Iklan Leaderboard

Selasa, 3 Julai 2012

20 Jadi lesbian kerana video lucah

Kalau sesapa yang dah lama mengikuti Buasir Otak pasti perasan yang kami banyak hentam dan tibai golongan LBGT dan juga orang2 yang menyokong dan mengiktirafnya. Dan kebanyakan cerita2 yang kami banyak jumpa adalah pasal lelaki gay. Sebab tu banyak betul orang datang ke Buasir Otak ni dengan search keyword kat Google berkenaan gay. Banyak sangat ke lelaki gay kat Malaysia ni? OK ketepi dulu pasal gay, kali ni pasal lesbian pulak.


Lanjut di Hairan Metro.

Budak perempuan 7 dan 9 tahun meniru aksi lesbian? Dafuq man? Umur 7 9 tahun tu takde lagi, pubic hair pun belum tumbuh, dan beraksi lucah? Daripada petikan berita -
“Berdasarkan siasatan, dua beradik itu mendakwa pernah menonton video lucah yang ditayangkan sepupu mereka ketika mendiami rumahnya di Selangor.
Dalam berita tak tulis pulak berapa umur sepupu mereka dan jantina mereka, tapi aku assume mesti kalau tak remaja lelaki sekolah menengah, mesti orang baru nak masuk alam dewasa. Sial punya sepupu, kau nak rosak nak tengok cerita blue ke tengok sorang2 la sial! Kau tunjuk kat kanak2 bawah umur yang masih suci murni tu kenapa? Babi aah pedobear. Mak bapak diorang ni pulak takkan tak pantau aktiviti anak2 dan juga sepupu mereka?

Pakai tudung pun lesbo jugak ke?

 Tanpa segan silu menunjukkan aksi comolot di tengah2 padang

Tak dinafikan berlakunya kegiatan sumbang mahram, seks rambang, gejala gay dan lesbian dikalangan kanak2 dan budak2 sekolah kebanyakannya didorong oleh video2 lucah yang berleluasa dan mudah didapati di Internet masa kini selain daripada pernah kecewa dengan pasangan lain jantina lantas menjalinkan hubungan dengan kaum sejenis menjadi gay atau lesbian.


So bila dah rasa syok jadi lesbian, nak beromen pun senang, duduk sebilik pun takde orang syak, maka susahla nak buang penyakit mental ni sehinggakan ke dewasa mereka akan terikut2 dengan orientasi seks yang abnormal ini. Hubungan perempuan yang lesbian ni tak semestinya diantara perempuan dengan tomboy atau pengkid, kadang2 yang kedua2 nampak macam perempuan normal pun boleh jadi lesbo. Sama juga dengan lelaki gay, tak semestinya mereka tu antara lelaki dengan pondan/bapok, kadang2 nampak normal je kedua2 lelaki tu tapi sebenarnya gay. Tapi nak detect lelaki gay ni senang je, kat Facebook suka ambik gambar sorang2 tak pakai baju walaupun badan tak la berketak mana pun. Kalau pasangan gay ni pulak kalau nampak 2 orang lelaki tengah jalan sama2 pakai baju ketat atau sleeveless, dua2 pakai baju warna pink ataupun warna yang sedondon, confirm gay. Kalau perempuan ni susah sikit nak tengok diorang tu lesbian, kadang2 luaran nampak normal gila tapi sebenarnya lesbo.



Bagi aku kalau suka tengok porno tu, nak jahanam tu biarla jahanam sorang2. Jangan sampai libatkan orang lain terutama budak2 sekolah. Diorang masih terlalu suci muci dalam debu. Dan mak bapak yang ada komputer kat rumah mungkin boleh mula belajar pasal Firewall untuk filter internet content kat rumah, atau install Content-Control Software macam NetNanny dan Surfwatch. Dan mohon pihak kerajaan menyuruh semua ISP kat Malaysia, Telekom, Jaring, Maxis, Digi, Celcom, etc supaya blok semua laman2 lucah kat internet seperti ***tube, ****hub, lolas**** dan lain2 lagi agar takde lagi gejala2 sosial berlaku disebabkan oleh terpengaruh dengan video lucah. Harap2 ada mana2 parti politik yang masukkan dasar baru ni untuk blok semua pornsite kat Internet dalam manifesto PRU akan datang, kalau ada konfirm aku undi!

Dan kepada golongan gay dan lesbian, ingatlah... anda memang tiada pilihan. Jadilah seperti orang normal yang lain.


tags: 2 dua adik beradik berbirat tiru aksi lesbian harian metro budak perempuan 7 9 tahun sepupu pengaruh video lucah porn xxx lesbo pengkid tomboy romen cium kiss comolot cemolot scissoring melayu tudung amy3 ramona nana tanjung awek bogel seksi pedo pedobear masturbate melancap lbgt gay biseksual transgender pondan bapok bapuk mak nyah

20 ulasan:

  1. sama r dekat blog aq, tengok dekat google search tu macam2 diorang cari.ne budak baru umo 7 8 tahun dah pndai buat benda sonsang..rosak budak skang ne.

    BalasPadam
  2. woi. gambar2 tu semua layak masuk blog jilaka lah setan!
    kahkahkah

    http://jilakabetulv2.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. jaga2 nanti ada org buat bahan fapping dari blog ni
    letak discalimer skit ya

    BalasPadam
  4. aku buat hubungan seks dengan diri sendiri je....adakah itu dikira 'gay'???

    BalasPadam
    Balasan
    1. hubungan seks yang macam mana tu? adakah antara tangan dengan zakar sendiri?

      Padam
    2. ITU KAU MASTURBATE LA BANGANG.

      Padam
    3. hahaha..sempoi r lu bro.

      Padam
    4. babi....tu gay lvl 9999999

      Padam
  5. ana mohon parti2 di malaysia buat menifesto seperti diatas..

    BalasPadam
  6. macam ni pun ader sekarang?? eish...payah dunia..

    BalasPadam
  7. sabon dibilik mandii
    sabonn dibilik mandiiii
    sabonnnnnn!!!

    itulah rahsia kejayaan saya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabun dah abis la plak,payah la cmni..

      Padam
  8. budak2 dah pandai..bile besar tak tahu la.. teknologi sekarang bawak kesan positif dan negative

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nk bat camna bepa besar kote depa pun besar......

      Padam
  9. aku jalan2 kat KL... napa awek kepada tomboy slalu seksi dan cun....?
    -coma-

    BalasPadam
  10. betul2 sya skong klu ade yg ahli pltik blok tntg gjlah lca dlm entrnet ni

    BalasPadam
  11. mesti syokk kan main sesama jantina..lau mcam tu aku pun nk try jugak la

    BalasPadam
  12. mesti bestt kan main sesama jantina??kalau mcam tu aku pun nk try jugak la

    BalasPadam
  13. pencinta seks ganas22 Ogos 2014 5:55 PG

    pepatah ada mengatan kan meluntur buluh biar dri rebung nya..jadi kita perlu ajar seks dri kecil,,,bro kalau bleh letak pic yg mnarik skit oke..kahkahhh

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...