Iklan Leaderboard

Ahad, 18 Disember 2011

0 Sape yang bodoh?

Minggu ni penuh dengan cerita2 bodoh...

Bodoh #1

Budak universiti yg masih belajar pakai duit biasiswa kerajaan atau biasiswa syarikat swasta atau biasiswa FAMA (Father & Mather) atau pinjam dgn PTPTU atau pinjam dgn along atau biaya sendiri dgn duit simpanan sejak kecil yg sepatutnya dok belajar demi kejayaan agar dapat membanggakan kedua ibu bapa dan jgn dok sibuk2 pasal politik Rosmoh ke ANUwar ke Mahasiswa bangang2 dok terpekik terlolong dok demonstrasi tengah jalan dan kemudian muncul seorg wira bangang bernama Adam Adli, mahasiswa (tak layak gelaran ni) mangkuk ayun yg masih belajar di UPSI menurunkan bendera gambar Najib langsung tak menghormati ketua negara sendiri.


Diambil daripada facebuk, rupe2nye mamat jambu ni kaldai anuar. Bodoh, mak bapak antar belajar, dah grad nanti boleh jadik pendidik yg berbakti kepada generasi akan datang bukan suruh berpolitik.


Bodoh #2

Disebabkan bodoh #1 dah muncul, tak sah kalau tak muncul counter part bagi si bodoh itu iaitu bodoh #2. Sekumpulan pencacai UMNO PERKASA Sarkis yg diketuai oleh Armand Azha buat video bangang nak ludah si bodoh #1 ni tadik. Tapi video tu mmg lucu, boleh masuk Raja Lawak, ada org marah terpekik terlolong nak ludah muka org, ada org pakai kopiah, org pegang bendera umno, ada adegan takbir ramai2, semua bersemangat mcm nak pergi berjihad dan berjuang demi agama, last sekali ada org pekik UMNO!! Endingnya paling hebat pabila semua org gelak, mcm bloopers filem lakonan tak jadik. Tapi nak tgk jugak adakah panglima2 perang ni nak ludah muka org dan bertakbir lagi lepas ni kalau ada org2 yg menghina atau merendahkan martabat agama Islam.


Bodoh #3

Malas tulis panjang pasal si bodoh ni, so aku tulis keyword je, nak tau lain2 carik la kat blog2 murahan lain. Keyword: Ariff Alfian bekas pelajar Petronas cemerlang SPM bodoh tak habis belajar kahwin habis duit rakyat Jonathan gay Dublin Ireland baju melayu tengkolok gereja

Dikatakan seorang tetamu telah terMUNTAH waktu bahlol ni sedang comolot.


Ramai org dah tersilap. Gambar kat atas tu palsu sebenarnya... berikut adalah foto comolot mereka yg sebenar.


Bodoh #4

Semua org Malaysia yg dok jaja share cerita pasal si bodoh #3 kat Facebook siap share gambar comolot lagi. Tau tak dah la gambar comolot laki perempuan pun dah taboo bg masyarakat kita, korang share lagi gambar comolot gay gampang tu kat wall korang. Tau tak kawan2 facebook korang tu bukan setakat kawan2 korang yg very the bangsar tapi ada sedara mara kaum keluarga budak2 org tua, sgt tak sesuai dok share2 gambar bodoh ni, dah la masuk kat photo album korang, selagi tak didelete sampai bila2 la gambar lucah ni dok kat photo album profile korang. Kalau nak share pun share je la dgn kawan2 bangsar korang yg very the open minded, bukan kat facebook.

Lepas tu aku tengok semua blogger nak dok letak cerita pasal si bodoh gay kawin ni kat blog masing2. Itu ok lagi, tapi ada jugak yg dok copy paste bulat2 dari berita hairan, utusan, hairan metro, kosmos, tulis blogger lain, lepas tu dah jadik mcm surat berantai dan skim piramid mlm. Ada blog yg elok2 bersih habis tercemar dgn kewujudan cerita dan gambar lucah gay. Taula nak bykkan traffik nuffnang, stupid. Blog ni terkecuali OK, sbb blog ni dah mmg bodoh dari mulanya.


Siapakah maharaja bodoh pilihan anda?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...