Iklan Leaderboard

Khamis, 8 November 2012

74 Selepas Hilang



1. Selamat bertemu kembali. Aku tak sibuk macam PON. Aku buat-buat sibuk.

2. Aku banyak main game baru dan banyak tengok movie dan Siri TV dan buat review.

3. Manga aku baca yang up to date sahaja. Sempena Helloween pun banyak manga seram yang aku baca tapi takdelah takut sangat.

4. Insidious memang filem terseram tahun nie. Nyaris terberak batu (SHIT BRIX..credit to blog serius).




5. Tengah tunggu filem Sinester (wiki). Dari maker yang sama.Dah keluar di US tapi tak nampak lagi kat kedai DVD

 

6. Review game akan diupdate dari semasa ke semasa. Antara game yang baru habis dianalisis adalah Dishonored, XCom :enemy Unknown , Mark of the Ninja dan Max Payne 3.

7. Tengah layan Breaking Bad. Cerita pasal seorang Cikgu Kimia yang terkana penyakit kanser dan tak ada duit. Jadi dia buat crystal meth untuk tanggung perubatan dia. Cool. Sangat Cool.

8. Sekian Terima Kasih.

9.Last but not least, PON SUCK.

74 ulasan:

  1. POn sucks bnyk mkn lembu 1st!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. lembu sucks bnyk mkn PON 1st!!

      Padam
  2. ══════════════▒████████████████████████
    ════════════▓█████████▓███▓▓██▓███▓█████
    ═══════════████████▓█████▓█▓█▓██▒▓█▓▓▓▓█
    ══════════██▓████████▓██▓███▓██▒▒▒███▓██
    ════════▓██▓███▓████▓██▓███████▒▓▒▓█████
    ═══════▒██████▓████▓██▓██▓▒▒▒▓▓▓▓▓▒█████
    ═══════██████▓████▓██▓▓██▒▒▓▓▒▓▓▒▒▒▒████
    ══════███████████▓███▓▓██▓▓▓▓▓▒██▓▓▓▓███
    ═════▓██████████▓███▓▓████▓▓▓▒▓█████▓▓██
    ═════█████▓████▓▓███▓█████═█▓▒██▓████▓▓█
    ════█████▓████▓▓███▓▓████░═▒█████▓████▓█
    ════████▓█████▓███▓▓▓████════░████▓████▓
    ═══▒████▓████▓████▓▓████══════▒████▓████
    ═══████▓████▓████▓▓█▓██════════░████████
    ═══████▓███▓▓███▓▓█▒▒█════████▒══███▓███
    ═══▓██▓████████▓██▓═█════██═══▒▓══██████
    ════██████▓███▓███═█════█▓════════██▓███
    ════████▓███▓███▒═░═══════════════██▓███
    ════▓██▓███▓██▓══════════════════▓█▓████
    ═════█▓██████═══════════════▓███═▒█▓████
    ═════██▓███═══░════════════██████▓█▓████
    ════▒█████═══███▓═════════██═░█▒████████
    ════████▓██═██░▒██═══════░█═░▓██▒═▒█▓███
    ═══████▓███═█═══██░══════▒══████═══█████
    ══▓███▓████▓══░███════════════▒════██▓██
    ══███▓▓█████════▓══════════════════██▓▓█
    ═▓███▓███▓██══════════════════════░███▓█
    ═▓███▓▓█████░════════════════════▒██████
    ══████▓▓████▒═══════════════════███▓███▓
    ══░████▓▓███▓══════════════════════▒███▓
    ═══▒████▓▓███═════════════════════▓████▓
    ════▒████▓███▒═══════════════════██████▓
    ═════████▓████═════░███▓════════██████▓█
    ═════▒█████▓███════▓▒══░█══════██████▓▓█
    ═════███▓██▓████════█▒▓█▓═════▒████▓▓███
    ════██▓███▓██████═══▒██▓══════████▓▓████
    ═══██▓█████▓██████═══════════░███▓▓█████
    ═▒██████▓██▓▓██████══════════▓███▓██████
    ░█░████▓█████▓███▓██░════════▒████▓█████
    █═░███▓██████▓███▓███▓══░═════█████▓████
    ═░███▓██████▓███▓████████═══════████▓███
    ═████▓▓████▓█████████████░═══════███████
    ══████▓███▓████▓█████████════════█████▒═
    ═══▓███▓███████▓█████▓██▓══════▓████════
    ════███▓█▓█████▓████▓███═════▒█████═════
    ═════███████████████▓█▓═════▓███▓▓══════
    ═════██▓███████████▓█▓══════██▓═════════
    ═════█████▓████═█████░══════█▓══════════
    ══░████████▓███═██████══════░═══════════
    ═══░▒░═░███████══█████══════════════════

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai abam pop soul. dah lah cam ungka.uk akk akk

      Padam
  3. Balasan
    1. taik kayu jati

      Padam
    2. taik lembu

      Padam
    3. taik haotak kepala hotak ko

      Padam
    4. taik hotak

      Padam
    5. taik bisjput

      Padam
  4. Owh abg Noob bz men game dan menonton tv series rupernye.. :)
    Selepas hilang maka jumpa kot?

