Ahad, 11 September 2022

0 Buasir Otak TV: Siapa yang menipu?

Ada 4 orang budak kurang upaya, seorang berkerusi roda, seorang buta, seorang bisu dan seorang lagi pekak. Satu hari berlaku kebakaran di kelas mereka, dan berlakulah suatu kejadian yang tidak diduga. Persoalannya, siapakah yang menipu di antara mereka? Jom tonton animasi ini.  
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody setiap kali siapa yang menipu teka teki soalan budak pelajar murid berkerusi roda buta bisu pekak paralyzed disabled wheelchair kid blind mute deaf joke


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.