Ahad, 8 Julai 2012

112 GiveAway Contest Gila #1: Watak Kegemaran

Bersempena dengan blog Buasir Otak dah mencapai Follower yang ke 1000 dan juga 200,000 pageviews, kami ingin mengadakan GiveAway Contest dengan hadiah yang tak seberapa. Klik Read More untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana cara2 untuk menyertai peraduan ini. Sangat mudah!




Disebabkan ni adalah GiveAway Contest kami yang julung2 kali diadakan beserta dengan hadiah yang tak seberapa iaitu:

4 x 8GB Thumb Drive pelbagai jenama,


maka cara2 nak masuk contest ini sangat senang dan mudah, takde syarat2 yang terlalu complicated, hanya mengambil 10 minit daripada masa berharga anda dalam kehidupan ini.

Syarat2:

1. Pertama sekali mestilah kena Follow blog Buasir Otak dulu. Mana yang dah Follow tu boleh terus skip ke syarat ke-2.


2. Buat satu entry bertajuk "GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak Kegemaran" dan letakkan gambar header berikut ke dalam entry tersebut serta linkkan ke entry ini.



3. Kemudian letak 1 (HANYA SATU sahaja) gambar Watak Kegemaran anda tidak kira daripada mana2 Anime, Manga, Game, Filem, Drama, Kartun, Komik dan lain2 tidak kisah samada dari Malaysia, Jepun, US atau dari mana2 sahaja. Kemudian tuliskan ayat pendek kenapa anda suka watak kegemaran anda itu seperti contoh:

WATAK KEGEMARAN: SUPERMAN
Saya nak jadi macam Superman sebab walau dia gagah perkasa tapi tak malu pakai spenda kat luar.

atau

WATAK KEGEMARAN: DATUK KAME
 
Saya seorang pervert macam Datuk Kame, setiap kali nampak perempuan seksi hidung saya akan berdarah.


4. Tinggalkan link entry anda itu di ruangan comment entry ini sahaja (link entry penyertaan dalam blog anda dan bukan link muka depan blog anda). Seorang hanya boleh hantar 1 entry sahaja.


Itu sahaja. Senangkan? Mudahkan? Anda dah fahamkan? GiveAway Contest ini akan ditutup pada  
- 8 Julai 2012 jam 12.00 malam.

GiveAway Contest ini telah TAMAT dan TELAH DITUTUP. Terdapat sebanyak 64 penyertaan kesemuanya, JUTAAN TERIMA KASIH diucapkan kepada semua yang menyertai contest ini. Senarai pemenang telah diumumkan di sini.

 4 pemenang akan dipilih berdasarkan watak kegemaran anda serta sebab2 anda suka watak kegemaran anda itu yang kami rasakan paling OHSEM, KREATIF, KARUT & GILA.

