Sabtu, 3 November 2012

54 Soalan bocor SPM 2012 ada di sini

PANASSS!!! Gua malas nak cakap banyak. Sekarang ni gua ada soalan bocor untuk SPM 2012 yang bakal bermula hari Isnin ni. Jangan tanya kat mana gua dapat, gua ramai kaki kat Kementerian Pelajaran. Sekarang kat gua ni ada soalan Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Sejarah, Matematik, Pendidikan Islam, Add Math, Sains, Fizik, Kimia dan Biologi. Kalau nak scroll ke bawah dan download cepat sebelum kena remove.


Start dengan soalan Ilmu Hisap dulu:






Alamak dah bocor pulak soalan SPM yang gua ada ni... Yang lain2 dalam simpanan gua pun macam ni jugak, kena makan dengan anai2 kot. Takde rezekilah korang yang nak amik SPM tahun ni dapat soalan bocor. Nampaknya gua hanya mampu nak ucapkan Selamat Maju Jayalah pada korang semua MUAHAHAHAHA...

Korang pun dah belajar 6 tahun kat sekolah rendah, 5 tahun kat sekolah menengah, 11 tahun kot menuntut ilmu, takkan tak boleh jawabkan... Kalau berjaya nanti baguslah, kalau gagal pun jangan putus asa, ingatlah ini bukan pengakhiran, kehidupan selepas zaman persekolahan lebih panjang dan mencabar untuk ditempuhi. Akhir kata, tiada jalan pintas untuk berjaya, BERUSAHALAH!!!

Jadual SPM 2012 leh tengok kat sini.




tags: soalan spm sijil pelajara malaysia 2012 bocor ramalan jawapan question answer bahasa melayu kertas 1 2 bahasa inggeris english sejarah matematik mathematics ilmu hisab pendidikan islam additional math matematik tambahan sains science fizik physics kimia chemistry biologi biology tekonologi kejuruteraan geografi buku rujukan belajar pasti lulus cemerlang gagal score a programme bank soalan peperiksaan spm pmr upsr tahun lepas percubaan ranking tips teknik jawab dengan betul keputusan result jadual kalendar sekolah rendah menengah asrama penuh sbp 

54 ulasan:

  1. jom singgah www.amirulhakim1996.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila nak bocorkan bro?

      Padam
  2. Bau donut bakarrr.......arrhhh....

    BalasPadam
  3. Teruk sangat tu bocornye Noob

    BalasPadam
  4. bocor sbb tertembak soalan skali ka noob? ^^

    BalasPadam
  5. hahahha, terkena betul.. sape2 yang mencari tu sure tepuk dahi

    BalasPadam
  6. haha tampal cepat soklan uh..hahha

    BalasPadam
  7. tervakor! GRRrr! <-- bakal calon SPM

    BalasPadam
    Balasan
    1. really bakal calon SPM??? ingatkan dah habis sekolah

      Padam
    2. my my this is interesting..slow2 noob, you don't wanna be a pedo ^^

      Padam
    3. takde apa pun, just quite impressed dgn kematangan yg ditunjukkan oleh beliau

      Padam
    4. tulah aku rasa semua pon tertipu ;p

      Padam
    5. takla aku tak caye dia ni baru 17. kalo boleh tunjuk muka skit2, naper takleh display je umur. baru la nmpak jujur lagi.

      Padam
    6. eheh! saya bukan 17,dah habes spm dah. maaf ye. entri admin kali ni bukan entry serius jadi saya pun komen mcm nak troll admin gak tu.

      maaf ye admin.

      Padam
    7. ish tak baik tau menipu ni ustazah guwa...menipu kan ciri2 golongan munafik :>

      Padam
    8. <-hanya manusia biasa.terima kasih dengan teguran.Moga Allah lindungi kita.

      Padam
    9. org yg dah mmg dikenali sbg skema dan baik, jgn troll, org senang percaya. just keep on being honest. jgn jd mcm trollers2 bengong ni, prangai ni tak elooooook.

      hah. tu la kdg kiter ni boleh terpedaya dgn org yg berlakon bertopengkan kebaikan. mcm kes ustaz rasiz/rasif? baru2 ni. eh bukan menuju ke cik pipi merah. tp secara generalnya.

      hmmm. takut aku dah dunia skrang.