    BalasPadam
    Balasan
    1. menonton sambil menjilat tv . tu hobi

      Padam
    2. bz men game kocek

      Padam
    3. tv nipis. boleh potong daging beiwak

      Padam
    4. baywatch series

      Padam
    5. Disember, wah hebat tv siries apakah tu sampai dijilat2 tv.. masterchef ka?
      Oktober, men game kocek sambil mengodek server memang kepakaran seorang IT..
      Jun, ni mesti teruja dengan iklan tablet yang orang buat potong daging..
      April, BayWatch best masa zaman David Hasselhoff dan Pamela Anderson.. :)

      Padam
    6. noob membuta manjang. hentak ngn tv bru jalan

      Padam
    7. noob jari pon xda. game kunun

      Padam
    8. sian Abg Noob..

      Padam
    9. abiang noob~

      Padam
  5. Para Saintis NASA menjangkakan perubahan alam semesta dengan kegelapan penuh pada bumi selama 3 hari bermula pada 23 Disember 2012 bukanlah akan berakhirnya usia dunia, tapi ini adalah “Penyejajaran Alam Semesta“, di mana matahari dan bumi akan berada pada satu garis lurus untuk pertama kalinya. Bumi akan bertukar tempat dari dimensi ke 3 ke dimensi 0, lalu bertukar lagi ke dimensi ke 4.

    Semasa proses pertukaran ini, seluruh alam akan menghadapi perubahan besar, dan kita akan melihat dunia yang baru (Dark of the Earth). Dunia gelap tanpa sinar, tanpa cahaya matahari.

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa benarkah? tiada sinaran ceria sang suria selama 3 hari berturut2? oh tidak...pilunya rasa hatiku, rasa nak menangis tetiba :'(

      Padam
    2. Taiklah NASA

      Padam
  6. oo..baru tau buasir otak ada lebih dr 1 tukang merepek.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tukang merepek buasir penis

      Psychic Zero
      Blackbeard Heart
      teMbikar Labu
      PoP-Soul
      Anonymous

      Noob(mati pucuk)

      Padam
    2. mustilah kan Buasir ni femes.. hik hik hik

      Padam
    3. tukang merepeknya adik beradik ke?

      Padam
    4. hahahaha...taktau la adik beradik ka dak.tolong jawab wlaupun tau tak tanya sy.

      Padam
    5. PiSCes Za & Mama Adawiah
      xtau plak saya.. mereka ni adik beradik ke tak..
      nanti kita check surat beranak mereka yea..

      Padam
    6. haha.. check November cek.. jgn sampai December datang mengambil alih plk :p

      Padam
    7. Hik hik hik.. tu la Za
      Nanti Disember, Oktober sampai ka Januari ambik alih..

      Padam
    8. amboi november..sampai nak check surat beranak.janganlah begitu...

      Padam
    9. hik hik hik..
      Takda la sampai camtu Mama.. :)
      kita wat DNA je la.. :D

      Padam
    10. lg dasat smpi buat DNA test.ehhehe..

      Padam
    11. takla dasyat kita pinjam lab abg Noob.. :D

      Padam
    12. noob punye lab tabley pakai lor utk dna testing...PON nyer lab komputer semata2...aparraaaaa dey macha....

      Padam
    13. mama adawiah mama adawiah~

      best tak NIP ni? aritu ade join flashmob tu kan~
      tembam juge ye nenen mama...huehuehue ;p

      Padam
  7. selepas baca blog nie.. rasa nak makan daging babi masak lemak...

    kat mana nak cari area ipoh..??

    BalasPadam
    Balasan
    1. abah kau. nape x masak kicap!! adoyai

      Padam
    2. banyak kedai ba kuh teh musti ada..
      pi la order masak lemak takan depa takleh buat..

      Padam
    3. kalo dah kedai ba kuh teh.. mmg selamanya ba kuh teh... takde lah masak2 lemak, gulai, masak kicap... ni yg pening nie... aduhhhhhh.... susa tol nak carik...

      Padam
    4. ape laaa...kuno betol taste korang nie...try la biawak goreng halia pulak, letak red wine skit perghhh best gile dow...satey otak monyet pon tabley lawan rase die woh...

