Iklan Leaderboard

Sabtu, 24 November 2012

35 Segmen Terjah Blog Awekz #17

Minggu lepas punya segmen aku tipu, sebab ramai sangat anon2 pervert buat onar kat blog2 orang. So Segmen Terjah Blog Awekz ke-17 akan diteruskan pada minggu ni. Kepada yang baru kat sini, segmen ni aku buat semata2 untuk promote blog2 lain terutama kaum hawa. Semua blog awek yang diterjah aku tak beritahu sebab aku nak buat surprise, kalau mereka tengok traffik tiba2 meningkat, diorang akan check kat Traffic Sources dan tengok ada Referring URL dari segmen ni.


Dan mungkin ada yang salah anggap aku curi gambar profile mereka. Aku bukan saja2 guna gambar mereka dan tidak kreditkan balik ke blog mereka, tapi setiap satu gambar aku letak backlink URL ke blog masing2, malah aku terus masukkan blog mereka ke dalam bloglist kat bawah tu, so fair enough right? Tapi still kalau ada yang tak suka dan mahu dikeluarkan dari segmen ni aku takde masalah, aku ok je. Cuma masalah anon pervert yang kacau blog diorang tu aku minta maaf, ia betul2 di luar kuasa aku, so aku harap lepas ni para blogger terutama wanita disablekan anonymous komen atau perlu approval dulu.

Satu lagi kenapa aku hanya letak gambar profile owner dan link blog mereka tanpa review dan bagi komen apa2 mengenai blog mereka? Kerana bagi aku setiap orang ada citarasa dan gaya masing2, kalau mereka suka layout macam tu, ada lagu, ada salji turun, ada blink2, ada macam2 lagi, nak buat macam mana dah mereka suka macam tu, siapa aku untuk komen blog2 orang lain? Kita pun tak kenal mereka, tetiba kita komen macam2 pasal blog orang lain, itu tak kena lah, ini tak kena lah, lainlah kalau mereka sendiri yang tanyakan pendapat dan nasihat kita, itu lain cerita. Apa2pun, korang terjahlah blog2 awekz nih, tapi kepada anon2 pervert, tolong jangan buat kacau, get a life dude!


♥Belog Riesha Ariesha♥ - http://riesha-ariesha.blogspot.com/





THE SWEET ESCAPE OF LYN YUSOFF - http://tulipmalam.blogspot.com/

♥ Mimiee Syeerro ♥ - http://www.loveesparadise.blogspot.com/

styleiyka diriku ~iyka zulaika - http://stobewymerahatiy.blogspot.com/

Its always About Me, MySelf & I - http://ririlicious.blogspot.com/

...Aku Puan Za!... - http://piscesza.blogspot.com/






tags: segmen terjah blog awekz awek #17 blogger perempuan wanita promote blogwalking tips trick tutorial link 

35 ulasan:

  1. Kali nie semua tak kenal. tahniah everyone.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    3. Dah la tu anon. Buang masa je ko tulis nanti aku delete jugak.

      Padam
  2. aku suka blog ni http://rosmawatiyusof.blogspot.com/
    ade la gak muka owner, walopun sumer blog pasal kucing utk peminat kucing berdialog. huahuahua

    tp dah bukan aweks laaa. ahaks

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
  4. waduh, klu ku tahu kamu mahu terjah aku, dah lama aku letak pic yg semenggah cikit. change please!! tq. muahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku cadangkan kamu letak pic pizza domino THIN crust...wahkakaka XD

      Padam
    2. wow! kamu lihat tak ayak liuk aku dah meleleh leleh ni bila mendengar domino thin crust tu.. homaigot!

      Padam
    3. owh tidak...abislah plan ko utk men'thin'kan badan ko yg dikatakan 'comel' itu wahai puan pizza~ ;p

      Padam
    4. amboi.. bukan main lg anon 10:05 gelakkan aku ye.. ok lah plain83, akan ku jadikan pic bertopeng mu yg thin thin itu sebagai pembakar semangat aku utk men"thin"kan badan ku ini plk ye.. :p

      Padam
    5. wahkakak saja nyakat ko skali skala...aku pon tak thin mana, biasa2 ja pizza...normal, janji sihat sudah ^^

      Padam
    6. Niqabis wannabe....lol

      Padam
    7. anon (^_^)
      x pe la plain83, esok lusa aku bahan ko balik. hahaha!

