Jumaat, 30 November 2012

20 Segmen Blogger of The Month - November

Sedar2 hari ni dah hari terakhir bulan November, dan baru aku perasan untuk bulan ni Buasir Otak tak pilih Blogger of the Month lagi untuk bulan November. Sebenarnya dah seminggu dah dalam draft tapi terlupa nak publish. So blogger of the month Buasir Otak untuk bulan November 2012 adalah encik Keri Ikhwan yang berasal dari Kota Bharu, Kelate, owner kepada blog http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/.

 

Serba sedikit mengenai Keri Ikhwan:
- Seorang yang masih bertatih cuba mendidik dirinya sendiri untuk menjadi seorang pendidik.
- Asal Kota Bharu, Kelantan.
- Bekerja di Seremban, Negeri Sembilan
- Lahir 17 Julai 1987
- Suka dengan seni grafik tapi tak reti nak buat sendiri. lebih kepada suka tengok dan tenung lama-lama.
- Diam lebih baik jika tak pasti apa yang hendak dibicarakan. Tapi sekali bersuara, sila hati-hati :)

Kenapa blogger ini dipilih sebagai Blogger of the Month? Kerana ada komik dan kartun2 yang menarik serta banyak unsur2 pengajaran dan peringatan diselitkan di situ. Blog ni pun rasanya dah quite glamer, ramai pengunjung dan komentar tetap, termasuk blogger partner Buasir Otak, Nazha Anua. Berikut antara komiknya yang boleh menyentap jiwa para perokok tegar.


Disamping kartun dan komik, isi kandungan blognya juga banyak berbentuk tazkirah dan nasihat, so bagi yang belum pernah melawat blog beliau, sila terjah sekarang.




tags: segmen blogger of the month november 2012 draw lukis art komik kartun lukisan ilusi fantasi dunia blog keri ikhwan orang kelatan kota bharu

20 ulasan:

  1. alahai nak tunggu recommended blog kena tunggu Blog of the month. pastu satu je. kalo segmen terjah aweks bukann main slalu dan laju lak tu.

    terime jer la. ok nk terjah skrang blog keri

    BalasPadam
    Balasan
    1. banyak songeh lak anon nih. pokoknya perempuan kan nisbahnya lebih ramai dari lelaki sekarang ini, maka haruslah lebih banyak blog awek yg diterjah berbanding lelaki, tak gitu?

      Padam
    2. tak. kenapa susah sangat nak ngaku yang lelaki memang tertarik dgn wanita. itu fitrah.

      Padam
    3. ya ana memang pervert, boleh? hmmm rasa macam pernah cakap je sebelum ni.

      Padam
    4. normal la tu kalau noob terjah blog pmpn.kang kalau dia terjah blog lelaki je kang..ha,tak ke nmpak gay pulak.

      Padam
    5. tak yg sibuk sangka gay2 nih sebb rmi ada masalah mental suka sangka buruk, org gay ni tak leh dijangka boleh serang senyap2 je, tanpa org tak sedar...klu sendiri agak2 org tu gay jgn caya la 100 bodo semua itu

      Padam
  2. blog dia memang best. banyak nasihat dan perkara yang berlaku disekeliling kita.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye ye kalau aku jumpa blog awek yang bernama ferdoushia tu, ko orang pertama aku bagitau.

      Padam
    2. ferdoushia dah kawin.anak dah 2.dia kata hang ada HIV.dia tak mau.

      Padam
  4. Hai tuan umah....
    Ada komik eyh?...
    Nak terjah sekarang...
    =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
  5. ah, baru perasan entri ni :)
    trima kasih bnyak2 sebab sudi pilih blog yg tak seberapa ni sbg blog of the month...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...