Iklan Leaderboard

Ahad, 18 November 2012

40 Segmen Terjah Blog Awekz #17?

Segmen ni dah masuk siri ke-17, bermaksud setakat ini dah 170 blog2 awek yang telah diterjah dan telah dimasukkan ke dalam bloglist, namun aku tengok ada yang aktif ada juga yang kurang aktif. Tidak mengapa, at least boleh kenal sesama blogger. Kadang2 aku tengok ada juga blogger wanita yang followernya sedikit tapi penulisan dan kandungannya sangat bagus, plus ada yang cukup berbakat seperti pandai melukis, berpuisi dan sebagainya yang bagi aku sayang kalau tak ramai orang baca, so aku rasa terpanggil untuk promote dan ketengahkan. OK malas nak cakap banyak, terjah saja blog2 awek nih.






Ya aku tipu korang. Minggu ni aku tak nak terjah blog awek, sebab ada anon2 celaka yang komen macam sial dekat blog2 awek yang diterjah. Minggu ni aku buat segmen khas untuk anon2 yang suka merepek2. Sila terjah blog2 di atas, mereka menerima anon2 macam korang yang suka merepek merapu meraban melucah memaki dan komen2 korang takkan dipadam. Malah anon2 kat situ pun ramai yang sama jenis, korang macam seperti dah jumpa adik beradik saudara mara sendiri la, bezanya mungkin cuma ideologi politik sahaja.

Antara lain2 blog yang korang anon boleh bermaharajalela:

Beautiful Nara - http://beautifulnara.com/


Cursing Malay : Terus Terang - http://cursingmalay.blogspot.com/



Yang ni spesial sikit, antara legend kat Buasir Otak:

Cipan, Tapir & Tenuk (C++) - http://cipantapirtenuk.blogspot.com/

Terkutuk orang sesuka hati kah3 a.k.a Zack - http://kah3koh3keh3.blogspot.com/

So kepada anon2 tersebut aku mintak tolong jangan buat onar lagi kat blog2 awek yang diterjah. Kalau rasa nak merapu, boleh cuba kat blog2 kat atas tu, tengok boleh tahan tak tahan dengan tuan blog atau anon belaan mereka kat situ. Dan kalau rasa nak lepas gian dan nak melucah sangat, sila bukak website porno, korang dok kacau melucah kat blog2 awek tu bukan dapat apa pun.

Lepas ni dalam banyak2 entry kat Buasir Otak, segmen terjah blog awek menjadi keutamaan aku untuk pantau komen anon lepas ni, segala komen yang lucah dan negatif ditujukan kepada mana2 awek AKAN DIPADAM, kalau kat entry lain aku boleh tolak ansur lagi.

* Kalau ada lagi blog2 lain yang menjadi penternak anon gila, boleh kongsikan di ruangan komen agar anon2 kurang kasih sayang ni dapat buat jejak kasih dengan rakan seangkatan mereka.




tags: segmen terjah blog awekz awek #17 blogger perempuan wanita promote blogwalking tips trick tutorial link troll tipu blog terkenal sarang penternak anon anonymous tanpa nama  

40 ulasan:

  1. Balasan
    1. why politics?

      Padam
    2. xtido lagi ya humairah?

      Padam
    3. nak dekat satu juta blog hits dah ni..mabruk alaik!.. nanti admin buatlah giveway ke contest ke? :D

      Padam
    4. semua ini hanya fitnah besar UMNO-BN..

      Padam
  2. LoL WOW 'aweks' kali ni special btoi ahahahahah!! XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. apasal dua orang aweks ni belum tido lagi! arrrrgh stressssss!

      Padam
    2. tu la pasal dek non, i tak hebat mcm u..boleh komen dalam tidur...XD

      Padam
  3. Ameno tuu bukannya lelaki ke bro?

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku tak tahu, tapi dalam twitternya dia letak gambar perempuan, so aku assume dia perempuan

      Padam
  4. ohh awek...
    jom, kesan --> http://janganpercayaceritanie.blogspot.com/2012/11/jom-ke-sana-politik-vs-demokrasi-dalam.html

    BalasPadam
  5. Noob aku cedok sikit ayat -ayat kau ya

    BalasPadam
  6. xdak insuran punya anon kan. paling banyak anon , dekat chit chatt dalam blog cbox. berhh.

    BalasPadam
  7. noob, kenapa papagomo dengan tukartiub sama link blog?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah, tak perasan huhu... tq for the correction

      Padam
  8. haaa cmni la bagus. dh naik luat aku asik iklan segmen aweks jer. bagi la skit iklan2 segmen blogs cmni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak kisah la aku nak buat segmen untuk awek je pun. blog orang lelaki senang sangat jadi popular, tak perlu promosi pun. buat je blog politik ala2 papagomo atau amenoworld kutuk sana sini konfirm terkenal, sekejap je penuh dengan anon2 politicfags.

      Padam
  9. Berikut adalah maklumat tambahan mengenai blogger AMENO
    WORLD.

    710715085201
    AHMAD SAHIMI BIN SHAARI
    65 KG SURIA JAYA
    DI TAMAN SURIA JAYA
    JALAN CHERAS
    017-5848188

    Perempuan yang didakwa menguruskan Ameno World tersebut
    adalah isteri kepada Ahmad Sahimi.













    Nak milo?

    BalasPadam
  10. noob singgah sini sat.betul komen apa yang bro nazha tulis.
    http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/11/penghijrahan-dan-ucapan-pierre-andre.html

    my recent post.
    http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/11/pierre-andre-masuk-tabligh.html

    alhamdulillah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, tapi harap dah masuk tabligh jangan pula berlebih-lebih. Hidup kena ada keseimbangan.

      Padam
  11. Anon nk bermaharajalela kat blog aku pun boleh.. ahahah
    noob, done following you too.

    to para anon, come here bebeh!
    www.trupturk.blogspot.com

    BalasPadam
  12. Ha ah.. terbaik.. untuk anon2

    BalasPadam
  13. Kah kah kah! Jadilah orang yang berguna. Semoga kita dikasihi Allah.
    Kena Troll sedap-sedap mmmm...

    BalasPadam
  14. dengar tu wahai anon..abang noob dah bertegas ni

    BalasPadam
  15. PON, bila ko nk letak muka ko yang hensem?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak boleh, kacak sangat nanti semua wanita terpikat muahahahaha

      Padam
  16. Dalam banyak-banyak blog tu, blog si Zack la yang paling bosan. Penulisan paling sampah yang pernah aku baca. Nak komen pun tak berselera.

    Pandai Noob pilih Dumping Site!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..biarkan si 'lagenda' tu.org mcm dia dalan dunia cyber dibenci org,dalam dunia realiti sedah semestinya lonely.hahah

      Padam
  17. Hahaha... zack jd 'awek'?
    :)

    Saya cuma senyum.

    BalasPadam
  18. LOL! rajin betul kau terjah blog awek2. aku pernah gak kne komen ngan anon ni. tp aku malas nak layan. biarkan si luncai terjun dengan labu-labunya. ye dak? huhu

    BalasPadam
  19. Hahahaha. Terbaik Prince of Noob :)

    BalasPadam
  20. 1st time masuk blog si PON bukan PORN. isi mmg terbaik, tak sia2 promote blog dimana2. Tingkatkan usaha anda.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...