Sabtu, 17 Jun 2017

0 Inkramadan Hari 22: Malam Lailatul Qadar

Inkramadan Hari 22: Malam Lailatul Qadar

Terdapat satu malam, dalam 10 malam terakhir di bulan Ramadhan iaitu Malam Lailatul Qadar. Malam yang penuh rahmat dan nikmat. Malam yang lebih baik daripada seribu bulan. Maka penuhkanlah 10 malam terakhir bulan Ramadhan dengan amal ibadah dan usah lepaskan peluang ini dengan melakukan perkara yang sia-sia.P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.

tags: #inkramadan #ramadhancomics #comicoreclub #trilog #sucomi #buasirotakthekomik #iqomic #cip #oki #omi #bo #iqo #day22 malam lailatul qadar komik kartun

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners