Ahad, 6 September 2020

1 Buasir Otak TV: Apabila artis perempuan popular kahwin

Apabila artis, selebriti dan pelakon wanita popular Mira Filzah dah berkahwin, ramai lah lelaki yang frust kecewa tertonggeng tak tentu pasal tak tahu apa masalah. Jom tonton video animasi ini.



P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):






tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak tips pelakon artis selebriti wanita perempuan popular mira filzah tunang kahwin berkahwin siapa suami lelaki frust



1 ulasan:

  1. Yang duduk Frust menonggeng tu lelaki bodoh & Bangang je.Leland pintar macam Kitaorg tak hairan apa pun. Pompuan macam ni Nak buat bini, memang rabakla poket, maintenance tinggi, serba serbi kena cukup, kalau gaji setakat rm20,000 sebulan, memang tak cukup untuk Dia.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners