Iklan Leaderboard

Selasa, 20 Disember 2011

1 Gila Sangap Sampai Mampos

Byk betul news pasal budak brazil 16 tahun mati sbb byk sangat melancap masturbasi benda syiok yg 99 daripada 100 org lelaki pernah buat onani sampai 40 kali sehari orang share kat facebook ngan blog2 terutama bloggers Indon. Aku maleh nak tulis baca la sendiri dekat Yahoo! Indon ni. Yang bestnya aku search jugak kat Google pasal benda ni, takde pun sumber berita selain daripada sumber dari Indon. Kalau google dalam English "brazil boy 16 years dead masturbate" jumpa la link2 tapi kejadian ni dah lama sgt seawal bulan September/Ogos, leh check kat sini.

Ni budak yg dikatakan mati sbb byk sgt onani tu. Biar betik sampai tergolek katil 2 tingkat, ganas gila. Ke berita ni hoax atau joke je.


Tak dapat dipastikan budak ni pakai tangan dengan sabun atau fleshlight. Tapi yg pasti mmg lawak bila aku baca satu komen dari pelawat wanita di sebuah blog:


Hahaha betul ke masih wujud perempuan melayu terakhir yang sungguh naif dan suci mcm ni? Confirm leh naik Awan Guling.

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...