Isnin, 19 Jun 2017

1 Inkramadan Hari 24: Saudara Jauh

Inkramadan Hari 24: Saudara Jauh

Zaman sekarang ahli keluarga sanak saudara ramai yang duduk jauh-jauh. Kadang-kadang dalam setahun, sekali je jumpa masa Hari Raya, itu pun kalau jumpa. Sampaikan ada yang tak kenal dah saudara sendiri sebab jarang sangat berjumpa dan berhubung. Maka gunakanlah Hari Raya ini untuk berjumpa, berkenalan, ziarah menziarahi dan beramah mesra dengan saudara mara agar tidak terputus ikatan kekeluargaan dan silaturahim.

Karya Nikeyze Art.


P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.

tags: #inkramadan #ramadhancomics #comicoreclub #trilog #sucomi #buasirotakthekomik #iqomic #cip #oki #omi #bo #iqo #day24 saudara jauh komik kartun

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.