Senarai peserta terkini:
  1. skulluv - http://skulluv.blogspot.com/2012/06/48-giveaway-contest-gila-buasir-otak.html
  2. MsXyda TuLyza れおたいが  - http://msxyda.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  3. su suraya - http://susuraya.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  4. miss AIN - http://missainbisikanhati92.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  5. Kim Hazrul - http://yesung-suju.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  6. NAL - http://nyteamlife.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  7. Miss Red Apple - http://redapplesdiary.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html
  8. Remaja Elit - http://blogbudakmacho.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  9. Rosman Isa - http://manentertainment.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  10. Miss Iqah - http://bebelansikacamata.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  11. muhsin.aminudin - http://warungkopiklangz.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  12. Hafizah Haruno - http://hafizahharuno.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  13. amengs88 - http://azmengs.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  14. sampaicucuratap - http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  15. Muhammad Ikhwan - http://eikhwan4.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  16. Aeda Zainal - http://kesahsigadis.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html 
  17. Suka Jam - http://sukajam.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  18. Bitt (doubleIS) - http://b1tt.blogspot.com/2012/06/lil-darth-vaders-yg-tiada-perasaan.html 
  19. Maisarah Azmi - http://sararose-93.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  20. ✉ ¥ana Fauzi ✉ - http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  21. Nurul Syuhada - http://luvayoie.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  22. fatini_irdina - http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  23. ekinashikin - http://ekinashikin.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  24. FaLya - http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  25. ummi_norseha - http://afiman81.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  26. jatropos - http://ulife11.blogspot.com/2011/03/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  27. sha - http://sikechekmessy.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otakwatak.html
  28. Kay Sablihan - http://lovingdifferentiation.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  29. Dakara - http://dakaraai.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  30. Abu Ali - http://kekampungkeh.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  31. ELFarahin - http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html 
  32. nis - http://kpoppers-bloggers.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  33. shaiful hafsham - http://mynaepul.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  34. nursyazwanee damea - http://sebabsayadamea.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html 
  35. .: rOzirOx :. - http://rozirox.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html 
  36. nadiah - http://nadiahpuyad.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  37. ين Si Pipi Merah - http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html
  38. aNereO UsitHe - http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html
  39. Liyana Z - http://kmf20.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  40. Etty Selamat - http://melovecontest.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  41. nunu iefa - http://nurnifa.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  42. AimanAziz - http://aimancool99.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  43. onlajer - http://onlajer.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  44. Dlila - http://dlilasayangmama.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  45. syiela - http://syielagilacontest.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html
  46. ♥♥cikHannah♥♥ - http://kasihhannah88.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  47. NURFATIN IZZATI - http://hudsonnfi.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-watak-kegemaran.html
  48. Encek Rizaira - http://rizairaaderbelogler.blogspot.com/2012/07/give-away-contest-gila-buasir-otak.html 
  49. alyah comel - http://www.aliaaeman.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  50. - http://youhadyourchancesosaygoodbye.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  51. ! ❀ ainie sempoy ❀ ! - http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  52. Mohammed Taufiqil Khaliq Yahya - http://sayataufiqil.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  53. cik kiera - http://iralone09.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  54. khusainikusi - http://khusainikusi.blogspot.com/2012/07/givaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  55. Yumida - http://umikasum.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  56. Akulah Hero - http://akulahhero.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  57.  Nono Lu - http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html
  58.  *fera9105* - http://shayunkdye-fera.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  59. Faizul Osman - http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  60. imantizz_truper - http://cintasampaisyurgaabadi.blogspot.com/2012/07/buasir-otak-giveaway-contest.html 
  61. cik fafa - http://fafazukri.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  62. ~ Cik LuLu ~ - http://renelleesa.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 
  63. Ain Shuhada - http://strawberrycandid.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html
  64. izan mama mia - http://gulahatimama.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html 

tags: segmen segment giveaway contest gila #1 buasir otak watak kegemaran peraduan pertandingan 1000 10k followers pengikut 200,000 200k pageviews paparan halaman superman datuk kame anime manga filem movie kartun book drama cartoon hero superhero us japan malaysia hadiah 8gb pen thumb drive

112 ulasan:

  1. KAH KAH KAH

    KEH KEH KEH

    KIH KIH KIH

    KOH KOH KOH

    BalasPadam
  2. Wei Tuan Rumah kedaung!

    kalau watak dari GAME boleh tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak kisah la watak apa2 pun kan dah tulis kat atas tu

      Padam
  3. http://skulluv.blogspot.com/2012/06/48-giveaway-contest-gila-buasir-otak.html

    BalasPadam
  4. http://msxyda.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html sudah.. huhuhuhu

    BalasPadam
  5. http://susuraya.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  6. http://missainbisikanhati92.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html..:) puuhhhh...jampi sikit...minx2 lah dapat..haha

    BalasPadam
  7. Hope Menang !
    http://yesung-suju.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  8. semua ada blog memasing,cisss...aku tak ada akaun google..hampeh

    BalasPadam
  9. Kalau anon yang cepat butthurt, nak hantar entry macam mana? Letak kat email boleh? ruang komen pun boleh?

    Untuk merebuk keempat2 pendrive 8GB saiz utk satu movie setiap satu tu, maka saya nak hantar empat penyertaan. Walaupun tuan tanah syaratkan satu, saya tetap nak hantar 4 penyertaan.

    1. Tanpa Nama @ anon (Pedang Setiawan)
    2. Harimau Kumbang,Changkong dan Waja Timur (Raja Rimba)
    3. Monkey d Luffy dan Red Haired Shanks (One Piece)
    4. Kakashi dan Jiraiya (Naruto)

    Saya langsung tak sama dengan ciri-ciri watak yang saya gemari, bahkan watak-watak itulah yang telah menguasai akal fikiran saya sehingga saya rasa berangan-angan sekiranya saya boleh jadi seperti mereka. Sekarang saya sangat sedih kerana saya pernah mempunyai semangat dan fikiran seperti itu. Hahaha..

    Cardcaptor Sakura dan Tomoyo tak termasuk.

    kawan anda

    BalasPadam
    Balasan
    1. byk syarat dah tak ditepati ni hehehe... anon nak join pun boleh, tapi kena jadi anon yg berdaftar la & kena ada blog utk buat entry... kalau tak camne nak masuk ye tak

      Padam
  10. NAL join yer..