      Padam
  8. hang layan XCom : Enemy Unknown zaman 90-an punyer, atau demo version yang baru2 keluar nih?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko dah katam belajar javascript, html code semua tu x biskut?

      -p-

      Padam
    2. belum......... esok lepas pi klinik, baru sambung belajar tapi tahap html dan css dulu la. javascript ni mcm lebih kurang dengan css jer.

      ku cuba kreatifkan element code div nih

      Padam
    3. php html5 dan xml sekali :)
      berbaloi jadi web developer..

      Padam
    4. i dapat A untuk subject xml.. wow giler riak!! :p

      Padam
    5. Ok lar tuh banyak web dan apps pakai xml sekarang..
      iphone app android apps pon..


      Padam
    6. okeh.... apa keperluan html 5 ya? dia tambah banyak tag baru?

      php nih macam file zilla transfer ke? itu aku tau yang mana patut, unless korang bule cerita lagi.

      xml... ku faham kita boleh buat tag sendiri tapi..... aku tak pasti apa kegunaannya.... barangkali nak buat tmpt simpan data kut mengikut kefahaman si tuan website. dengar kata boleh import data excel kepada xml atau export data xml ke excel. tapi masih tak faham, macamana ia berfungsi

      maka terangkan padaku lebih lanjut ttg html5, php dan xml...
      sekian

      Padam
    7. Dari html juga, HTML5 ni support multimedia, dalam kata lain tak perlu flash kalau nak buat animasi atau multimedia. Sebab macam Apple tak mau bubuh flash dalam iPhone/iPad.

      So banyak feature dalam HTML5 dari HTML biasa sebab HTML5 ni bukan saja support HTMl juga XHTML (html+xml).

      Keperluan asas musti browser support html5. masih dalam development sebenarnye tapi untuk future adalah perlu tahu sikit sebanyak benda ni.

      ---------------------------------------------------------------------

      PHP salah satu server side web programming, sama cam cgi, asp .net coldfusin dan lelain. kena setup server la. sebab dah nama pon server side so reside kat server then bila browser macam IE/Firefox request server akan run code tu display bagi browser papar.

      Ada banyak programming dalam web developer.. kalau ada masa belajar asas setiap satunya dan konsep dia leh rujuk http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_web_application_frameworks

      Padam
    8. cik/puan pisces za dapat A sbb rajin butt-licking lecturer...bukan aku yg kata tp dia yg mengaku sendiri...hewhewhew ;p

      mase group work die msti mengelat habis2an sbb nak kuar dating nge abe dio...kalo tak cukup dwet mintak kat pa n ma die jew...hewhewhew ;p

      - abang ngah kau

      Padam
  9. Assalamualaikum BO

    takut menonton cerita seram

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm masuk ah
      xyh tgok ni. kte tgok dora the explorer je tok

      Padam
    2. atok nak nenen

      Padam
    3. atuk nak bisjput?

      Padam
    4. nak putsijb

      Padam
  10. Sinester jadah ko

    BalasPadam
  11. mengubah hala jadah ko

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. seram sarkastik berserta oksi moron...

      Padam
    2. Tak dapat lawan cerita aku terima nikahnya.

      Padam
  13. Cerita seram English tak best pun. Yang paling terok Paranormal Act 4.


    Rata-rata semua boring.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takda eron aziz memang la boring. Kalau ada mesti jadi top film kat mesia. Boleh kaum perempuan tengok sambil basah panties.

      Padam
  14. pop soul boring;aa..kalau noob tulis lagi senang hadam dan best..ni antara entry paling bodoh aku pernah baca..kalau xcaya tanya aku

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah ko...pemalas...hidup noob!!blog ini popular sebab noob....aku hargai usaha keras noob mempopularkan blog ni...aku kenal blog ni pun sebab noob selalu letak link kuning semasa dia komen kat blog lain...hidup noob!! zack shit...

      Padam
    2. PoN lebih matang dan hensem lagi macho, peramah dan lebih mesra..mestilah org lebih suka abiang PoN...hihihi idop PoN! ;p

      Padam
    3. pop soul tulis tengah hari Prince of Noob tulis tengah malam.. :D beza tu hahaha

      Padam
    4. Pop ni gamers, so aku prefer pop.

      Padam
    5. otak pop banyak air..boring entry pendek2...malas nak bc...mcm xda wawasan hidup..balik2 entry sampah..tembikar okey lagi

      Padam
  15. aq tgk yg slalu menjengah blog org prince of noob la.. yg lain xpnh nmpk plak komen blog org.. ^^

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...