Rabu, 25 Mac 2020

0 Buasir Otak TV: Terima kasih, aku

Sebuah kisah tentang seorang professor yang menerima Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat, mengimbas kembali kenangan lampau di zaman kanak-kanak dan remajanya sehinggalah akhirnya beliau berjaya pada hari ini. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening terima kasih aku yang hari ini kerana zaman dulu lampau belajar cita-cita impian keputusan pilihan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.