      Padam
    10. hurmm ,melihat diri sendiri.. rasa bersalah. mgkin krn kita,orang lain terkena.Ada banyak benda yang unexpected akan berlaku dalam hidup kita.Btw i'm perfectly IMPERFECT. so PLEASE,don't misjudge me. :)

      Padam
    11. apalah anon 11:38..over sgt..aku bca komen dia pun dah tau dia bergurau je..slowpoke lah ngko..ko pun troll jg kan anon..hahaha..baru nak up kan..:P

      Padam
    12. aku troll dgn org yg mmg trang trangan troll org lain gak mcm ko kot. tp utk org innocent dan skema, aku elakkan. haha.

      Padam
    13. bergurau dgn troll lain tanpa nama..sila ambil syes perkara ini..

      Padam
    14. huhuhu.....hbat...soalan bocor..

      Padam
  8. bhahahabahaha.. jilake punya soklang bocor....

    kakaka

    BalasPadam
  9. hahah.. eksaited scroll down sebab nak tengok soalan bocor.. so now bocor la sangat.. heheh..

    BalasPadam
  10. jalan pintas dan pintu belakang hanya untuk looser dan ..... yg mana ramai sekarang kembali ke sekolah dan jabatan kerajaan ikiki

    KLIK isu kebebasan beragama

    BalasPadam
  11. Ni trik nak menaikan page ni dalam google.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. budak calon spm googling for soklan spm bocor detected...

      Padam
    2. hebat dak2 zaman la nih no..kemudahan kat hujung jari smua, nak tak nak ja belajar tu, cari info sana sini senang sungguh..tv iq la apa la lagi..smua pakat ada laptop ngan blog sendiri..kalau tak bleh nak score power lagi tu, nak menipu lagi, mmg bangang sungguh la kot agaknya? org dolu2 study pendedahan serba kurang, blom reti surf internet smua, tak dak tv iq bagai, masuk ja ilmu dlm kepala...jawab score power alhamdulillah...acaner tu? salah siapa ni? mak bapak? kerajaan? kementerian pelajaran? cikgu cekgi yg tak ikhlas jadi cikgu? masyarakat? atau tak lain tak bukan diri bebudak itu sendiri? ilmu tak lekat sbb suka tengok bnda bukan2? senang ekses porn? mungkin juga...

      Padam
  12. tak faham lah? kalau nak bagi bocor pun kita sama-sama kongsi, jangan lah kedekut sangat

    BalasPadam
  13. Bhai Noob...

    Ayoyo... tak sempat la gua nak jual soalan bocor kalu camnie.... lu pon dah stat jual samer... tak aci lar... hahaha

    BalasPadam
  14. bleh tahan jgk bilangan budak2 bawah umur layan blog mung ni PON...hahaha

    BalasPadam
  15. Hahaha...Soalan bocor SPM ya :-)

    BalasPadam
  16. hahahaha grrr *smbil asah-asah pisau * :P

    BalasPadam
  17. 2 mingu lepas,ade mamat tu upload 32 mukasurat soalan mate kt mediafire,2 kali dia upload,sape yg dapat untung la

    BalasPadam
  18. kena panggil plumber baiki ni..teruk benau bocornye keh keh keh

    BalasPadam
  19. walamak wei.. SPM yg paling memeningkan kepala otak.. tolong jgn bg aku mengingatinya kembali.. oh tidakkk!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh ye ke? spm la yg paling kacang kot?...lain la stpm, 2nd most difficult exam in the world ranking dia tau...aku rilek je jwb spm dulu, leh tetido stengah jam satu paper tu still dpt A...hahaha gila riak aku sah kena troll pasni...

      Padam
    2. owh.. aku x ambik stpm.. tu yg aku x tau tu.. entah giler riak engkau ye.. mesti dpt 8A nih! hehehe

      SPM paling memeningkan kepala sebab ada samppai 8 mata pelajaran
      Matrik paling giler horror nightmare segala bagai!
      U paling kacang la hai.. bodek lecturer je soklannya.. wakaka

      Padam
    3. owhhh?? ni la student i yg slalu bagi i kek muffin kat opis i everyday waktu lunch hour ye?? i'm going to fail your project if you don't use proper references, and please stop quoting from wikipedia ok, that is a bad bad bad source! quote from proper journals and books instead!

      -sincerely, your lecturer-

      Padam
    4. haha.. aku dah habis belajar la.. dah keje 3tahun dah pun.. wakaka

      Padam
  20. bocor ni besar ni.lw bcor hlus leh thn lgi.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...