      Padam
    8. dah buh pizza thin crust tuh

      Padam
    9. mane beli pizza lagi. belom gaji ler

      Padam
  5. anon pervert... org2 yg sakit otak. pantang nampak perempuan, mula fikir yg jahat2 saja. mungkin setiap kali dengar suara perempuan menyanyi pun dah tegak mcm tiang bendera di dataran merdeka. kesian...

    lebih baik buasir otak dari sakit otak huhuhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Normal dan biasa la tu dalam Quran pon ada sebut..
      Takda sebut lelaki keh keh keh :D

      "Dihiaskan (dan dijadikan indah) kepada manusia: kesukaan kepada benda-benda yang dingini nafsu, iaitu perempuan-perempuan dan anak-pinak; hartabenda yang banyak berpikul-pikul, dari emas dan perak; kuda peliharaan yang bertanda lagi terlatih; dan binatang-binatang ternak serta kebun-kebun tanaman. Semuanya itu ialah kesenangan hidup di dunia. Dan (ingatlah), pada sisi Allah ada tempat kembali yang sebaik-baiknya (iaitu Syurga)." - Ali' Imran:014

      Padam
    2. aku sbg perempuan tak nafikan yg lelaki ni mudah terangsang kalo tngk perempuan lebih2 lg kalo pmpuan tu cantik, gebu, punggung masyuk, nmpak bentuk badan dan buah dada biarlah bertudung pn, seluar ketak, baju ketat etc. dengar perempuan menyanyi pn mmg boleh buat terangsang gak lebh2 lg jenis yg suara manja, merdu atau suara gedik.
      ari tu tertengok idola kecil, ape la nk jadik dgn bakal2 gadis skrang. baru 12-13 tahun dah berhias sana sini. org kate takpe, budak lg.. tp secara tak langsung ni juga dpt membiak org2 lelaki ke arah pedo. erkkk.

      Padam
    3. mempunyai nafsu atau perasaan terhadap wanita itu normal bagi lelaki.

      bila 'memanjakan' nafsu spt stalk perempuan, membuat kelakuan yg lucah atau pervert itu juga dikira normal dan biasa?

      i didn't know perversion is normal. i thought it is a mental illness. no wonder some people are so screwed up.

      Padam
    4. Betul,
      Kalau memanjakan keinginan/nafsu akan memudaratkan
      Nafsu ini ada pelbagai jenis dan bentuk

      Jadi seharunys dipandu dengan sebaiknya.
      bagaimana kalau nafsu (ke ats perempuan) ini diransang dengan
      - tayangan seksi meksi
      - blog2 wanita
      - pertunjukan tarian
      - dan pelbagai jenis lagi.

      perempuan ini mempunyai hiasan yang cukup kuat tarikannya
      sebab itu wanita banyak digunakan untuk pengiklanan bahkan dari yang takda kena mengena dengan wanita sekalipon seperti iklan tayar kereta..

      Padam
  6. salam. hihi klaka plak ase. btw, tq.. :)

    BalasPadam
  7. buat la segmen terjah blog jantan2 plak...ahahahah

    BalasPadam
  8. hoh? saya pon ado? kui3..lawak pulak tengok muka sendiri terpampang kat sini..:P

    tenkiu tuan belog..(^_^)

    BalasPadam
  9. salam PON^^...kalau bro kawin jemput2 la ea..takan byk2 blog awek takde 1 yg sangkut brooo..kekeke.. XD




    -encik mamat,kb bru9-

    BalasPadam
  10. Er.en noob.sya bkn awek ka?huhu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak kena terjah ker? boleh jer... tapi syarat dia dlm blog at least nampak wajah penuh tapi saya tak jumpalah huhu

      Padam
  11. noob...saya adalah awek paling cun di alam semesta....sampai hati u tak terjah blog i? penat je kite hias blog kite warna-warni dan letak widget banyak2....siap ada music player lagi...sampai hati u x terjah blog i? penat i tunggu2....noob jahat....benci noob......

    BalasPadam
  12. thanks tuan belog pomot belog kite. haha. malu kot profile pic tu cam ape jek. err -.-

    BalasPadam
  13. wahhhh..its me there..ahaha..siesly tak tau ponn ni..patot la hairann giler masa tgk traffic naik beitngkat2..haha..kalu tak ciput mcm kura2 je nak naik nya..thanxxx..u'll be on my blog list now..kehkeh..so boleh terjah tiap ari mulai sekarng okeh..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...