Ahad, 11 Jun 2017

0 Inkramadan Hari 16: Selepas Berbuka

Inkramadan Hari 16: Selepas Berbuka

Adalah lebih baik jika kita berbuka puasa dengan kurma dan makan secara ringan kemudian menunaikan solat Maghrib dulu, lepas tu sambung semula makan kalau mahu tapi masih jangan terlalu banyak agar kita tidak terlalu kenyang sehingga timbul rasa malas dan tak larat untuk menunaikan solat Isyak dan solat Tarawih.

Karya Nuruddin.


P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.

tags: #inkramadan #ramadhancomics #comicoreclub #trilog #sucomi #buasirotakthekomik #iqomic #cip #oki #omi #bo #iqo #day16 selepas berbuka komik kartun


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.