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  11. salam tuan rumah, saya join segmen nie XD

    http://redapplesdiary.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html

    BalasPadam
  12. http://blogbudakmacho.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  13. Follower yang ke 1116

    http://blogbudakmacho.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  14. He he he aku pun nk join gak

    http://manentertainment.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  15. Tumpang join.....

    http://ashahirah.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  16. alaaa dah terlepas...tapi saya follow jugak la...meh return call :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum terlepas lagi lah... 8 Julai tarikh tutup.. hari ni baru 28 Jun :)

      Padam
  17. aku dah join.

    http://warungkopiklangz.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  18. Bro, gua join! Sila...sila...!

    http://hafizahharuno.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  19. dah join dan follow...

    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  21. nik fitaro buleh kut. jap nk create account

    BalasPadam
  22. nieyni, apa susah.. ko post je la apa2 gambar kartun watak kegemaran ko kat entry blog ko, pastu tulis la watak tu ko suka sbb dia semanis coklat strawberry.

    Kalau takde watak yg ko minat, letak je Kak Ros kakak si Upin Ipin tu..

    Tengok page org lain wat caner..

    kawan anda

    BalasPadam
  23. aKU nAK POST KAT CINI JEP LA... SELAKU ANO YANG BERNAMA mUAH tELOAQ pAK hANG..AKU SUKA SI GETAH DARI FANTASTIK 4.... INI KERANA DYA TAK PAYAH CARI TUKANG URUT NAK BESARKAN KOTE DYA... DYA BLEH BAGI PANJANG DAN BESAR... *tIAGA GAMBAR UNTUK TATAPAN.. HARAP MAAF.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi antara mr. fantastic dgn luffy rasa2 siapa yg boleh buat paling panjang dan besar?

      Padam
    2. arem tak aci la pelekeh aku punya hero.... woi PON ang masuk komic radhi... adb...

      Padam
  24. Doraemon ade x?naik juling mata tgk kartun tu..huhuhu..kalau ade doremon sy masuk... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa2 watak pun boleh doraemon ke nobita ke... takde had nak pilih watak apa... join ler :)

      Padam
    2. okeh..tengs...nantikan entry dpd sy..hehehe... :D

      Padam
  25. http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    sy dah join

    BalasPadam
  26. http://eikhwan4.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    try la, kot ada rezeki anak2.

    BalasPadam
  27. guwa join! ^^

    http://kesahsigadis.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html

    BalasPadam
  28. Gua Join gak

    http://sukajam.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aku suka betul komik Pendekar Laut & Wira Tunggal.. kita sama bro..

      Padam
    2. Sebenarnya watak-watak komik Cina tak berapa nak best berbanding watak-watak komik Jepun, walaupun aku minat Pendekar Tanpa Nama, Changkong dsb..

      Tak menjiwai langsung.. hahaha..

      kawan anda

      Padam
    3. ha ah lah aku pun suka wira tunggal dgn pendekar laut aku pilih Orga paus pembunuh dgn belang tarung yang putih suci.. hehehe tapi aku dah buat doraemon lah.. huhu

      Padam
  29. ok saya join...edit entry lama yerk ;)

    http://b1tt.blogspot.com/2012/06/lil-darth-vaders-yg-tiada-perasaan.html

    BalasPadam
  30. watak Anwar Ibrahim aku suka. Kote dia masa dia balun China Doll sangat lemak berkrim disukai Saiful.. Sorry tuan, gambar takde. Sensored yee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semi Value (Samy Vellu)2 Julai 2012 4:25 PTG

      Anwar Ibrahim bukan watak komik bro..

      Padam
  31. sarah join jugak untuk memeriahkan lagi Ga nie..harap menang.. n_n
    http://sararose-93.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  32. http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    YANA JOIN!!:) PLEASE TERHARU DENGAN KARTUN KEGEMARAN SAYA , HIHI<3

    HARAP BOLEH MENANG , WALAUPUN ENTRY YANA TAK SEBEST ENTRY YANG LAIN:')

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ek eleh ¥ana Fauzi, kata tak best macam entry orang lain.. tapi berharap nak menang. Dengan gambar pun tak letak.. memang out la...

      Hahhaa...

      Padam
    2. Blah la lu Yana

      Padam
  33. Done...!! http://luvayoie.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  34. Saya join!
    http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  35. TQ folow & invite ye..kita follow balik & join GA

    http://ekinashikin.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html


    TQ

    BalasPadam
  36. Fatin join..

    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  37. ibu join..:)

    http://afiman81.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    malu pula ibu hikhik...tq sbb follow n invite ibu untuk ga nie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  38. http://ulife11.blogspot.com/2011/03/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html


    puh puh jampi jampi sikit

    Sieg Zeon !

    BalasPadam
  39. join (:
    http://sikechekmessy.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otakwatak.html

    BalasPadam
  40. nak try gak..! :)
    http://lovingdifferentiation.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  41. nak join.

    http://dakaraai.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  42. Kalau letak fav character more than one boleh? each character satu gambar. Boleh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. syaratnya hanya 1 watak sahaja ye :). pilihla mana yg paling menjadi kegemaran dan buat ayat yang paling ohsem, kreatif, karut dan gila

      Padam
    2. oh. Ok, sir! hihii... ^^

      Padam
  43. join gak

    http://kekampungkeh.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  44. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html

    JOIN! Selamat membaca! hehhee.. ^^

    BalasPadam
  45. http://kpoppers-bloggers.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  46. dah join juga...nak hadiah ::p

    http://mynaepul.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  47. salam tuan rumah..
    saya ad google akaun je tp xde blog, cmne nk join r?
    Pastu, cmne care nk wat entry 2?
    *sory, bdak baru blajar*

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak kalau takde blog kena buat blog dulu lah... kalau tidak nak tulis entry camane... register dulu kat www.blogger.com

      Padam
  48. dah join, mahukan 8gb pendrive. hehe.. happy reading guys!

    http://sebabsayadamea.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html

    BalasPadam
  49. Hihi.... meriah plak aku tgk contest nie. Insyaallah, akan join nnt ahaks

    BalasPadam
  50. sy da join!! http://rozirox.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html

    BalasPadam
  51. CIK NADIAH suda joinn..:)

    http://nadiahpuyad.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  52. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html

    join2.. :P

    BalasPadam
  53. cam nk buat jer..tapi idea tarak lagi ni.

    BalasPadam
  54. http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html

    naj join :)

    BalasPadam
  55. Nana join contest gila ni.


    http://kmf20.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  56. Nak join jugak!

    http://melovecontest.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  57. nak join nak join ! ^_^


    http://nurnifa.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  58. Join.Join.Join
    http://aimancool99.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  59. rindu kat entry terbaru Prince Noob ...huk3...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kau biar betul... byk la entry2 baru kat bawah entry ni... entry ni mmg disengajakan letak kat atas sekali sampai 8 julai untuk orang masuk contest

      Padam
  60. nak buat ke tak ya entry gila nih

    BalasPadam
  61. nah ambik kau
    http://onlajer.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  62. :. Dlila say:--->> Assalammualaikum Owner.., ^_^Y .:

    http://dlilasayangmama.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  63. hari tu gambar x keluar.. Dah update yer!

    http://melovecontest.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  64. salam.. join juga ye

    http://syielagilacontest.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html

    BalasPadam
  65. Hannah turut menjoinkan diri .. http://kasihhannah88.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  66. join <3
    http://hudsonnfi.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-watak-kegemaran.html

    BalasPadam
  67. join dua kaki di sini...

    http://rizairaaderbelogler.blogspot.com/2012/07/give-away-contest-gila-buasir-otak.html

    BalasPadam
  68. http://www.aliaaeman.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  69. P/S; HANYA UNTUK ABANG PRINCE OF NOOB SAHAJA YANG WAJIB MEREVIEW. kehkehkeh

    http://youhadyourchancesosaygoodbye.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  70. sy join!!
    http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  71. saya join

    http://sayataufiqil.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  72. tengs invite . join tao :3
    bismillah :)

    http://iralone09.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  73. khusainikusi dah join dengan selambernyer....

    http://khusainikusi.blogspot.com/2012/07/givaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  74. http://umikasum.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  75. phew, baru dapat tulis entri pasal contest ni..padahal tah tahu dr mggu lepas lagi...busy sikit kot...
    http://akulahhero.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  76. http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html

    BalasPadam
  77. http://shayunkdye-fera.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  78. join sekadar suka suki...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  79. saya pun join gak....tapi macam dah lewat ja...huhuhuhu

    http://cintasampaisyurgaabadi.blogspot.com/2012/07/buasir-otak-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  80. cikfafa join..

    http://fafazukri.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  81. Saya nak join jugak ^^..
    http://renelleesa.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  82. tukar link....

    http://bebelansikacamata.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  83. join!

    http://strawberrycandid.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  84. joint,

    http://gulahatimama.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    BalasPadam
  85. sy, najib yg cuba meraih undi anda..hahaha9 Julai 2012 12:04 PG

    harap pihak tuan rumah kedung dapat memenuhi janji..sama yg sdang diuar2 kan oleh Jibby dlm program, "Janji Ditepati"..hahahaha...

    BalasPadam
  86. noob,, bila nak taw result contest???

    BalasPadam
  87. dah terlambat eh nk join contest? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak dah habis la sephia, pemenang pun dah ada dah huhuhu... takpe nanti kalau next time ada contest lagi join lah

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...