Iklan Leaderboard

Jumaat, 16 November 2012

7 Bughuul, Wayang dan P13




1. Semalam baru lepas tengok Sinister, (wiki). Agak SHIT BRICK.

2. Rating aku bagi adalah positif, 4 bintang.

3 . Hantu jahat tu mengingatkan aku pada Sting, wrestler WCW zaman 80-an dulu.

Beliau adalah Sting.



4.Kadang-kadang tengok macam The Crow, zaman Brandon Lee dulu-dulu.



5. Paling signifikan adalah , Watak jahat bernama Bughuul ( BACA: Bunyi nya agak funny, macam bunyi orang jahat B-movie atau hantu yang sangat buruk rupanya) mengingatkan aku pada KISS atau mana-mana Norwegian Black Metal.




6. Tapi aku rasa tak sesuailah diletakkan P13 , sebab masa aku pergi tengok wayang ini, scene yang ditunjukkan agak graphical dan content cerita ini agak berat untuk budak-budak hatta berumur 13 tahun ke atas sekali pun. Lebih sesuai kepada P18.

7. Tolonglah ibu bapa Malaysia yang marhaen, janganlah bawa anak-anak tak cukup umur tengok cerita yang ratingnya bukan U aka Universal. Ini bawak budak 5 tahun tengok cerita Horror kelas A. Bukan cerita komedi Senario berlakon jadi toyol.

8. Siap aku dengar budak sekolah rendah tanya mak dia " Kenapa budak tu tikam bapak dia ?" . Tolonglah, Parenting 101 kot.....(Spoiler alert).

9. Pengurusan wayang? Tak payah cakap apa-apa. Yang penting..PROFIT!!!!!!!!





7 ulasan:

  1. what the fuck with this shit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok.. ujian bahasa english ko.. LULUS CEMERLANG

      Padam
    2. mencarut dlm english baru ada class...biar tunggang langgang pun takpe...huahuahua

      Padam
  2. hahaha ! larh , budak tuh tanya macam tak takut pape jerr ... hehe

    BalasPadam
  3. lepas tu sibuk2 anak2 remaja zaman sekarang degil2 dan sosial.. apa taknyer, kecik2 dah diterapkan benda2 yg tak sepatutnya...

    BalasPadam
  4. Jalan cerita okay tapi ending tak best

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...