Khamis, 15 Jun 2017

2 Inkramadan Hari 20: Juadah Kegemaran

Inkramadan Hari 20: Juadah Kegemaran

Malaysia adalah sebuah negara yang kaya dengan pelbagai jenis makanan dan masakan namun adakalanya agak sukar untuk dicari. Namun menikmati juadah kegemaran pada bulan Ramadan menjadi lebih mudah kerana kebanyakannya boleh didapati di bazar Ramadan seluruh negara. Ada tak juadah kegemaran anda di sini? Kongsikan kepada kami juadah kegemaran anda.

Karya LanNet @ Conteng2 Studio.


P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.

tags: #inkramadan #ramadhancomics #comicoreclub #trilog #sucomi #buasirotakthekomik #iqomic #cip #oki #omi #bo #iqo #day20 juadah kegemaran komik kartun

2 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.