/



Violet Sofia Menulis... - http://missvioletsofia.blogspot.com/ 


21 ulasan:

  1. Balasan
    1. aku stuju kalau ada review

      we want review!!

      Padam
  2. aku rasa better letak blog yg berinformasi daripada blog kisah peribadi.....tapi nak buat mcamana, tuan tanah punya suka la nak letak blog sapa.......

    BalasPadam
  3. dah sampai 19 dah segmen ko ni..bgs2..keep up the good work ;p

    BalasPadam
  4. aku suka terjah blog lelaki. sbb blog lelaki agi cool & slalu buat aku gelak besar baca story diorang. blog pompuan yg over story psl couple dia, memang aku xkan baca dah. hehe.

    BalasPadam
  5. yang ni pun agak menarik n sengal

    http://deaday-vespaburuk.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. slm en noob
    asyik blog awek je.. blog lain xder ke. kebanyakkan blog awek citer psl hal peribadi je byk. citer psl dating ngan pakwe, gaduh ngan balak, g umah member kawin, g mkn.. naik bosan aku nak baca.

    mohon en noob review blog yg byk informasi samada agama, isu semasa dll.

    sekadar cadangan, sbb aku tgk kebanyakkan blog yg aku baca dkt ruangan komen mesti ade nama ko.

    wslm

    BalasPadam
  7. ak nak mintak senarai terjah blog kaum lelaki lak... aku agak boring baca pompuan nyer blog (terutama cite pasal hbungan dorang ngan si polan, tak pon kisah diari dorng, tak menarik minda aku langsung kot)..ngeh ngeh ngeh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang pun. takda faedah pun baca blog pompuan ni. diorang je yang persan macam diorang tu best sangat sampai ada org peduli sosial life diorang

      Padam
    2. hehe perogol ambik hal sosial orang lain supaya diorang leh laksanakan projek diorng ehehehe2

      Padam
  8. Awek xcukup cantik la segmen kali ni PON...mohon cari yang CUN. hahahahaha

    BalasPadam
  9. terjah eratkan ukhwah sesama muslimat. ;)

    BalasPadam
  10. Aik? Ade blog kiter la. Ngeee... Tenkiu. Tenkiu. :-)

    BalasPadam
  11. asal semua muka mcm sama je?? bosan blog pompuan mcm harem mcm #*(&$(* mcm $($)&#*^*# je
    aku tertipu ngan picture pompuan betudung labuh tutup muka argh!!!! fuuuuu Patrick!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku rasa tu mesti buat pembedahan mcm artis k-pop tu ish2 manushia, manushia...semata2 kecantikan dh nak buat pembedahan...

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...