Ahad, 29 Mac 2020

2 Buasir Otak TV: Darah kita sama merah

Sebuah cerita yang mengisahkan seorang lelaki kaya dan berpangkat sangat membenci jirannya yang miskin dan tidak sama darjat, malah melarang anaknya dari berkawan dengan anak jirannya. Sehinggalah suatu hari, anak lelaki itu jatuh sakit dan memerlukan darah dari penderma darah untuk melakukan pembedahan. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening darah sama merah jiran gaduh derma jenis o sakit pembedahan tak sama status pangkat darjat kaya miskin

2 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.